Profile cover photo
Profile photo
Oxygen Web Studio
11 followers -
Oxygen.al eshte nje studio dizenjimi dhe reklamimi e cila ka filluar pune ne 2005 si nje iniciative lokale ne Durres me emrin "Durres Business". Description Oxygen.al eshte nje studio dizenjimi dhe reklamimi kryesisht nepermjet internetit. Studio ka filluar pune ne 2005 si nje iniciative lokale ne Durres me emrin "Durres Business". Duke u rritur me shpejtesi gjate ketyre viteve dhe duke krijuar nje portofol dinjitoz punimesh, tashme erdhi momenti i rishikimit te vetes, te pozicionit ne treg dhe strategjise per te ardhmen. Interneti eshte bere nje faktor i padiskutueshem i tregut te marketingut, dhe ne vendosem te krijojme nje imazh te ri, ne nivele te reja, jo me si nje studio e vogel lokale, por nje Agjenci per Web Design dhe Online Marketing. Oxygen e di potencialin e internetit dhe duke filluar nga vetja, do percielli kete fryme inovative ne te gjithe klientet e saj duke siguruar vazhdimin e rruges drejt suksesit!
Oxygen.al eshte nje studio dizenjimi dhe reklamimi e cila ka filluar pune ne 2005 si nje iniciative lokale ne Durres me emrin "Durres Business". Description Oxygen.al eshte nje studio dizenjimi dhe reklamimi kryesisht nepermjet internetit. Studio ka filluar pune ne 2005 si nje iniciative lokale ne Durres me emrin "Durres Business". Duke u rritur me shpejtesi gjate ketyre viteve dhe duke krijuar nje portofol dinjitoz punimesh, tashme erdhi momenti i rishikimit te vetes, te pozicionit ne treg dhe strategjise per te ardhmen. Interneti eshte bere nje faktor i padiskutueshem i tregut te marketingut, dhe ne vendosem te krijojme nje imazh te ri, ne nivele te reja, jo me si nje studio e vogel lokale, por nje Agjenci per Web Design dhe Online Marketing. Oxygen e di potencialin e internetit dhe duke filluar nga vetja, do percielli kete fryme inovative ne te gjithe klientet e saj duke siguruar vazhdimin e rruges drejt suksesit!

11 followers
About
Oxygen Web Studio's posts

Post has attachment
Durrës, the beautiful ancient city
Photo

Post has attachment
How I Increased Conversion on My Checkout Form by 60%: http://buff.ly/1KP0G0z
Photo

Post has attachment
Google+ dhe verifikimi i biznesit ne google map, faktor ne rezultatet e kerkimeve ne internet... Ndikim i drejtperdrejt ne SEO
Photo

Post has attachment
Faqa e re e Mektrin Motors

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-11-11
22 Photos - View album

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded