Profile cover photo
Profile photo
Experis Romania
12 followers -
O cariera in IT sta in puterea omului.
O cariera in IT sta in puterea omului.

12 followers
About
Posts

Post has attachment
De Valentine's Day, avem o intrebare.
Photo

Post has attachment
Romania e pe locul 20 in topul tarilor cu cei mai buni programatori, realizat de HackerRank pe baza challenge-urilor lansate de ei pentru dezvoltatori. Cine e cel mai bun?

Post has attachment
O idee interesanta despre testarea vulnerabilitatilor ce tin de utilizatori (sa stiti ca noi am patit-o de la departamentul nostru de IT corporate, la scurt timp dupa training-ul obligatoriu de protectie a informatiilor. Si ne-am descurcat bine :-) )

Post has attachment
Un posibil punct de intalnire intre HR si IT este protectia informatiei in cazul plecarilor din organizatie (si stim pe propria piele ca procedurile si riscurile se multiplica atunci cand te muti in cloud :-) ). Dar sa nu uitam de rolul esential al HR-uluo, acela de a se asigura ca organizatia are suficiente talente care sa gandeasca si sa gestioneze securitatea informatieie.

Post has attachment
Interesant acest top Gartner cu previziuni despre securitatea informatiei. Ne-a atras atentia prima: Pana in 2020, 99% dintre vulnerabilitatile exploatate, vor continua sa fie din randul celor cunoscute de cel putin un an de specialistii in securitatea informatiei si IT-isti. Deci, un indemn de a rezolva problemele stiute, inainte de a te pregati de cele ce ar putea sa apara in viitor.

Post has attachment
Au mai ramas cateva zile pana la JS Camp, un prilej de a asculta, invata si a fi inspirat de profesionistii din prezidiu si din sala. Participati?

Post has attachment
Circuit design? Microcontroller programming? AutoCAD? Aceastea sunt, conform platformei de freelancing Upwork, primele 3 din top 10 competente necesare pentru Internet of Things care se cauta pe piata. Frecventa cererilor a crescut cu 200% in 2015 fata de 2014, asa ca daca vreti sa stiti in ce directie sa va dezvoltati cunostintele, poate e bine sa luati in considerare si acest variante. #IoT

Post has attachment
Vouă ce v-a plăcut cel mai mult la Bucharest Technology Week? Imaginile de mai jos surprind ce ne-a plăcut nouă. Iar dacă nu ați ajuns, mai aveți ocazia și mâine. Accesul este gratuit.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
5/28/16
11 Photos - View album

Post has attachment
Superba aceasta serie de fotografii document ale celor mai timpurii calculatoare, realizata de studioul de productie londonez INK. Prefecta pentru cei ce, fara a avea nostalgia capacitatilor limitate ale primelor calculatoare, admira ingeniozitatea si dedicatia necesara pentru a le crea.

Post has attachment
Probabil ca deja stiti o tona de noutati de la recentul Google I/O, dar nu ne-am putut opri sa nu semnalam Instant Apps, noua abordare Google pentru aplicatiile native care, potrivit Tech Crunch, va insemna ca dezvoltatorii vor trebui sa-si imparta aplicatiile in parti mici, rulabile, care pot demara in cateva secunde, fara descarcarea si instalarea cu care suntem familiarizati astazi.
Wait while more posts are being loaded