Profile cover photo
Profile photo
Optimizer.be
7 followers -
Internet marketing: SEO, SEA & social media
Internet marketing: SEO, SEA & social media

7 followers
About
Posts

Post has attachment
GEOPTIMALISEERDE WEBSITE VOOR WAVESURFER! #SEO

AFP technology ontwikkelt ‘Wavesurfer’, een innovatieve surgenerator of surfsimulator die gebruikt kan worden als een unieke promostunt, publiekstrekker of als een leuke attractie op uw feest. De website werd volledig op maat ontwikkeld door IDcreation, daarna kon Optimizer aan de slag om de website goed te positioneren in Google. Via het Optimizer dashboard kan de klant steeds zijn positie in Google raadplegen, hun social media beheren en statistieken bekijken.

Neem hier een kijkje: www.wavesurfer.eu
Add a comment...

Post has attachment
Hoe een succesvolle bedrijfsblog creëren? 

bron: socialmediaexaminer.com | 16/04/2014 
Waarom een professionele blog schrijven? 
Een professionele blog versterkt uw positie als expert door het creëren van een platform waarin u informatie (nieuws, tips, trends) kan geven aan uw klanten, potentiële klanten en partners. 
10 stappen om een succesvolle blog te creëren:
1. Bepaal het doel van uw blog: ‘waarom start ik een blog?’
2. Bepaal de bedoeling van uw blog: ‘waarom moeten mensen mijn blog lezen?’
3. Onderzoek uw publiek: ‘Wie is uw publiek en wat hebben ze nodig?’
4. Bepaal de frequentie van uw blogberichten: ‘hoeveel berichten per week?’
5. Bepaal de schrijvers voor uw blog: ‘schrijven interne medewerkers de blog of externe schrijvers?’
6. Maak een redactionele kalender: ‘maak een virtuele to do lijst.’
7. Ontwikkel het merk van uw blog: ‘het ontwerp, de kleuren en de stijl kan het succes van uw blog bepalen.’
8. Schrijf: 31 soorten content voor iedere dag van de maand: klik hier.
9. Promoot uw blog: via uw website, e-mail handtekening,  visitekaartjes, Twitter, Facebook, directories, pers, keywords,…
10. Meet uw succes: gebruik statistieken! 

http://blog.optimizer.be/ 
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Tips voor een optimale website-ervaring! 

Eens bezoekers op uw website belanden is het heel belangrijk dat ze snel wegwijs geraken en zo vinden wat ze zoeken!
Wij geven graag enkele tips:
• Vermeld duidelijk uw contactgegevens
• Zorg voor een gebruiksvriendelijke navigatie
• Richt u tot uw doelgroep
• Plaats een call-to-action knop
• Wissel tekst af met foto’s
• Maak uw lezer nieuwsgierig
• Deel uw troeven

#webdesign   #tipsandtricks  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
OTCG over de samenwerking met Optimizer  #testimonial  

“Wij waren op zoek om onze bekendmaking te optimaliseren en werkten reeds samen met IDcreation voor de ontwikkeling van de website. Als tevreden klant was de stap naar Optimizer vlug gezet. Net zoals bij IDcreation verloopt ook hier de communicatie zeer vlot. Alle vragen worden binnen de kortst mogelijke periode opgelost. Dit vinden wij prioritair. We zijn telkens positief verrast als we zien hoeveel bezoekers we hebben op onze website. Het wordt meer en meer duidelijk dat dit de nieuwste en rechtstreekse weg is om ons cursusaanbod te vinden! Wij hebben tevens een Adwords campagne bij Optimizer waarvan we overtuigd zijn dat het ons geen windeieren legt. Voor ons is Optimizer zeker en vast een aanrader!”

Peter De Vilder 
www.otcg.be 

#seo    #sea  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LINGERIE OHLALA! OVER DE SAMENWERKING MET OPTIMIZER & IDCREATION #TESTIMONIAL

IDcreation is reeds meer dan tien jaar onze webpartner. Recent hebben we onze website totaal vernieuwd en uitgebreid met een webshop. We hebben dit traject samen uitgestippeld en de expertise van het IDcreation team was hierbij van zeer grote waarde. 
De webshop is inmiddels operationeel en succesvol.

Daarnaast hebben we op Optimizer een beroep gedaan om onze ranking op de zoekrobots te verbeteren en onze sociale media beter te managen. 
Op korte termijn zitten we op vlak van google ranking courant in de top 5 voor wat lingerie betreft, wat beter is dan verhoopt.

Met Lingerie Ohlala! willen we trendzettend zijn in onze sector en daarbij is onze website van groot belang. 
We zijn dan ook heel tevreden en kunnen u IDcreation in alle vertrouwen aanbevelen.

Michael Croes
Lingerie Ohlala!

Bekijk hier de website: www.lingerie-ohlala.be

#seo 
Add a comment...

Post has attachment
Facebook koopt WhatsApp voor 16 miljard!

Bron: www.nieuwsblad.be | woensdag 19 februari 2014, 23u47| 

Facebook koopt de berichtendienst WhatsApp voor 16 miljard dollar. Dat heeft Facebook woensdagavond bekendgemaakt.
Facebook betaalt ongeveer 4 miljard dollar in contanten. De rest van de transactie wordt in aandelen Facebook betaald. WhatsApp is de afgelopen jaren in hoog tempo uitgegroeid tot het belangrijkste alternatief voor het verzenden van sms’jes.
Wereldwijd wordt de dienst momenteel door ruim 450 miljoen mensen gebruikt voor het gratis via internet versturen van berichten, foto’s en filmpjes. Volgens Facebook-topman Mark Zuckerberg is het bedrijf goed op weg naar een miljard gebruikers en zijn de diensten van WhatsApp ‘enorm waardevol’.
Dienst blijft apart bestaan
Facebook, dat vorig jaar tevergeefs probeerde WhatsApp-concurrent Snapchat over te nemen, hoopt via de overname de mogelijkheden voor de gebruikers van zijn eigen populaire sociale netwerk uit te breiden. WhatsApp blijft zelfstandig bestaan, naast de messengerdienst van Facebook zelf.
WhatsApp-oprichter en topman Jan Koum neemt plaats in het bestuur van Facebook. Als de deal succesvol wordt afgerond, kunnen de oprichters van WhatsApp en de medewerkers van het bedrijf de komende vier jaar in totaal voor nog eens drie miljard dollar aan aandelen Facebook ontvangen. 
Als Facebook er niet in slaagt toestemming van toezichthouders te krijgen voor de overname, dan moet het bedrijf WhatsApp alsnog 1 miljard dollar in contanten en 1 miljard dollar in aandelen betalen.
WhatsApp is niet de eerste smartphonehit die Facebook overneemt. In 2012 kocht het ook al de foto-app Instagram voor 1 miljard dollar.

#socialmedia  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Testimonial Mercuri Urval

“Voor de optimalisatie van onze website deden wij beroep op Optimizer. Wij wilden graag beter zichtbaar worden in Google en hebben daarvoor contact gehad met meerdere SEO-bedrijven. Optimizer kon het best beantwoorden aan onze behoeften binnen korte termijn en voor een aannemelijk budget.
Wij hebben samen met Optimizer een 50-tal trefwoorden uitgekozen die van toepassing zijn in onze sector. Na 3 maanden merken wij op dat er al meerdere trefwoorden op de 1ste pagina van Google verschijnen.
Het project vereist een opvolging van een jaar, in deze periode analyseren wij de evolutie van de ranking, herzien we de relevantie van bepaalde trefwoorden, enz. Het contract is niet vast wat zorgt voor een bepaalde flexibiliteit.
Onze contactpersoon, Julien Van Damme is steeds ter beschikking en beantwoordt met plezier al onze vragen betreffende Search Engine Optimization. 

Laurence Leleux
16/12/2013
www.mercuriurval.be 

#seo  
Add a comment...

Post has attachment
Mercuri Urval:  Un client très satisfait - témoignage

« Nous avons fait appel à Optimizer dans le cadre du référencement de notre site internet.
Nous avions le souhait d’être davantage visible sur Google et avons donc rencontré plusieurs sociétés proposant ce type de service.
Optimizer nous a semblé être le mieux à même de répondre à nos besoins et ce, dans un délai assez court et pour un budget raisonnable.

Nous avons identifié avec eux une cinquantaine de mots clé qui caractérisent notre activité et sur lesquels le focus en terme de référencement a été mis. Après 3 mois, nous notons que plusieurs mots clé apparaissent déjà en première page des résultats sur Google.
Le projet comprend un suivi d’une durée d’an, période durant laquelle nous analysons l’évolution du positionnement, revoyons la pertinence de certains mots clé, etc.
Le contrat n’est donc pas figé et permet une certaine souplesse d’action.

Notre contact, Julien Van Damme, est disponible, à l’écoute et endosse avec bonne humeur le rôle de relai entre Mercuri Urval et les aspects plus techniques qu’impliquent le Search Engine Optimization. »
Laurence Leleux
16/12/2013

www.mercuriurval.com

#SEO   #référencement  
Add a comment...

Post has attachment
Optimizer optimaliseert website van De Groote

Binnendeuren specialist De Groote werkt samen met #SEO bureau Optimizer om hun website te optimaliseren. De Groote kan steeds de ranking van hun zoektermen in Google & statistieken van hun website raadplegen via het Optimizer dashboard. Hun website werd ontworpen door webdesigner IDcreation. 

Bekijk de website op www.degroote-bvba.be 
Add a comment...

Post has attachment
Optimizer optimaliseert www.siersmederij.be 

Siersmederij De warande is gespecialiseerd in smeedwerk op maat. Zij deden beroep op #SEO specialist Optimizer voor de #optimalisatie van hun website en de opmaak van een #Adwords campagne. Via het Optimizer dashboard kan de klant steeds zijn positie in Google raadplegen, social media beheren en statistieken bekijken. De Siersmederij krijgt ook maandelijks een rapportering met de resultaten van hun Adwords campagne. 

Bekijk hun website op www.siersmederij.be 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded