Anmeldelse af Marketers.dk

Nu har det nye markedsførings- og affiliate community, Marketers.dk, været online i omkring en uge. Dette er et lukket forum for affiliate-interesserede med 150 pladser. Jeg var så heldig at nå at få foden indenfor, så til alle jer der ikke nåede med på vognen, så vil jeg lige fortælle lidt om communitiet og kvaliteten af indholdet.
 
Indtil videre har jeg kun været positivt overrasket. Man kan nærmest heller ikke forvente andet, når +Anders Saugstrup og +Mikael Rieck Kousgaard står bag. Derudover så byder communitiet på en del af toppen af toppen indenfor dansk affiliatemarketing og SEO med blandt andet +Thomas Rosenstand, +Halfdan Timm, +Dennis Drejer og +Frank Hellerup Madsen.
 
Communitiet er nu oppe på over 120+ emner og 1500+ kommentarer, hvor langt størstedelen er super brugbare emner og svar indenfor branchen. Der er masser af relevante spørgsmål, inspiration, scenarier, succeshistorier og gode idéer, som er relevant for alle der ønsker en passiv indtjening – eller bare bevæger sig indenfor online markedsføring eller content creation.
 
Nu er jeg selv affiliate, og har været det i en hel del år efterhånden. Jeg må kun sige at jeg ønskede sådan et forum da jeg begyndte, for der er slet ikke tvivl om værdien, af at kunne trække på andres erfaringer. Trods mine år indenfor affilaitemarketing, så er der stadig rigeligt at hente for mig inde på forummet. Både i form af inspiration, idéer og så ikke mindst de erfaringer folk har gjort sig, som man kun kan dele på et lukket forum.
 
Værterne bag sitet giver også lynhurtig respons hvis man har et spørgsmål. Super fedt at de er så engageret. Vi har godt gang i en list over tiltag, som kan forbedre web-delen af communitiet, og idéerne på listen er på fuldt tryk i gang med at blive udarbejdet og implanteret.
 
Slutligt, så er planen at der bliver udarbejdet 2 webinars hver måned. Der er lige nu udgivet 2 på henholdsvis ~20 og ~47 minutter – og kvaliteten af dem er også kun i top. Det vil sige at der ikke kun er tale om side op og side ned af resultatgivende læsning, men også gode videoer man lige kan sætte sig ned og se om morgenen, så man er klar til at prøve nogle nye tiltag af og holde sig innovativ i løbet af dagen.
 
Hvis man absolut skal brokke sig over noget, så ville jeg personligt synes at vinklingen på ”affiliate marketers” er en smule misvisende, da communitiet er brugbart for mange flere fagområder.
 
Så jeg må kun sige thumbs up til forummet.
 
Hvis du ønsker at få en mail, når der er endnu en plads ledig, så kan du tage fat i +Anders Saugstrup eller +Mikael Rieck Kousgaard.
Shared publiclyView activity