Profile cover photo
Profile photo
P. Berghege
111 followers -
Old account of Paul Berghege (Moved to +Paul Berghege)
Old account of Paul Berghege (Moved to +Paul Berghege)

111 followers
About
P.'s posts

Post has attachment
Eigenlijk gewoon een soort van must-have als je Chromecast met meerdere apparaten gebruikt. Normaal gesproken kun je wanneer je eenmaal een cast vanaf een bepaald apparaat hebt opgestart die cast alleen met dat apparaat verder bedienen. Met deze app kun je bepaalde functies (volume, track skipping, play/pause etc) ook vanaf een ander apparaat dan het apparaat dat de cast heeft opgestart uitvoeren. 

Post has attachment
Joined community, opted-in as a tester via bit.ly/fleksybeta, clicked on the link to download it from the play store... Got no item found error message in the Play store.
I'm trying from the Netherlands 
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Not cool. Bij toeval ontdekt. Is zeker niet altijd het geval. Kan ik uitsluiten omdat na eenzelfde soort observatie door +Claudia Rahanmetan ik een tijdje de batterij statistieken in de gaten heb gehouden. Toen geen onregelmatigheid ontdekt.

De Netflix app stond open op een serie scherm (waar alle afleveringen in een lijst staan). Geen idee of hier de bug in zit.
Photo

Post has attachment
Erg triviaal hoor, maar wel leuk om te weten, bestaat het boodschappen-netje nog?
Moest er opeens aan denken toen ik dacht aan een oude reclame van de SRV. Of is het net als de SRV uit ons straatbeeld verdwenen?

"Boodschappen halen, 't is soms geen pretje.
Je waait van de weg weg, je valt met je netje.
Boodschappen halen, soms wat onhandig.
Wees toch verstandig en blijf bij de tijd.
De-SRV man, de SRV-man, de-SRV man die brengt alles bij u thuis.
Doordeweekse boodschappen, dagelijks aan huis. Doordeweekse boodschappen, dagelijks aan huis.
Leve de man van de SRV van je hiep hiep hiep hoeré"
Photo

Post has attachment
Tip voor mensen die worden geconfronteerd met de nieuwste opdringerige feature van de G+ Android app, nl. de vervanging van de "refresh" knop door een knop met suggesties voor te volgen personen.

Zoals wellicht bekend kun je de stream ook updaten met een "pull en refresh" beweging wanneer je je bovenaan in de stream bevindt. Dit is eigenlijk niets anders dan de lijst postjes verder naar beneden trekken tot een punt dat de stream zich gaat verversen. (Misschien bekend uit de Twitter app of Gmail Android app).
Daarnaast verschijnt er als er updates zijn ook altijd een blauwe balk (zie screenshot). Daarop kun je ook tikken om de stream te updaten.

Verder even feedback verzenden via het menu dat ze zo snel mogelijk moeten stoppen met die onzin en de refresh knop weer moeten herstellen.

Laatste stap is erg belangrijk!


Edit: de knop verschijnt bij veel mensen pas een dag na de update van de Android G+ app. Te dom voor woorden, deze feature en de wijze waarop het wordt geactiveerd.
Photo

Post has attachment
Omdat ze dan opeens weer verschrikkelijk leuk kunnen zijn.
#fokkeensukke
Photo

Post has attachment
Interessant artikel over Netflix. Over de geschiedenis, de concurrentie en de positie t.o.v. de televisie . Toegespitst op de Nederlandse markt. Erg interessant. Bevat ook een aantal leuke cijfers.

Post has shared content
Jottum 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded