Profile cover photo
Profile photo
Pandoras Closet
60 followers -
Norges ledende innen fetish og erotikk
Norges ledende innen fetish og erotikk

60 followers
About
Posts

Post has attachment
I dag har vi Shoeday på Pandoras Closet med sinnsyke 35% rabattALT av sko, uavhengig av kategorier. Er det en sko så får du 35% rabatt hvis du oppgir rabattkoden "Crazyshoe" i handlekurven!

Tilbudet varer til midnatt i dag - og ditt neste par sko finner du på http://pandoras-closet.no/sko :)

Post has attachment
For de av dere som ikke abbonerer på nyhetsbrevet vårt så kan dere lese det her - denne uken har vi knalltilbud på systemmasker fra Latexa - og tilbehøret. Nyhetsbrevet fremhever bare dame-versjonen, men webshopen har manne-versjonen også :)

Post has attachment
Sjefen har gått bananas og vi kan nå tilby et utvalg på hele 52 masker - samt tilleggsutstyr på noen av de. Vi har nå veldig mye lekkert fra blant annet Latexa!

Post has attachment
Synes du masker er spennende? Da har vi startet julen tidlig i år.  Vi har fylt opp med masker fra Latexa i skikkelig 0.4mm støpt latex. Ta en dyp pust og sjekk utvalget vårt på linken under

Post has attachment
Denne ukens nyhetsbrev fra Pandoras Closet er i innboksen din. Hvis du ikke abbonerer allerede så kan du melde deg på her ( http://eepurl.com/_uuM ) og få gode tilbud rett hjem :)

Post has attachment
Endelig har vi litt tid til å legge ut nye produkter. resten av denne uken og neste uke er det latex uke, så da fyller vi opp i latexkategoriene. Vi har så smått begynt med catsuits :D

Post has attachment

Vi ønsker alle våre kunder og følgere et fabelaktig Godt Nyttår, og lover å bli større og sterkere i 2012 :)
Wait while more posts are being loaded