Profile cover photo
Profile photo
Ginekološka ordinacija Raović
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Posle 25. godine svaka žena bi trebalo jednom mesečno sama da pregleda dojke. Zato vam predstavljamo ovaj tekst o samopregledu dojki sada, u oktobru, mesecu koji je obeležen kao mesec borbe protiv raka dojke, kako bismo motivisali žene na preventivne preglede grudi.

Post has attachment

Post has attachment
Rani simptomi trudnoće različiti su od žene do žene. Pokušali smo da obuhvatimo sve simptome koje možete imati i koji vam mogu signalizirati da ste trudni. Pogledajte detaljnije infografiku na našem sajtu http://goo.gl/vlYqas
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Živimo u vreme brzog života i u tom trčanju da stignemo da završimo sve dnevne obaveze zaboravljamo na sebe. Da li ste nekada na spisak svojih dnevnih obaveza dodali stavku - oslušni sebe i posveti sebi malo vremena? Signale, upozorenja i apele za pomoć koje nam šalje organizam često zanemarimo misleći da se radi samo o umoru ili iscrpljenosti.
U cilju važnosti brige o zdravlju i preventivnih pregleda, jer zdravlje se čuva dok smo zdravi, želimo da podelimo sa vama ovaj tekst  :)

Post has attachment
Povodom međunarodnog praznika rada Ginekološka ordinacija Raović neće raditi petak, 01.05.2015. godine. Subota, 02. 05. 2015. godine - ordinacija radi normalno. Telefon za hitne slučajeve je 063.687.889
Želimo Vam da u sreći i radosti provedete produženi vikend pred nama! :)

Post has attachment
Ne odlažite dalje brigu o zdravlju. Zakažite jednostavno putem našeg sajta kompletni ginekološki pregled koji obuhvata pregled sa kolposkopijom, uzimanje PAP testa, ultrazvuk male karlice, kao i pregled i ultrazvuk dojki - i to po odličnoj ceni!
Čekamo vas u srcu Vračara! http://www.raovic.rs/zakazite-vas-pregled.html
Photo

Post has attachment
Sterilitet ne treba da bude tabu tema među parovima, a ni kod lekara. Većinu uzroka je moguće lečiti i u određenom vremenskom roku pomoći supružnicima da postanu budući roditelji.

Post has attachment

Post has attachment
Pored uobičajenih testova, trudnicama se u prvom trimestru preporučuje da provere i hormone štitne žlezde, posebno ako su i pre trudnoće imale problema sa lučenjem hormona. Izdvajamo vam najčešće probleme i simptome koji nastaju usled hipertiroidizma ili hipotiroidizma u trudnoći.
Wait while more posts are being loaded