Profile cover photo
Profile photo
Péter Frankovics
52 followers -
Frankó Teher Kft.
Frankó Teher Kft.

52 followers
About
Posts

Post has attachment
#költöztetésBudapest #költöztetésárak

Felejtse el a fenti rémálmot, és képzelje el, hogy az Ön lakásán pont időben megjelenik néhány profi, kedves és jól képzett fiatalember. Gondosan előkészítik a terepet, és már ahogy a csomagot megfogják, abból is sugárzik a hozzáértés, a hosszú évek gyakorlata.

A speciálisan költözésre kialakított tehergépkocsik burkoltak, filcezettek, minden szükséges felszereléssel, védőanyaggal ellátottak. Minden adott a színvonalas, felelősségteljes szakmai munkához.

A Franko-költöztetés teljes körű garanciát vállal az általunk végzett költöztetés egészére. Mi segítünk, hogy aggodalmak nélkül élvezze az újdonság izgalmát. A költöztetés egy szakma, mely nagy gyakorlatot és hozzáértést igényel. Nagy tapasztalatú, hozzáértő, kizárólag költöztetéssel foglalkozó munkatársaink gondoskodnak arról, hogy kedvenc bútordarabjai a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek meg új otthonába.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/koltoztetes
Add a comment...

Post has attachment
#lomtalanítás #lomtalanításárak

A Franko-költöztetés saját embereivel végzi lomtalanítást. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk gyorsan és hatékonyan megoldja ezt a problémát Ön helyett!

Nem szükséges a cipekedés, napokon át tartó megerőltető fizikai munka. Bízza csapatunkra a lomtalanítást és garantáljuk, hogy az ingatlan villámgyorsan üressé, lomtalanná válik!

És egyben azt is garantáljuk, hogy nem szennyezzük a környezetet, tehát nem találkozik „a saját lomjaival” egy út melletti erdőségben.

Az használhatatlan ingóságokat Budapestről, illetve az agglomerációból a Herceghalmi, vagy a Felsőpakonyi hulladéklerakóba tudjuk elszállítani.
Kizárólag, ez a két bánya fogad csak lakossági hulladékot.

A lomtalanítást ugyanazon az áron tudjuk elvégezni, mint a lakossági költöztetésnél megismert „közeli vidék” (Budapest agglomeráció) munkák esetében.

A hulladék lerakók költsége, tehát amiért fogad 1 tonna lakossági hulladékot a jelenleg a következő: 29.800 Ft +ÁFA/tonna.

Ha csak bútorra van, amit lomtalanítani kíván, akkor megoldás lehet az FKFV által üzemeltetett, Budapest területén jó néhány helyen fogadó bútorudvarok.

Ott a bányáknál kedvezőbb árakon tudjuk elhelyezni megunt bútorait. Ráadásul itt csak Budapesten költöztetési árak rakodnak a lom elhelyezési költségeihez.

A lomtalanítás, egy szükséges rossz, amin jó túlesni. De ha túl van rajta, visszakap, egy tiszta, lakható, értékesíthető lakást. Forduljon hozzánk bizalommal!

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/lomtalanitas
Add a comment...

Post has attachment
#tehertaxi

Miért jobb a tehertaxi, mint a haver furgonja?„Mire jó ez?”-gondolhatják azok, akiknek van furgonjuk, esetleg egyik barátjukat meg tudják kérni nagyobb tárgyak, bútordarabok elszállítására.

Egyáltalán nem mindegy, milyen a tehertaxi belső kialakítása. Gondoljon csak bele! Képzelje el egy megbecsült bútordarabjának, például egy kétajtós szekrény útját, miután barátjával berakta egy döntött oldal falu, benne kerékjárati ívvel kialakítású furgon rakterébe!

Nem tudja állítva szállítani, hiszen alacsony a furgon beltere. Elindulunk, döccenő… a kétajtós szekrény döccen egyet és közben megsérül a széle. Körforgalom, jobbra kanyar, balra kanyar: a szekrény jobbra dől, balra dől.

Megérkeznek. Ön kinyitja a furgon rakterét és látja a megviselt szekrényét, amely az induláskor még kitűnő állapotban volt.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/tehertaxi
Add a comment...

Post has attachment
#költöztetés #költöztető #költöztetőcég #belföldiköltöztetés

KÖLTÖZTETÉS
Talán Ön, vagy rokona, ismerőse is szerzett olyan tapasztalatot, hogy a lakásban megjelenő rakodók nem éppen „úriemberek”. Ha a költöztető cég alkalmi munkásokkal dolgozik, akik ugyan erősek, de hogyan is mondjuk, „nem túl kifinomultak”, akkor nem foglalkoznak azzal, hogy a bútor mennyire sérül, hogy a porcelánokat tartalmazó dobozt ne hajítsa a „helyére”. Esetleg a tisztaságuk, higiéniájuk sem az igazi, ne adj Isten dohányoznak a lakásában, fokozva az Önre váró napi borzalmakat.

Ezért aztán sokan igyekeznek baráti vagy rokoni körben megoldani a költöztetést. „A Józsinak van egy furgonja, és majd elhívom a haverokat pakolni!” Mi azonban a garancia arra, hogy a barátok vagy rokonok nem fognak leejteni egy értékes antik bútort, vagy a nagyi étkészletét tartalmazó méretes dobozt a költözés során?

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#zongoraszállitás #zongoraköltöztetés #pianinoszállítás

A hangszerek teljes felületét becsomagoljuk egy fólia, majd egy filc rétegbe. Zongora esetében az oldalsó hosszú részre, egy filcezett találkozási pontokkal ellátót szánkót rögzítünk. Rögzítjük, és fixáljuk a zongora ház különböző részeit.

Leszereljük a pedálokat, majd a zongorát oldalára állítjuk, egy bakra, vagy közvetlen a speciális zongora kocsira. A lakkréteg teljes, és extra megóvása miatt, a párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsi felépítményén egy vastag plusz pokrócos védelmet, és csomagolást is biztosítunk.

A párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsin a zongora, a kocsi oldalfalához, oldalára (szánkón) állítva kerül rögzítésre, pont azért, hogy a leg minimálisabb erőhatás érje az út során. Pianínó álló helyzetében kerül a filcezett oldalfalhoz rögzítésre.

Zongora, és pianínó költöztetéséhez minden esetben emelőhátfalas költöztető tehergépkocsit biztosítunk, így könnyebb, és biztonságosabb a zongora felépítményre történő megemelése.

A hangszerek költöztetési ára, a zongora, és a pianínó nagysága, mérete, és ebből is következő súlya, illetve a költöztetés fel, és lerakodócímének a távolsága, emeletek száma, és a folyosó, lépcsőház jellege szerint, és ezzel összességének megfelelően kerül meghatározásra.

Ebből következve a körülmények eltérő volta miatt jelentős eltérések lehetnek a költöztetési árak területén is.

A Franko-költöztetés diszpécserei a körülmények pontos megismerése után, kialakítanak egy kedvező árat, adott hangszerének költöztetésére.

Nagy szakmai felkészültséggel, és gyakorlattal várjuk ügyfeleink, zongora, és pianínó költöztetésre vonatkozó érdeklődését.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/zongora-pianino-koltoztetese
Add a comment...

#nemzetköziköltöztetés #nemzetköziköltöztetésárak #külföldiköltöztetés

Ön nehéz döntés előtt áll, hiszen szeretne egy olyan szolgáltatást rendelni, illetve egy olyan szolgáltatót keresni, aki az egész eddigi életén át gyűjtött, nehéz munkával megszerzett ingóságait, személyes javait biztonságosan, és szakértően elköltözteti. Ez a választandó cég, vállalkozás, szinte betekintést nyer az életébe, illetve elköltözteti az Ön számára pótolhatatlan emlékekkel rendelkező ingóságokat. Így nem mindegy, hogy Ön milyen szinten, milyen alapossággal tájékozódott, és milyen érvek alapján választott, mikor meghozta a döntését.

Szeretnénk ezzel a web-lappal, körültekintően, mind szakmai, mind egyéb részletre kiterjedően segíteni Önnek, a megfelelő szolgáltató kiválasztásában.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/nemzetkozi-koltoztetes/
Add a comment...

Post has attachment
#zongoraszállitás #zongoraköltöztetés #pianinoszállítás

A hosszú évek alatt kialakult egy speciális igényre, speciális szakmai tudással, erővel, „megáldott” brigádunk, amely egyedi igényeknek megfelelően végzi a pianínók, zongorák költöztetését Budapesten, belföldön, és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Brigádunk az erőn, és szakmai tudáson felül rendelkezik egyedi, speciális eszközökkel, mint bakok, zongora emelők, hevederek, speciális kocsik. Maga a hangszer szállítás a felrakodási címtől, a lerakodás címig emelőhátfalas párnázott költöztető tehergépkocsikkal történik.

Ebben a speciális brigádban dolgozó kollegák fizikai teljesítőképessége, évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tudása, és a megfelelő, speciális szállítási eszközök megléte garancia, az értékes hangszerek sérülésmentes költöztetésére.

A zongorák költöztetését általában, átlagos körülmények esetében 3 fős brigád végzi, ugyanez a pianínó esetében 2 szakértő kollegát igényel.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/zongora-pianino-koltoztetese
Add a comment...

Post has attachment
#lomtalanítás #lomtalanításárak

Az EU-s szabályozás bevezetésével a szemét kezelése sokkal bonyolultabbá vált.
Nem lehet csak úgy kidobni valamit.

Figyelembe kell venni környezetvédelmi, szemétlerakási szabályokat. Ráadásul tucatjával bezárták a Budapest számos kerületében meglévő, és jutányos áron dolgozó szemétbányákat.

A költségek és a megnövekedett adminisztráció miatt a legtöbb önkormányzat sem szervez már „tavaszi lomtalanítást”, vagy ha igen, akkor is csak legfeljebb egy évben egyszer.Márpedig Önnek most lenne szüksége a lomokkal teli lakásra.

A 28 éves múltra visszatekintő költöztető cégünk, a Franko- költöztetés a belföldi és nemzetközi költöztetés mellett lomtalanítást is vállal.

A leggyakrabban akkor keresnek minket lomtalanítás elvégzésére, ha olyan ingatlant örököltek, amely telis-tele van az új tulajdonos számára használhatatlan és felesleges tárgyakkal, mondhatni, hogy kacatokkal.

Ráadásul a lom nagy része ilyenkor nehezen mozgatható bútor, berendezési tárgy, amelyeket sokszor a sokadik emeletről kell lépcsőn lecipelni az utcára.

Képzelje el, hogy mennyivel egyszerűbb a lomtalanítás, ha szakképzett rakodók végzik Ön helyett a pakolást, rámolást, cipekedést, a lomok szervezett elszállítását?

Nincs idegeskedés, veszekedés a szomszédokkal, izzadós cipekedés. Nem kell barátokat vagy családtagokat megfűzni arra, hogy drága szabadidejüket egy lomos lakás kipakolására áldozzá

Olvasson tovább https://franko-koltoztet.hu/lomtalanitas
Add a comment...

Post has attachment
#költöztetésBudapest #költöztetésárak

A KÖLTÖZTETÉS HATALMAS FELFORDULÁSSAL ÉS RENGETEG GONDDAL JÁR. IGAZI RÉMÁLOM LEHET.


Talán Ön, vagy rokona, ismerőse is szerzett olyan tapasztalatot, hogy a lakásban megjelenő rakodók nem éppen „úriemberek”. Ha a költöztető cég alkalmi munkásokkal dolgozik, akik ugyan erősek, de hogyan is mondjuk, „nem túl kifinomultak”, akkor nem foglalkoznak azzal, hogy a bútor mennyire sérül, hogy a porcelánokat tartalmazó dobozt ne hajítsa a „helyére”. Esetleg a tisztaságuk, higiéniájuk sem az igazi, ne adj Isten dohányoznak a lakásában, fokozva az Önre váró napi borzalmakat.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/koltoztetes
Add a comment...

Post has attachment
#tehertaxi

A tehertaxi szolgáltatás, bútorok, ingóságok kis tételben, és mennyiségben történő szállítása esetén jelent hatékony megoldást. Ez egy különleges szolgáltatás azok számára, akik profikra bíznák egy – egy bútoruk, egyéb kis tételszámú ingóságuk szállítását, és mindezt kedvezményes áron szeretnék lebonyolítani.

Széles szolgáltatási körünk, több brigádunk, és nagyszámú költöztető tehergépkocsink egyik nagy előnye, hogy mindenkinek igénye, és lehetősége szerint kívánunk, és tudunk megfelelni. Ha vidékre szeretne lejuttatni például egy szekrényt, és ha nem feltétlenül, aznapi szállításban gondolkodik, akkor kedvezményes megoldást tudunk felajánlani.

Olvasson tovább: https://franko-koltoztet.hu/tehertaxi
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded