Profile cover photo
Profile photo
ParkingSpot
30 followers -
Ledige P-plader... på lommeskærmen!
Ledige P-plader... på lommeskærmen!

30 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Her kan du finde svar til nogle af de hyppigst stillede spørgsmål omkring parkering i Københavns lufthavn. Du kan finde information om alt fra f.eks, hvordan du laver en parkerings reservation, eller hvad der sker, hvis du er forsinket til din reservation.

http://parkingspot.dk/ofte-stillede-sporgsmal-cph-lufthavn/

#CPH #lufthavn #parkering #spørgsmål
Add a comment...

Post has attachment
Der findes kun én betalingszone i Aarhus, men op til flere zoner med tidsbegrænsning. Priserne i zonen er forskellige alt afhængigt af det tidspunkt på døgnet du parkere.

http://parkingspot.dk/parkeringszoner-arhus/

#parkeringszoner #tidsparkering #aarhus
Add a comment...

Post has attachment
Som parkerende i CPH Lufthavn, kan du gratis benytte dig af Terminalbussen. Bussen kører en lille strækning fra f.eks P15 og helt til den anden ende og P1, så du kan spare penge, hvis du ønsker at parkere lidt væk fra Terminalerne. Du kan også finde Terminalbussen stoppesteder og stoppe tidspunkter her.

http://parkingspot.dk/terminalbusser-i-cph-lufthavn/

#terminalbus #parkering #cph #lufthavn
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Parkeringsinfo på Flickr med ParkingSpot.dk
Parkering København, Århus og Kastrup Lufthavn
http://ow.ly/t0Wwn
Add a comment...

Post has attachment
Skal du afsætte rejsende passagerer ved lufthavnen, kan du benytte dig af de to "Kys&Kør" spor, som begge har deres egne indkørsler tæt på Terminal 2. Hvis sporene er fyldt op, har du også mulighed for at parkere ved det nærmeste CPH parkerings anlæg, da det er gratis de første 15 min.

http://parkingspot.dk/afsaetning-af-passagerer-i-cph-lufthavn/

#afsætning #cph #lufthavn
Add a comment...

Post has attachment
I Københavns lufthavn har du rig med muligheder for at parkere din bil sikkert, hvis du f.eks skal ud og rejse i en periode. Du kan vælge at parkere på nogle af de P-anlæg som CPH Lufthavn tilbyder, til priser fra 25 kr./timen, eller bruge et af de mange andre alternativer, som enten at benytte et af de private parkeringsselskaber, som har et nærliggende parkeringsanlæg eller sidst men ikke mindst kan du vælge gratis parkering i Kastrup på de offentlige vej.

http://parkingspot.dk/parkeringsomraader-cph-lufthavn/

#parkering #cph #lufthavn
Add a comment...

Post has attachment
Parkeringsregler i København kan være svære at tyde, derfor har vi hjulpet dig på vej, ved at samle alle de mest stillede spørgsmål og fundet de bedste svar. Du kan herinde læse omkring parkeringsskilte og deres betydning, eller f.eks tidsbegrænset parkering. Hvis du ikke kan finde svaret her, kan du trykke ind på Ofte stillede spørgsmål, hvor vi har samlet endnu flere spørgsmål og svar.

http://parkingspot.dk/parkeringsregler-i-kobenhavn/

#parkeringsregler #københavn
Add a comment...

Post has attachment
Her finder du information om de mange specielle parkeringspladser i København. Alt fra handikapparkering, til elbilparkering eller f.eks lastbilparkering. Du kan også finde oplysninger om parkering for motorcykler eller delebilsparkering. Vi har samlet det hele til dig her, så du kan danne dig et overblik.

http://parkingspot.dk/specielle-parkeringspladser-i-kobenhavn/

#motorcykelparkering #handikapparkering #delebil #lastbilparkering #elbil #københavn
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded