Profile cover photo
Profile photo
Patrick Wessels
100 followers -
Tekstschrijver, SEO Expert, Consumer Psychology, International Business
Tekstschrijver, SEO Expert, Consumer Psychology, International Business

100 followers
About
Posts

"We willen graag een paar pagina’s laten optimaliseren, om beter vindbaar te worden op belangrijke zoektermen.” Of, “Kun jij aangeven wat het kost om de teksten uit het hoofdmenu te optimaliseren met belangrijke zoektermen?”

Twee voorbeelden van vragen die ik regelmatig krijg, maar waar ik helaas weinig tot niets mee kan. Ik kan als SEO tekstschrijver geoptimaliseerde teksten schrijven en pagina’s optimaliseren, maar op de gevraagde manier is de kans klein dat dit een verschil zal maken voor de vindbaarheid.

https://www.wessels-teksten.nl/2018/10/waarom-het-geen-zin-heeft-slechts-een-paar-paginas-te-optimaliseren-3-redenen-door-een-seo-tekstschrijver/
Add a comment...

"Wat doen bedrijven goed die lokaal hoog scoren in Google? Er is een palet aan tips beschikbaar, om hoger te ranken op de voor jou lokaal belangrijke zoektermen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de website eenvoudig te houden, zodat zowel bezoekers als Google die goed begrijpen. En zorg voor een geoptimaliseerd Google Mijn Bedrijf-profiel, waarbij je bij voorkeur gebruik maakt van posts en de Q&A."

https://www.wessels-teksten.nl/2018/10/lokaal-hoger-in-google-3-stappen-om-jouw-bedrijf-beter-vindbaar-te-maken/
Add a comment...

Post has attachment
"De fysieke omgeving heeft grote invloed op ons consumentengedrag. Geluiden, geuren, het decor en de verlichting sturen onze percepties en beslissingen die we nemen. Nieuw onderzoek door experts in consumentenpsychologie wijst nog een andere belangrijke factor aan: de hoogte waarop we ons bevinden. Naarmate we hoger verblijven nemen we meer risico in financiële beslissingen."

https://consumentenpsycholoog.nl/beleggers-op-de-bovenste-verdieping-nemen-meer-risico-de-psychologie-van-hoogte/ #psychologie
Add a comment...

"Afgelopen zomer werd bekend dat Google de Quality Rater Guideliness had aangepast. Jennifer Slegg was er als een van de eersten bij en legde uit wat er was veranderd.

Een van de grote veranderingen die SEO tekstschrijvers opviel was dat Google haar content curatoren nu aanspoorde Research on the Reputation of the Website or Creator of the Main Content te doen. In plaats van gewoon Reputation Research. Die uitbreiding bleek de aanwijzing dat Google wil dat er nauwkeuriger gekeken wordt naar wie bepaalde content geschreven heeft."

https://www.wessels-teksten.nl/2018/09/geen-paniek-google-gebruikt-author-reputation-niet-als-ranking-factor/
Add a comment...

"Dubbele inhoud, dat is iets waar Google niet van houdt. Zo ver zijn de meesten van mijn klanten en contacten. Maar, hoe ga je daar mee om in je eigen webshop? Moet je unieke teksten (laten) schrijven voor iedere productvariatie? Ook als je één stropdas of T-shirt verkoopt in 10 verschillende kleuren?"

https://www.wessels-teksten.nl/2018/09/unieke-tekst-voor-ieder-product-en-iedere-variatie-wat-adviseert-een-seo-tekstschrijver/
Add a comment...

Post has attachment
"De service kan weleens tegenvallen: in een restaurant, bij de autodealer of elders. Of dat de gehele ervaring verpest? Dat hangt af van je sociale klasse, zo blijkt uit onderzoek door experts in consumentengedrag. De hoge of lage sociale klasse waartoe je behoort is van invloed op de manier waarop je nadenkt en situaties beoordeelt."
#psychologie #uiteten

https://consumentenpsycholoog.nl/de-vloek-van-de-lage-sociale-klasse-laat-jij-een-onvriendelijke-ober-jouw-avondje-uit-verpesten/
Add a comment...

Post has attachment
"Zwetend, stug door kauwend en vooral met een blik die verraadt dat ze nooit als eerste op zullen geven. Zo zitten twee vrienden een paar jaar terug tegenover me, vastberaden om zich niet te laten kennen. Wat we zojuist op een terras in Belgrado precies hebben besteld is niet helemaal duidelijk, maar dat het pittig is moge duidelijk zijn. Dat ze door blijven eten lijkt in dit geval een kwestie van uitdaging, elkaar opjutten en een beetje haantjesgedrag, maar waarom houden we ook zonder die elementen op z’n tijd van (net iets te) pittig eten? Er blijkt een goede psychologische verklaring voor te zijn."

https://consumentenpsycholoog.nl/waarom-pijnigen-we-onszelf-zo-graag-met-het-eten-van-de-heetste-pepers/
Add a comment...

"Ook online hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden. Een professionele concurrentieanalyse biedt je inzicht in wat anderen doen en kan een goede basis vormen om zelf aan de slag te gaan. Met unieke teksten door een SEO tekstschrijver, erop gericht om jouw concurrent te verslaan."

https://www.wessels-teksten.nl/2018/08/ontdek-wat-de-concurrent-doet-5-vragen-die-een-seo-tekstschrijver-onderzoekt/
Add a comment...

Zoektermen anno 2018: hoe optimaliseert een SEO tekstschrijver jouw tekst?

"Google herkent met het jaar beter waar een tekst over gaat, ook als je maar beperkt gebruik maakt van zoektermen. Hoe gaat een SEO tekstschrijver daar anno 2018 mee om? Hoe belangrijk is een zoekterm voor de on-page optimalisatie en is het verwerken van de belangrijkste zoekterm per pagina voldoende?"

https://www.wessels-teksten.nl/2018/08/zoektermen-anno-2018-hoe-optimaliseert-een-seo-tekstschrijver-jouw-tekst/
Add a comment...

Post has attachment
Lisa Vermeij interviewde me voor Metro Holland over bedrijven die aanhaken bij de Gay Pride. Waarom doen ze dat en wat is het effect op consumenten en hun aankoopgedrag?

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2018/08/waarom-zetten-bedrijven-overal-een-regenboog-op
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded