Profile cover photo
Profile photo
Paula Granö
48 followers -
50+ kvinna i Esse, Pedersöre kommun, Finland. Gift med min ungdomskärlek Mats💕❤. Vi har 3 vuxna barn💕❤ Jag har invalidpension p.g.a reuma
50+ kvinna i Esse, Pedersöre kommun, Finland. Gift med min ungdomskärlek Mats💕❤. Vi har 3 vuxna barn💕❤ Jag har invalidpension p.g.a reuma

48 followers
About
Paula's posts

Post has attachment
Godmorgon alla denna Midsommarafton🌱❤ Gjorde en liten miss igår. Var o handla mat med Jessica . Jösses vad mycket folk det var. Borde ha varit i onsdags.  Vi var till Roberts café på kakao☕ Glömde ju majs som vi ska grilla ikväll. Nåja kanske jag hinner…

Post has attachment
God morgon alla fina följare o andra smygare☀🍃☕ Hoppas att ni har en fin morgon🙋Jag har vaknat till reumavärken igen😕Bättre nu😃👍 Igår ringde väninnan Gun. Blir en kaffe imorgon vid Neste el så far vi till Polaris o äta😃Ungdomarna får laga mat härhemma. På…

Post has attachment
God morgon på er🌻☀🍃 Sovit som en stock i natt vilket verkligen behövdes! Jobbigt att vara till Kokkola tyckte jag faktiskt… Jag ringde till Gigantti. Dom skulle försöka lokalisera var datorn höll hus. Den borde ha kommit sa dom. Sen senare ringde en…

Post has attachment
God morgon alla fina följare o andra smygare🙋🍃😆 Jag är ganska så trött idag. Kommer mig inte o sova på kvällarna då det är så ljust. Och så dendär reumatismen då😕 Dom smsade aldrig från Gigantti igår. Så det blev inte Kokkola . Var till Jakobstad o handla…

Post has attachment
God morgon🙋☀ Solen skiner idag också☀☀ Det är 13 grader. Det ska bli lite kyligare väder till helgen…. Alltid så till midsommar.Har ni planer? Här blir det ,som det ser ut, grillning hemmavid. Ska träffa Gun denna vecka, så vi ser det sen …. Väntar på att…

Post has attachment
Sköna Söndagen🙋☕ Regnet strilar ner just nu🌂Vi har ca +14 grader. Sovit sisådär i natt. Usch dendär skitreumatismen😐😕 Känns i lederna att det är vått väder…. Fick in torra kläder så dem måste jag vika idag Färsk potatis o stekt korv blir det idag. Riktig…

Post has attachment
Godmorgon🙋💚 Igår for jag o handla till stan. Fick som tur var bytt bh:n vid HM. Körde sen till Prisma o handla. Jessica ringde. Hon hade slutat jobbet o kom med o handla mat. Var till apoteket också. Skulle ta ut 4 Metoject. Dom hade bara 2. Kommer mera…

Post has attachment
Godmorgon alla🍃💚 Ser ut att bli en solig dag idag med😄Härligt, härligt☀☀☀ Har startat både tvättmaskinen o diskmaskinen. Till lunch blir det nog ngt med korv el malet kött. Troligen korv då jag inte har hämtat malet kött ur frysen Sen efter maten ska…

Post has attachment
Godmorgon🙋😄 Härligt med solen☀ Dom har lovat varmt idag😆 Jessica är på sommarjobbet o männen är i ladugården. Bella for ut nyss. Svärmor klipper gräsmattan, så jag steg upp. Bella skäller åt henne😄 Nu blir det kaffe o sen ska jag städa Ha en härlig dag

Post has attachment
God morgon alla fina följare o smygare🙋🌼 Gårdagen ska vi inte tänka på…hade migrän hela dagen…ännu vid 20 tiden kräktes jag…blä… Skitmigrän😕! Idag känner jag mig svag o allmänt slö. Kunde ju inte äta el dricka nåt . Allt kom upp. I måndags skulle jag o…
Wait while more posts are being loaded