Profile cover photo
Profile photo
Opći Sindikat MUP -a
82 followers
82 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Dodajte poruku videozapisu

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Poštovani članovi,

dostavljamo Vam kratki podsjetnik aktivnosti koji OS MUP-a poduzima kao član Matice hrvatskih sindikata, a koji su već objavljeni na našim web stranicama. Želimo ujedno ponoviti da se samostalni pristup rješavanju problema pokazao neučinkovit tako da smo pristupili rješavanju problema kao član Matice hrvatskih sindikata.
 
Samo da podsjetimo da je danas Matica hrvatskih sindikata veličinom treća sindikalna središnjica u Republici Hrvatskoj koja okuplja 11 sindikata iz područja zdravstva, predškolskog odgoja, osnovnog i srednjeg školstva, znanosti i visokog obrazovanja, pravosuđa, policije, djelatnosti mirovinskog osiguranja te bankarskih djelatnosti. Matica promiče zajednička prava i interese više od 64.000 članova. Ujedno sa zadovoljstvom možemo napomenuti da su naši članovi izabrani u glavna tijela Matice.
 
U subotu, 5. ožujka 2016. održana je 1. sjednica u VIII sazivu Velikog vijeća Matice hrvatskih sindikata. Na sjednici je izložen pregled aktivnosti i učinaka Matice u 2015. godini, raspravljano je o aktualnim sindikalnim temama te je predložena politika za 2016. godinu. Nakon rasprave jednoglasno su prihvaćeni pregled aktivnosti, financijski izvještaj i izvještaj Nadzornog odbora te je usvojena politika Matice za 2016. godinu.

Ovogodišnja sjednica bila je posebna obzirom da je ova godina izborna godina za Maticu. Održani su izbori za Nadzorni odbor, Člansko vijeće i predsjednika Matice hrvatskih sindikata.

Na mandat od 3 godine u Nadzorni odbor izabrani su g. Želimir Dulčić iz Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, g. Jere Bilan iz Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, g. Mario Zajec iz Općeg sindikata MUP-a,( povjerenik za PU Zagrebačku ),  gđa. Ljiljana Sambol iz Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara – medicinskih tehničara i gđa. Ariana Bogner Boroš iz Sindikata hrvatskih učitelja. U Člansko vijeće Matice izabrani su gđa. Heli Hajdić Nikolić(NSZVO), g. Tomislav Teri iz Općeg sindikata MUP-a ( glavni tajnik ), g. Zoran Šinjak (HSSMS-MT), g. Aleksandar Lukadinović (SHU) i gđa. Sonja Šimić iz Nezavisnog sindikata knjižničara Hrvatske.

Za predsjednika Matice hrvatskih sindikata, tajnim glasovanjem, ponovno je izabran g. Vilim Ribić sa jednoglasnom podrškom od 49 glasova.

U prilogu Vam dostavljamo na znanje priopćenje za medije priopćenje predsjednika Sindikata znanosti prof. dr. sc. Igora Radeka, i otvoreno pismo upućeno Predsjedniku vlade RH od strane predsjednika Matice hrvatskih sindikata Vilima Ribića od 13.03.2016.g.
Ujedno Vam priopćavamo da se nastavljaju pregovori za povećanje plaće sa Vladom RH nastavljaju 21.03.2016.g.

 
                                                                                                              Predsjednik 
Siniša Mihelić
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
PISMO UPUĆENO PRESJEDNIKU VLADE
5 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
„DARUVARSKE TOPLICE“ KORIŠTENJE DVORANE, FITNESS-A I BAZENA-TRETANA   POGODNOSTI ZA ČLANOVE

Poštovani,

            Izvješćujemo Vas da je od strane podružnice PU Bjelovarsko-bilogorske sklopljen ugovora sa tvrtkom „DARUVARSKE TOPLICE“ Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Daruvar, Julijev park 1.
            Bazen hotela „Termal“ da je na korištenje članovima SINDIKATA i za članove uže obitelji uz predočenje članske iskaznice po cijeni od 18,00 kuna za cijeli dan korištenja, djeca do 5 godina starosti oslobođena su plaćanja bazena , te se može ponijeti jelo i piće, ako ne želi kupovati u kantini  bazena.  FITNESS-BAZEN-TERETANA  daje se na korištenje uz cijenu  12x mjesečno iznosi 215,00 kn po osobi, odnosno 8 x mjesečno iznosi 180,00 kn po osobi. Za Iskaznicu fitness-a i bazena, korisnici plaćaju polog 20,00 kn, koji im se vraća kada korisnik prestane koristiti istu uslugu.  Sportska dvorana daje se na korištenje uz cijenu 150,00 kn po satu uz uvjet da je sklopljena zaključnica za korištenje dvorane minimalno 3 mjeseca u kontinuitetu.  Plivači bazeni da ju se uz grupno korištenje do 10 osoba uz cijenu korištenja 153,00 kn po satu, uz uvjet da je sklopljena zaključnica za korištenje bazen +dvorana minimalno 3 mjeseca u kontinuitetu.
              Plaćanje računa za usluge korisnici plaćaju osobno prije korištenja usluge na blagajni rekreacije.  
             Molimo drage članove da prije korištenja usluga dostave svoje podatke, kao i podatke od suruga/e  i njihove djece, a kako bi bili evidentirani na recepciji.  Molimo vas da kontaktirate povjerenika oko svih dodatnih informacija na br. mob: 091/4850-539 ili 099/8406-563                                                                                                                                                                       
S poštovanjem,   
                                                                                                                   Predsjednik:
             Siniša Mihelić
Wait while more posts are being loaded