Sziasztok! Nemrég valahol olvastam,hogy a mostanában érkezett Google Allo csak szintén Google Allo-t használó emberekkel használható. Ergo most ha én felrakom telóra,de nem használja ismerősöm,akkor törölhetem is,(ha nem is véglegesen) és marad addig is a hangouts? Mert hogy utóbbit használom jelenleg. Vagy ne is kacsingassak az Allo felé?
Shared publiclyView activity