Profile cover photo
Profile photo
Optica Marza
1 follower
1 follower
About
Optica Marza's posts

Post has attachment
Colecția nouă de rame e aici! Just Cavalli, Mont Blanc, Kenzo, John Galliano, Diesel, Calvin Klein și multe alte branduri, la prețuri care te vor face să te uiți mai bine: http://www.opticamarza.ro/produse/
Photo

Post has attachment
De la alegerea materialelor până la detaliile finale, ochelarii Trussardi urmăresc excelența. Comandă-i pe: http://www.opticamarza.ro/produse/trussardi-4/

Post has attachment
Lumina călătorește sub formă de unde cu diferite lungimi. Spectrul vizibil al acestora începe cu cele violet, care sunt cele mai scurte, și se termină cu roșu, undele cu cea mai mare lungime. 

Compoziția atmosferei Pământului, alcătuită în cea mai mare parte din azot și oxigen refractă undele scurte precum albastrul și violetul, deoarece moleculele acestor elemente sunt prea mici pentru a absorbi și transmite întreg spectrul de de unde. În schimb, compoziția norilor, alcătuită din molecule de apă care sunt mai mari, refractă întreg spectrul de lungimi, comportându-se asemeni unei prisme, deci lumina rezultată este albă. Astfel, norii sunt percepuți ca fiind albi. De ce vedem albastru și nu violet? Există două concluzii: prima ar fi că ochiul uman distinge mai bine această culoare, iar cea de a doua că soarele emite o cantitate mai mare de unde de culoare albastră. 

Sursa: http://culturagenerala.info/de-ce/148-de-ce-este-cerul-albastru
Photo

Un control oftalmologic efectuat înainte de începerea școlii poate depista unele afecțiuni ascunse și veni cu o soluție care să sporească confortul copiilor și performanțele lor școlare. Iată alte motive pentru care acesta trebuie efectuat: http://www.opticamarza.ro/blog/controlul-oftalmologic-inainte-de-inceperea-scolii/

Post has attachment

Post has attachment
Spală întotdeauna ochelarii cu apă înainte să îi ștergi. Particulele mici de praf sau murdărie care se depun pe lentile sunt abrazive și pot zgâria lentilele atunci când le ștergi cu laveta pentru ochelari.
Photo

Post has attachment
Ochelarii sunt cel mai popular accesoriu, mai ales în această perioadă. Chiar dacă preferi stilul geeky sau o pereche de ochelari aviator, de fiecare dată când îi porți, promovezi o anumită tendință. 
Participă la concurs și spune-ne care este marca ta preferată! Poți câștiga o consultație gratuită și o pereche de lentile de contact.
Dacă nu te poți hotărâ, poți vedea mai multe opțiuni pe http://bit.ly/1VISbvv.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Unul dintre cei mai în vogă creatori ai momentului propune un design retro al ramelor de ochelari, într-o culoare clasică, ușor de asortat.
La Optica Mârza poți alege dintr-o gamă variată rame pentru ochelari de vedere. Vino la noi sau intră pe website-ul Optica Mârza: http://bit.ly/1eMdpaY.
Photo

Post has attachment
Citește prima parte a articolului despre sănătatea ochilor pe timpul verii.
Wait while more posts are being loaded