Profile

Cover photo
Orlando Praag
35 followers|14,715 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube

Stream

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
De wijze waarop de presentator de (uitermate rationele) uitspraken van Quinsy Gario poogt te bagatelliseren is ook een droevig gebeuren.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Daarbij. U bent allebei heren die van mooie auto's houden... Let ook vooral op de wijze waarop de interviewer, zeer subtiel, doch voldoende opvallend het gesprek de kant van Bakas op weet te manoeuvreren.
Meneer Bakas, u maakt er een grapje van... Meneer Bakas maakt geen grapjes, hij bagatelliseert reële uitdagingen. Zijn argumenten, zijn geen argumenten. Ze dienen enkel om rationele argumenten en feiten van hun kracht te ontdoen, door ze als negatief te labellen.

Adjiedj Bakas is een verwerpelijk wezen die over de ruggen van anderen wil scoren en zijn toekomst in zijn toekomstbeeld van een nachtmerrieachtige wereld wil veiligstellen . Daarbij mijdt hij geen enkel middel. Hij is er niet enkel om de "zwarte"man die hij zo haat, te benadelen, hij is een Neo-Conservatief en wil iedereen die niet past binnen zijn beeld van een elitaire wereld ontdoen van alle rechten, kansen en menselijkheid.

Het feit dat hij afsluit met het feit dat ook hij niet gelooft dat Zwarte Piet er over 10 jaar is, omdat "De politieke correctheid"zal winnen. Geeft aan dat ook hij ziet dat de hele kwestie politiek incorrect is! Hij bewaart die stelling tot het absoluut einde van de discussie om zo andermans argumenten te verstoren. Hij heeft immers in het voorgaande gedeelte van de discussie niet anders gedaan dan verdedigen dat Zwarte piet géén discutabel en politiek incorrect figuur is. Dat maakt zijn eerdere argumenten invalide.

Dan is er dus nog slechts één reden voor hem om te verkondigen, wat hij hier op de Nederlandse TV aan verspreid. Het frustreren van diegene die het probleem aan willen kaarten en het kweken van onderlinge haat en verdeeldheid onder de lijdende populatie. Iedereen met een minder dan astronomische inkomen en zijn maatstaf van succes is in zijn ogen minderwaardig. Wat is succes? Een dure BMW rijden, afgrijselijke pakken dragen en als een aasgier jagen op de zwakkeren. Mijn beeld van succes is een moeder die haar kinderen met liefde opvoed om te zijn wat zij willen zijn en kunnen worden. Mensen die hun passie delen met anderen, los van het monetaire gewin, levert dat rijkdom op, MOOI, het is verdiend! Succesvol liefhebben, steunen en delen.

Wil jij buitenlanders haten. Richt jouw giftige pijlen op de juiste mensen. Richt jouw pijlen dan op Adjied Bakas. Een slang vermomt als mens! Richt jouw pijlen op kwade zielen van over de grens die door middel van manipulatie het discours negatief beïnvloeden en dat kunnen blijven doen door lieden zoals Adjiedj "Backstabbing" Bakas. De verrader van Suriname, verrader van Nederland en het fatsoen wereldwijd.
 ·  Translate
1
Dreamman71's profile photoOrlando Praag's profile photo
3 comments
 
*Jij hebt gevraagd (geen komma) en *jij zal krijgen waar *jij om vraagt met  *jouw opmerkingen. Ik zie jou snel weer zeurneger((t )voor het komische effect)! Hier of elders (vind ik persoonlijk mooier maar mag allebei.) -

Ik dacht ik help jou maar even met het behoud van jouw taal en cultuur. :). Eerst spellen dan typen Dreamman71. Nu niet direct in een toren klimmen en lukraak mensen overhoop schieten omdat jouw antidepressiva op zijn hé, ouwe leipkachel.
 ·  Translate
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Great mix, nice tracks, not really minimal techno. Minimalistic techno at most. Whatever it is, it is very enjoyable.
1
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
19:45 the exact moment you understand your listening to a genius.
1
Add a comment...

Orlando Praag

Shared publicly  - 
 
Dit artikel en de achterliggende theorie zijn, zoals ik gewend ben van Dhr. Bakker, gebaseerd op oude content distributie modellen en een intrinsieke waarde van klassieke publishers,

Gezien door die oude bril, is het inderdaad zo dat waardevolle content wordt geproduceerd door een beperkt aantal, geaccrediteerde bronnen (in dit geval de media instituten.) In dat geval is het ook logisch dat een content distributie reus als Google er bij gebaat is om te investeren in de gevestigde journalistieke orde.

Wie echter bewust is van de ontwikkelingen op het gebied van content en het gebruik van content, alsmede de behoeften van de consument, kan er niet omheen dat de hoeveelheid content in de laatste jaren explosief is gegroeid, net als de consumptie van content.

War komt al die content vandaan? Het gaat grotendeels om "user generated content" en content van "onafhankelijke", dan wel niet journalistieke, doch commerciële bronnen.

Bekende en minder bekende niet-journalisten, niche autoriteiten, independent publishers (bloggers etc) en bedrijven. Bedrijven die content genereren om zo een content relatie op te bouwen of te onderhouden met hun (potentiële) sociale netwerk.

Dat betekend niet dat de klassieke media geen rol meer heeft in het content landschap. deze bronnen hebben oude netwerken, zijn bij grote groepen bekend en worden gerespecteerd en vertrouwd door de consument. Het zijn de bronnen die wij delen en in onze collectief media bewustzijn ronddolen. Sterker nog al ken je een dergelijk bron niet, het feit dat het lijkt op ene klassiek journalistieke bron met historie, zal het vertrouwen doen toenemen bij de consument. Als ik op Photoshop een artikel maak in de juiste opmaak en er de naam "The Daily Indian Telegraph" aan koppel zullen de meeste mensen het als betrouwbare content zien.

Google verdiend geld aan de massa content en hun rol in de perceptie van betrouwbaarheid van content.

Wie of wat maakt niet voor een commercieel bedrijf dan ook niet uit. Wie mee kan gaan in de eisen die Google stelt, mag succes verwachten (wederzijdse winst) wie dat niet kan of wil heeft pech. Los van de achtergrond van die publisher.

Deze feitelijkheden zorgen er dan ook voor dat er nooit een tekort zal zijn aan content zolang er een internet is waar mensen (wie dan ook) op mag publiceren en delen.

En die tools waar Google in investeert zijn dan ook voor iedereen die er gebruik van wil maken logischerwijs. Was het anders geweest dan zou Google allang een "Blendle" achtige dienst hebben verzonnen of gekopieerd, omdat het zo een ontzettend origineel idee is en een ander er in geen duizend jaar op zou zijn gekomen.

Vanuit dit uitgangspunt blijft er jammer genoeg van dit artikel weinig over. Buiten de bronvermelding natuurlijk. Dáár is niets mis mee.

Om tot de juiste bevindingen te komen in het nieuwe media landschap is journalistieke kennis en kennis van algemene communicatieleer onvoldoende. Moderne communicatie is in toenemende maten een Bèta vak. Uitspraken vanuit een strikte Gamma positie zullen daarom vaker de plank mis slaan. Zoals hier jammer genoeg is gebeurt.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Can't you just repeat the video from 1:07:00 in  a loop maing?
1
dj r's profile photo
dj r
+
1
2
1
 
lol
Add a comment...
Have him in circles
35 people
dj r's profile photo
Rayan Madhar's profile photo
Jarno Burger's profile photo
Justin Samgar (PoetryPusher)'s profile photo
Mapije de Wit's profile photo
Armando Ruiz Martinez's profile photo
Niya Andreeva's profile photo
Van Es Verhuur van kledingrekken's profile photo
Jasira Zondervan's profile photo

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Het blijft hilarisch om te zien en lezen hoe mensen door allerlei hoepels springen om een volstrekt irrationeel standpunt te verdedigen. Stigmatiseren, demoniseren, pogingen tot rationaliseren, klieren en pesten.

Het illustreert enkel hoe discriminatie werkt.

Eenvoudige constructen waarbij de ene onder de voet gelopen zwakkere groep (in deze bezittingsloze loonslaven die het recht op kennis en basale mensenrechten wordt onthouden)  een iets groter voordeel krijgt dan de andere onder de voet gelopen groep.

Dit noemt men nu verdeel en heers en ik raad alle hier aanwezige "droeftoeters" met hun dwangmatige irrationele argumenten eens de krant opzij te leggen, de tablet om te keren en op tafel te laten en de TV uit te schakelen en eens iets te lezen over Machiavelli of zijn boek "Il Principe" te lezen.

This people is quite sad... Funny! But sad...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Adjiedj Bakas bedient zich wederom van rechtse retoriek en beschuldigd 's werelds smeltkroes van racisme. Hij mag leren niet te spreken voor anderen en daarbij zijn smakeloze pochet beter te combineren met zijn even smakeloze stropdas. Feitelijkheden zijn bij hem ver te zoeken. Ik mag dan ondernemerschap waarderen, maar schaamteloze zelfpromotie ten koste van landgenoten, medemensen en eigen ziel is kortzichtig, zielig en gelukkig ook hilarisch. Ach ja "everybody will have his five minutes of fame".  Adjiedj Bakas your five minutes are up please leave through the back exit. Met dat beetje Hindoestaanse bloed in mijn aderen weet hij mij al het schaamrood op de kaken te wekken. Ik mag hopen dat de Hindoestaanse gemeenschap hem nog verder de vergetelheid in zal praten om meer dan één reden.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
20.42 The exact moment real Electronic Artists find proof Pauli don't cheat.
1
Add a comment...

Orlando Praag

Shared publicly  - 
 
 
The Ultimate Guide to Writing Blog Posts That Rank in Google’s Top 10!
"...In this in-depth guide, I’m going to show you the step-by-step process I personally use to create my blog posts. The process is basically the same for any kind of blog post, no matter how long or short it is"...Read more:
http://neilpatel.com/2015/07/02/the-ultimate-guide-to-writing-blog-posts-that-rank-in-googles-top-10/
#contentmarketing   #seo   #bloggingtips   #google  
It's hard – if not impossible – to succeed at content marketing without creating blog posts on a regular basis. Every successful blog is built on a solid foundation of content, but it's consistency that's the real key to success. According to HubSpot, marketers who are consistent with blogging ...
1
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Wisdom and truth are rewarded post mortem. Everybody who understands is not the target audience, wisdom is here to educate the uneducated. It is work that is never finished. If you want credit in this life, make pop music and sell lies. We live in the realm of the beast and he only rewards those he can fool and trick. How else can he sell his lies and make man deviate from his soul.
4
Add a comment...

Orlando Praag

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Tracklist...ook wel chill toch? Tracklist anybody?
1
Add a comment...
Orlando's Collections
People
Have him in circles
35 people
dj r's profile photo
Rayan Madhar's profile photo
Jarno Burger's profile photo
Justin Samgar (PoetryPusher)'s profile photo
Mapije de Wit's profile photo
Armando Ruiz Martinez's profile photo
Niya Andreeva's profile photo
Van Es Verhuur van kledingrekken's profile photo
Jasira Zondervan's profile photo
Contact Information
Work
Email
Basic Information
Gender
Male
Links
Contributor to