Profile cover photo
Profile photo
OPTOUR CYKELREJSER
Cykelrejser i Frankrig, Italien,
Cykelrejser i Frankrig, Italien,
About
Posts

Post has attachment
KOM MED OS TIL NICE. 4 DAGE MED STIGNINGER OG BISTROBESØG.
Den 21-24 april afholder vi en af vores populære trainingcamps. Her vil du op leve en perfekt kombination af træning i bjergene bag Nice og frokost/pitstop på de lokale bistros. Der bliver kørt på to niveauer og vi er 2 guider med på turen. Gruppen er på max 20 personer. Se lidt stemningsbilleder fra sidst vi var afsted.
Add a comment...

Post has attachment
Kom med på en 4 dags træningstur til baglandet omkring Nice. Vi tager afsted torsdag og hjem søndag aften. Kort fortalt får du 4 fantastiske dage på cyklen med en masse højdemeter, lokale bistro besøg - 3 retter hver aften på et hygligt familiehotel ved foden af bjerget. En intenst og gennemført  program for DK 5.350,- incl. fly, overnatninger og halvpension.

Læs hele programmet på www.optour.nu
Add a comment...

Post has attachment
KØR STELVIO GRAN FONDO MED OS
Hvis du elsker at køre bjerge så har du nu muligheden for køre over nogle af de smukkeste stigninger i verden, Mortirolo, Gavia og Passo Stelvio. De samme to stigninger dannede gundlag for konge etappen under Giro d’ Italia 2012. 

Vi laver en tur fra 1-6 juni. 6 dage i de italienske alper som byder på noget af den smukkeste natur og extrem flotte stigninger. Om søndagen deltager vi i Gran fondo Stelvio Santini en tur på 150 km og ca 4000 højdemeter.

Se mere information på vores site www.optour.nu 
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-25
4 Photos - View album
Add a comment...

Velkommen til vores plus side
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded