Profile cover photo
Profile photo
Suomen Luonnonmaalit Oy
About
Posts

Aurinko lämmittää jo pitkin päivää – selvä merkki kevään ja hyvien maalauskelien tulosta. Myös Pajutex siirtyy kesäaukioloaikoihin pikkuhiljaa. Tällä viikolla olemme auki ma-ke klo 9-16 ja perjantaina 9-17. Ensi viikosta alkaen voit tulla ostoksille ma-pe klo 9-17! Tervetuloa!

Jos et ehdi liikkeeseen käymään, niin verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa: http://www.pajutex.fi/

Post has attachment
‪#‎yleislakko‬ Tämän viikon perjantain tulevista tapahtumista huolimatta Pajutex haluaa näyttää myyntimiesten oikeaa asennetta ja palvelee teitä kaikkia normaalisti klo 09:00 ja 17:00 välillä. Verkkokauppamme osoittaa asennetta ympäri vuorokauden osoitteessa: http://www.pajutex.fi/
Photo

Post has attachment
Liikeemme on auki koko kesän! Verkkokauppamme palvelee teitä kellon ympäri osoitteessa: http://www.pajutex.fi/

Tervetuloa ostoksille! :)
Photo

HUOMIO! Tammi- ja helmikuun ajan myymälämme toimii vajaalla miehityksellä, josta johtuen tilauksien lähettäminen saattaa viivästyä normaalista toimitusajasta muutamalla päivällä. Pahoittelemme mahdollisia viivästyksiä ja haluamme korostaa, että pyrimme kuitenkin palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kiireellisissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse!
Aukioloaikamme 1.3 asti - ma-ke klo 09-16. Puh. 09 851 2101.

Post has attachment
Olemme juuri avanneet uuden REFERENSSIT-osion kotisivuillemme ja kuulisimme mielellämme mielipiteitänne siitä! Tervetuloa tutustumaan referensseihimme vuosien varrelta osoitteessa: http://www.pajutex.fi/referenssit/.

Päivitämme osiota jatkuvasti ja lisäämme referenssejä vähitellen. Otamme mielellämme vastaan myös kohdekuvia asiakkaidemme kohteilta ja julkaisemme niitä sivulla. Kuvia ja referenssilausuntoja voi lähettää osoitteeseen info@pajutex.fi otsikolla "Referenssi".

Hyvää viikonloppua kaikille! 

Post has attachment
Vaikka kesä on jo ohi, ei se tarkoita, etteikö voisi maalata! Juuri avaamallamme uudella SISÄMAALIT info-sivulla kerrotaan sisämaaleista ja esitellään valikoimamme laadukkaita ja hengittäviä sisämaaleja. Tervetuloa tutustumaan!

Lisäksi erikoistarjouksena -10 % kaikista sisämaaleista lokakuun loppuun asti!

Alennuskoodi: sisamaaliale10

Post has attachment
Vuosien takaa löytynyt valokuva maaliasiantuntija ja myyntimies Pajusesta vuodelta 1958. Kuvassa vasemmalla Lauri "Lasse" Pajunen Julius Tallbergin rautakaupan väriosastolla Aleksanterinkatu 21.ssä.
Photo

Post has attachment
"Sä etsit vielä tilaisuutta, kaipaat jotain, etsit uutta, on kuin ois kuuma kesä jo mennyt menojaan."

Viileä tai kylmä sää ei rajoita kuultomaalien käyttöä ulkotiloissa. Käy katsomassa valikoima luonnonmaaleja, joita voit käyttää viileästä säästä huolimatta!

http://www.pajutex.fi/kuultomaalit

Post has attachment
Nyt löydät Pajutexin verkkokaupasta myös MUSTAA KEITTOMAALIA! :)

Keittomaali on aito ja perinteinen, keittämällä valmistettu hengittävä maali, joka on tarkoitettu karkeille ja imeville puupinnoille. Keittomaali antaa pinnalle mattaisen, hengittävän ja perinteikkään pinnan.

Post has attachment
Nyt hyvä aika alkaa öljyämään talosi tai mökkisi puulattiaa, jotta saat sen hyvissä ajoin kulutusta kestäväksi ja kauniiksi!
Wait while more posts are being loaded