Profile cover photo
Profile photo
MLfree web
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Fiat Stilo se proizvodi od 2001., kao model koji je nasledio tandem bravo i brava, premijera je bila u Ženevi 2001.
Fiat Stilo je prostran i udoban automobil sa izuzetno povoljnom cenom, ali ne baš savršen. Ume da propušta vodu u kabinu, klima je problematična na mnogim modelima, ima problema sa elektronikom.
DIZAJN I UNUTRAŠNJOST - Fiat Stilo

Fiat Stilo se proizvodio u tri verzije – hečbek sa troja i petoro vrata, i kao MultiWagon, tj. karavan.

#Fiat #FiatStilo #Stilo

https://mlfree.com/fiat-stilo-2001-2007/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Opel Astra H servis - Zamena ulja i filtera - Video
https://www.youtube.com/watch?v=5fF5ewGVKJ4
Opel Astra H servis  - Zamena ulja i filtera ulja

Opel Astra H servis - Zamena filtera goriva
https://www.youtube.com/watch?v=blPjhOaA_0o
Opel Astra H servis - Zamena filtera vazduha

#Astra #AstraH #Opel #OpelAstraH

https://mlfree.com/opel-astra-h-zamena-ulja-filtera-servis-video/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Prema zakonu vozilo mora zakočiti čak i kada svi sistem za kočenje otkažu. Što ovo konkretno znači? Znači da će automobil zakočiti čak i kada su vam kočnice otkazale, ali, dakako, ne optimalno, put kočenja biti će znatno duži i riskantniji.
Stariji automobili se manje - više oslanjaju samo na kočnice, dok vozila novije proizvodnje imaju kao deo obavezne opreme i ABS sistem.

#ABS #senzor

https://mlfree.com/sve-o-abs-senzoru/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Izvorno napravljen za Wehrmacht, 60-ih postao omiljen generaciji cveća, a danas voljeni oldtimer.

Noć. Okupirani grad. Mirko i Slavko šuljaju se u diverziju, kada ih najednom zaskoči nemačka patrola. 'Halt! Ausweis!' Naši junaci brzo izvuku pištolje, ali imaju samo petnaest metaka, kojima poubijaju isto toliko dušmana.

#181 #Volkswagen #Volkswagen181

https://mlfree.com/volkswagen-181-istorija-automobila/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mazda 6 je već na prvi pogled solidan porodični automobil koji ispunjava sve uslove koje treba da ima četvorotočkaš namenjen prvenstveno porodici i dužim putovanjima. Možda su starije Mazde bile dosadne i neatraktivne, ali to za ovaj model ne važi nikako.

Mazda 6 nastala na krilima „zoom-zoom“ filozofije, kada je Mazda doslovno okrenula list, i krenula jednim modernim i hrabrim putem. Mazda 6 je direktni naslednik slavnog modela 626, koji se pod tim imenom pravio u pet generacija od 1979.

#6 #Mazda #Mazda6

https://mlfree.com/mazda-6-2002-2007/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nikada se ne zna kada će neka sijalica na vozilu pregoreti. Može to biti u pola noći baš dok prelazite neki put koji vodi kroz šumu. I što onda?
Nemate druge nego promeniti sijalicu jer bez oba svetla u mrklom mraku postaćete posve izgubljeni. Ako to i nije priča kao ova koju smo naveli, u gradovima i naseljenim mestima svetlo na vozilu još je važnije jer znači sigurnost.

#Sijalice

https://mlfree.com/sve-o-pravilnom-menjanju-sijalica/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jednog dana u februaru 1988., tokom petominutne diskusije između Chryslerovog predsednika Robert Lutza i dizajnera Tom Galea, rođen je jedan od najznačajnijih Američkih automobila 1990ih godina – Dodge Viper.

I danas, 25 godina kasnije, Gale se priseća tog momenta kada ga je Lutz pozvao u svoju kancelariju, pokazao mu sliku Shelby Cobre iz 1960ih godina, i hitno naredio crteže moderne verzije.

#Dodge #DodgeViper #Viper

https://mlfree.com/dodge-viper-istorija/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Honda Civic je najprodavanija Honda svih vremena. Spada u deset najprodavanijih modela na svetu, ako se uzme u obzir da je je do sada napravljeno 9 generacija, zaključno sa devetom, koja je startovala maja 2012. Honda Civic sedme generacije, koji je sklapan u periodu od 2001-2006. godine, prepoznatljiv po “kombi” izgledu, kao i karakterističnoj ručici menjača koja se nalazi na instrument tabli blizu volana.

#Civic #Honda #HondaCivic

https://mlfree.com/honda-civic-7-2000-2005/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zamena zupčastog kajša - Prikaz zamene zupčastog kajša kod : Audi motori 2.5 TDI V6 i 2.8 30V, Citroen Saxo motor 1.4 VTS, Fiat Punto motor 1.2,  Ford Fiesta motor 1.4 16V, Ford Focus II motor 1.6 TDCI, Opel Omega B motor 2.5 V6, Renault Clio II motor 1.6 16V, Renault Twingo motor 1.2 16V, Škoda Octavia motor 1.9 TDI,  VW Jetta motor 2.0 TDI 16V

 Audi - Zamena zupčastog kaiša motor 2.5 TDI V6Audi - Zamena zupčastog kaiša motor 2.8 30V Citroen Saxo - Zamena zupčastog kaiša motor 1.

#kajš #zupčastikajš

https://mlfree.com/zamena-zupcastog-kaisa-audi-citroen-fiat-video/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded