Profile cover photo
Profile photo
"ЕСТЕТИК ПРОФЕШЪНЪЛ" ЕООД
About
"ЕСТЕТИК ПРОФЕШЪНЪЛ" ЕООД's posts

Post has attachment
Наградена с премия "HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD"

Марката Pandhy’s се счита за световен лидер в областта на захарната епилация. И най-доброто потвърждение на това е нарастващата популярност на шугаринга Pandhy’s, всеотдайността на майсторите и възторжените отзиви на клиентите. А годишните призове, премии и награди са официално признание на постиженията на компанията в областта на професионална козметология.

И така, днес ние бързаме да споделим с вас добри новини. Компанията CosMed бе официално наградена с премия "HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD", като компания, която разработва и произвежда продукти от най-високо качество. Става дума, разбира се, за продукти за захарна епилация Pandhy’s и професионална система шугаринг. Церемонията се състоя на 3 септември 2014 в необикновено красива сграда на Парламента на Унгария, където на собственика на компанията CosMed Гертруд Борбиро е връчена Почетна грамота и Приз.

"HUNGARIAN QUALITY PRODUCT AWARD" се определя ежегодно в резултат на внимателен подбор на най-висококачествени унгарски продукти и услуги, които отговарят на всички изисквания на безопасността на продуктите. Журито оценява съответствието на стоки и услуги към изискванията на клиента, конкурентоспособност на вътрешен и външен пазар, използване на екологично чисти решения в процеса на производство.

Унгарския клон Pandhy’s начело с Гертруд Борбиро поздравява всички участници на международната командата на Pandhy’s за премия, която е получена благодарение на общия стремеж към успеха и постиженията!
Photo
Photo
14.01.2017
2 Photos - View album

Post has attachment
Девет преимущества на шугаринга пред восъка.

Екологичност и хипоалергенност. Преимуществата на захарната паста са в това, че тя се състой изцяло от натурални компоненти и е абсолютно уникална, благодарение на своята монохромна структура. Освен това, благодарение на отсъствието на лимонена киселина в състава й, развиването на каквито и да било алергични реакции е практически невъзможно.
Най-безболезненият начин за епилация. Който е използвал механически депилатори или восък ще усетят разликата моментално.
Девет преимущества на шугаринга пред восъка
Бактерицидност. Високите концентрации на глюкоза и фруктоза не позволяват на микроорганизмите да се размножават, което изключва риска от инфекции и възпаления на епилираната кожа.
Не травмира кожата. Захарната паста не се нагрява, за разлика от восъка с нея се работи на стайна температура. Поради тази причина няма изгаряния на кожата, липсва дискомфортът от нанасянето на горещия восък на нежни места.
Интензивно овлажнение и подхранване на кожата. Пастата за шугаринг има способността да прониква дълбоко в дълбоките слоеве на кожата, подхранва я и я овлажнява.
Нежен пилинг. Пастата прилепва само към косъмчетата и мъртвите клетки на кожата и по тази причина никакви рани и пукнати капиляри не се получават, а плюс това се получава лек и мек пилинг.
Дълготраен ефект. Заради особения начин на нанасяне на захарната паста (нанася се срещу растежа на косъма) след шугаринг врастналите косъмчета са минимум и ефектът е дълготраен.
Минималната дължина на косъмчетата която е нужна за качествено премахване е само 2-3 милиметра.
Ниска цена на услугата. Ако говорим за шугаринг, който се прави от специалист в салон, то услугата за премахване на косъмчетата със захарна паста е по-евтина от лазерната, восъчната или фото епилациите.
Photo

Post has attachment
Ексклузивният представител на европейската школа Pandhy's за България отваря врати и приканва към сътрудничество всички козметици и салони за красота.
При нас можете да получите всичко необходимо за шугаринга и спа, а най-важното -да минете обучение и да получите сертификат по международен образец. Подробна информация можете на прочетете на www.pandhys.bg
Wait while more posts are being loaded