Profile cover photo
Profile photo
Paul Nistor
47 followers
47 followers
About
Posts

Post has attachment
Aplicația My Lidl Shop este clar una pentru copiii, îți dai seama chiar și înainte să o descarci, totuși, de ce în România, țara în care a fost descărcată pe 55.000 mii de telefoane, media vârstei este una mare? [citește mai mult]
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Ai un buget limitat și cauți telefoane ieftine pentru cel mic sau pentru tine? Știi că o investiție mai mare într-un telefon care cel mai probabil o să își dea ultima suflare pe gresie nu merită. Atunci fă alegerea potrivită, mai jos ai 5 telefoane ieftine la super prețuri pentru ca decizia ta să fie una excelentă.
Add a comment...

Post has attachment
În social media lucrurile se întâmplă pe moment, dacă te întreb la cine ai dat like ieri sau chiar azi-dimineață când te-ai trezit nu mai știi. Un video bun ca cel de mai jos nu mai are același efect cum ar fi avut atunci când s-a întâmplat evenimentul cu radiațiile de la muzeul de geologie.
Add a comment...

Post has attachment
Ieri organizatorii UNTOLD au anunțat oficial un nou festival de muzică de data aceasta pe malul mării, pe numele lui Neversea Festival. Este vorba despre 3 zile și 3 nopți de muzică electronică, 7 șcene, peste 100 de artiști internaționali și nu mai mult nu mai puțin de 200.000 m² de plajă. Cel mai mare festival pe plajă!
Add a comment...

Post has attachment
Am văzut destule din partea brand-urilor în ultima perioadă. Ryanair promovându-se cu stil folosind „altă întrebare”, eJobs care a căutat români implicați și liberi, Imobiliare.ro pune la bătaie spații perfecte pentru politicienii corupți și Redbull cu un spot mișto. Să profiți de evenimentele dintr-o țară să îți promovezi produsul poate fi cu dus și întors.
Add a comment...

Post has attachment
Mă așteptam să ne aflăm în Top 10 pentru că noi nu prea suntem obișnuiți să plătim prea des pentru conținutul de pe internet, e de ajuns să dai 25 de lei pe abonament și asta e, totul e gratis în rest. Totuși doar locul 25 în topul țărilor care descarcă conținut piratat? Mai avem puțin.
Add a comment...

Post has attachment
Am scris în Ianuarie când s-a anunțat oficial că Astra Arad o să opereze în transportul pe calea ferată cu trenurile făcute chiar la Arad, mi-am dorit să folosească ruta Arad-Deva-Sibiu-Brașov-București și așa s-a întâmplat. Transcarpatic este într-o altă ligă pentru țara noastră. De ce? O să vedeți mai jos.
Add a comment...

Post has attachment
Până acum se putea descărca conținutul de pe Netflix doar în aplicațiile mobile de pe Android și iOS, acum această funcție este disponibilă și pe PC-urile cu Windows 10, descărcând aplicația din store-ul Microsoft. Totuși cum descarci filme și seriale pe PC cu Netflix ? afli mai jos.
Add a comment...

Post has attachment
Ai ideea unui start-up sau vrei să îți aduci site-ul în zilele noastre și vrei să pui totul în practică, dacă nu te pricepi îți recomand să apelezi la un prieten sau la o agenție dacă bugetul îți permite, site-urile făcute de cineva care atunci se inițiază sunt proaste, neoptimizate și urâte.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded