Profile cover photo
Profile photo
Patrula de Reciclare
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Scapă corect de deşeurile electrice sau de orice aparat care se bagă în priză ori funcţionează pe baterii!

La TelVerde 0800 444 800 suni gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între 9.00-17.00, soliciţi preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie a deşeurilor electrice, iar echipa Serviciului Local de Colectare vine şi ridică deşeurile, transportul fiind gratuit.

Conform procedurii de funcționare a serviciului, după ce ai făcut o comandă la TelVerde 0800 444 800, vei fi contactat de reprezentanții SLC din județul tău. Împreună veți stabili ziua și intervalul orar în care va avea loc ridicarea deșeurilor electrice. Termenul pentru a primi telefon din partea echipei locale este de 3 zile lucrătoare, din ziua următoare înregistrarii unei comenzi în call-center.

Tot ce trebuie să faci este să suni la TelVerde 0800 444 800 – un apel gratuit la un mediu curat!
https://www.colecteaza.ro/telverde/
Add a comment...

Post has attachment
Colectare DEEE (deșeuri echipamente electrice și electornice) în Ploiești.

În perioada 5-11 aprilie ai ocazia să te debarasezi corect, rapid și simplu de deșeurile electrice din gospodărie în cadrul campaniei de informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice organizată de operatori locali autorizați.
Află detalii pe site sau la TelVerde 0800 444 800.

www.colecteaza.ro/actiuni-de-colectare/campanie-de-informare-si-colectare-deee-ploiesti/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu arunca aparatele electrice defecte, uzate sau vechi. Acestea sunt deșeuri reciclabile

Ai prin casă aparate electrocasnice care nu mai funcționează? Aspiratoare, televizoare, aer condiționat sau alte electrocasnice mici sau mari defecte, uzate sau vechi? Nu merită să-ți ocupi spațiul cu asfel de ”deșeuri”, dar mai ales acestea nu trebuie aruncate la gunoi sau în mediul înconjurător! Deșeurile de orice fel, dar mai ales aceste deșeuri electrice sau electronice poluează grav natura și mediul în care trăiești.

Sună la TelVerde 0800 444 800 și solicită preluarea gratuită de la domiciliu sau sediul firmei a deșeurilor electrice, iar echipa locală a Asociației RoRec vine și ridică deşeurile, transportul fiind gratuit. Apelurile telefonice la tel-verde sunt gratuite, din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între 9.00-17.00. Poți să ne contactezi și prin formularul online de mai jos.
http://www.patruladereciclare.ro/recicleaza/
Add a comment...

Post has attachment
”Noi am făcut un million. Dă și tu un telefon, nu arunca la tomberon !” Cu acest apel, 15.600 de copiii și tineri voluntari încep să mobilizeze românii la colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în cursa către un nou record. Echipe din peste 730 de grădinițe, școli și licee din toată țara încep cea de-a V-a ediție a programului Patrula de Reciclare cu țelul de a ridica recordul ecologic al Patrulei la 2.000.000 kg de DEEE!

http://www.patruladereciclare.ro/patrula-de-reciclare-start-catre-al-doilea-million/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded