Profile cover photo
Profile photo
Patrick Op de Beeck
26 followers -
De vogel van Tim Vistering
De vogel van Tim Vistering

26 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Nieuwe Linux Desktop aan redelijke prijzen kant en klaar geinstalleerd.

Post has attachment

TOXICOLOOG VERSUS VOEDSELAGENTSCHAP !

De tests hebben toxicoloog Jan Tytgat van de KU Leuven niet gerustgesteld. "Wanneer je refereert naar een grenswaarde van 0,72 mg/kg kan je inderdaad zeggen dat de resultaten zeer gunstig zijn", zegt hij. "De slechtste staal van 0,092 mg/kg ligt daar immers een stuk onder. Maar alles hangt dus af van de norm die je hanteert. Je kan absoluut niet meer zeggen dat we ver onder de grens zitten, want zo is het niet. We flirten met de veiligheidsgrens."

Als er één ding duidelijk is : Ik geloof eerder een toxicoloog dan een politiek benoemde die overduidelijk niet weet waar hij over praat. VEILIGHEID voor alles!
De compromissen in Europa zijn wereldberoemd en niet om hun intelligentie...

Post has attachment
ECO vriendelijke wasball, geen chemisch gedoe meer, geen verontreiniging van het water door chemicaliën en op lage temperatuur ! Zie hier de test !

Post has attachment
More info about Planet X or Niburu.

Post has attachment
Niburu (aca ERES) een dwergplaneet van meer dan 3X de massa van de aarde komt  rond 10 augustus 2016 langs de aarde. Ze is de 12de planeet van ons zonnestelsel, nog maar recent ontdekt en heeft een omlooptijd van 557 (!) jaar.  Was enkel gekend in vrijmetselaarskringen en wordt daar de planeet van 'ONRUST' genoemd. Toepasselijk in deze tijden ;-) In het verleden zou ze reeds gebotst hebben met de aarde (vandaar de Zondvloed ?). De NASA heeft een satelliet gestuurd om de achterkant van Niburu te bekijken. Maar de satelliet is nu verder van Niburu verwijderd dan de afstand aarde - Niburu. Vermits de planeet veel zwaarder is dan de aarde heeft ze ook een GROTER zwaartekrachtveld en dit zou reeds onze aarde beïnvloeden. De positie van de straalstroom rond de evenaar zou een gevolg ervan kunnen zijn.
Verder wordt er erg karig omgesprongen met informatie over deze dwergplaneet.  Ze heeft ook 1 satelliet zoals de aarde onze maan heeft.
Ook de richting is verschillend... en dus kan niet samen ontstaan zijn met de rest van ons zonnestelsel.

Oktober 2015 was wereldwijd de warmste oktobermaand ooit, toen kwam november, wereldwijd óók de warmste november ooit, en het ging zo maar door: december, januari, februari, maart, april, mei, en mogelijk óók juni. Dat zijn acht maanden op rij die de warmste ooit waren.
Gaat er een belletje rinkelen? Ja, de opwarming heeft een versnelling hoger geschakeld :dus aan alle Burgemeesters : kijk eens uw riolenplan na en vergroot de capaciteit.  Zorg dat het water in de grond kan dringen ipv in de riool terecht te geraken. Onze flora en fauna zal veranderen.
Wat omhoog gaat zal ook naar beneden komen... En zij die overstroomd zijn geweest weten waar. Nu is het enkel wachten wanneer onze dijken het ook gaan begeven... Als je in Antwerpen gaat in de oude stad besef je maar pas hoe hoger het water nu staat. Er zijn zelfs gebouwen die zonder dijk helemaal overstroomd zouden zijn. Of hoe in honderd jaar de situatie veranderd is. En dit gaat enkel sneller gaan...Alle klimaatplannen kan men op een hoop gooien die gaan toch niet helpen zolang iedereen zijn goesting doet.

Post has attachment

Post has attachment
YOU NEVER WANT TO BE HERE....
BOY DESEASES IN INTERNET CAFE BY ELECTROCUTION

Post has attachment
The man of the 21 Century... Born in the 19th.
Briljant mind.
THANKS
Wait while more posts are being loaded