Profile cover photo
Profile photo
PIN consulting
11 followers -
Vaš uspeh je naš posao
Vaš uspeh je naš posao

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Virtuelna realnost, odnosno skraćeno - VR, uvek je zanimljiva vest u svetu social media marketinga. Mnogi će se složiti da ima potencijala da promeni i prodrma iskustvo društvenih mreža

Post has attachment
Instagram je rešio da omogući svoju ponudu live videa, Instagram Live Stories, korisnicima širom sveta. Ova platforma, u vlasništvu Facebook kompanije, je najavila da će tokom sledeće nedelje proširiti ovu opciju na više zemalja.

Post has attachment
Instagram je tokom svoje istorije cenzurisao fotografije bradavica, tvrdeći da takve fotografije prikazuju žensku nagost. Potpuno nov Instagram nalog @Genderless_Nipples je ovde da se pozabavi time u sklopu kampanje #FreeTheNipple.

Post has attachment
Platforma Tinder je u konstantnoj potrazi za novim načinima da spoji ljude, pa su, inspirisani VR-om (Virtualnom realnošću), kreirali Tinder – VR, originalni VR set za dvoje.

Post has attachment
Mada se prva Obamina kampanja dosta oslanjala na društvene mreže zarad mobilizacije glasača, Obama je svoj predsednički nalog kreirao 2015. godine, kada je napisao svoju prvu zvaničnu poruku i dobio username @POTUS. Od tada, predsednik Sjedinjenih…

Post has attachment
Od sada će nam Facebook pomagati i u pronalaženju Wi-Fi mreža u okruženju. Tačnije, najbližih otvorenih Wi-Fi mreža...

Post has attachment
Izdvojili smo najvažnije promene koje će se desiti na Facebook stranicama, za sada najvažnijom biznis platformom na društvenim mrežama.

Post has attachment
Nova sezona podrazumeva kreiranje novih kampanja i strategija, a u novom blogu dajemo vam par korisnih saveta za leto koje nam ubrzo dolazi! :)

Post has attachment
Iako je primarna funkcija LinkedIn-a i dalje ponuda i potražnja poslova, ova platforma uvodi još neke novitete koji će je pozicionirati kao pravog kreatora mape digitalne ekonomije! Više u našem novom blogu. :)

Post has attachment
Odlične vesti za svet digitalnog marketinga - stiže nam Instagram for business - nove alatke za biznis korisnike, uključujući nove biznis profile, analitiku i mogućnost kreiranja reklame kroz samu aplikaciju! :)
Wait while more posts are being loaded