Profile cover photo
Profile photo
OutdoorXL: Tenten, Kampeerwinkel, Skiwinkel en Outdoor!
9 followers
9 followers
About
OutdoorXL: Tenten, Kampeerwinkel, Skiwinkel en Outdoor!'s posts

Post has attachment
Hemelvaartsdag Donderdag 14 mei hebben wij aangepaste openingstijden. Wij zijn deze dag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Photo

Post has attachment
Ben jij op zoek naar nieuwe ski's? Wij kunnen je exact vertellen waar je op moet letten.

OutdoorXL geeft namelijk professioneel en deskundig advies waar je bij het kopen van nieuwe latten op moet letten. Ski's worden steeds beter, het aanbod wordt steeds groter en breder. De fabrikanten van ski's doen ieder jaar weer hun uiterste best om de ski's die hun merknaam dragen helemaal aan te laten sluiten op jouw wensen.

Dat is prettig voor jou als wintersporter, maar het maakt de aankoop van nieuwe ski's wel een stuk ingewikkelder. Zo kon je vroeger alleen kiezen tussen ski's voor kleine bochten (slalom) of ski's voor langere bochten (reuzeslalom), tegenwoordig heeft elke skidiscipline zijn eigen specifieke ski.

Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van geschikte ski's, lees dan het volledige advies op onze website: http://www.outdoorxl.nl/mdlblog/ski-advies/ 

Post has attachment
Kinder skiplan bij OutdoorXL

Kinderski's en skischoenen, ze groeien er natuurlijk zo uit. Daarom heeft OutdoorXL speciaal voor ski uitrusting voor kinderen een kinderplan. Zo heb je altijd het juiste advies, goed passende schoenen en het nieuwste materiaal voor de kinderen. OutdoorXL heeft voor het kinderplan altijd de nieuwste ski's en skischoenen.

Voor nog geen 75 per jaar (op basis van de prijzen op onze site) is de ski uitrusting dan perfect geregeld. Zeker voor families die langer dan 6 dagen gaan skiën is het kinderskiplan de voordeligste manier om uw kinderen op nieuw materiaal plezier te laten hebben. 

Kijk voor meer informatie op onze website http://www.outdoorxl.nl/kinderplan
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
In de winkel van OutdoorXL vindt u talloze outdoor, camping en aanverwante artikelen. Van Outdoorkleding tot kajaks, van 7 persoons tenten tot bergschoenen. Alles wat u op gebied van outdoorsport maar kunt wensen. In meer dan 6000 m2 winkelruimte - waarvan 3000 speciaal gereserveerd voor de tenten - vindt u werkelijk alles op gebied van outdoor. Al met al een reden om eens een kijkje te nemen aan de Aalborg 1 in Barendrecht.
Wait while more posts are being loaded