Profile cover photo
Profile photo
Movies Star
132 followers -
Σειρές & Ταινίες Online με Ελληνικούς Υπότιτλους | Online Movies Star
Σειρές & Ταινίες Online με Ελληνικούς Υπότιτλους | Online Movies Star

132 followers
About
Posts

Post has attachment
Alien http://buff.ly/1FVWfCp Το εμπορικό διαστημόπλοιο «Νοστρόμο» λαμβάνει σήμα κινδύνου από έναν κοντινό πλανήτη και πηγαίνει να το ερευνήσει. Κατά τη διαμονή της αποστολής εκεί ένα άγνωστο πλάσμα προσκολλάται στο πρόσωπο μέλους του πληρώματος και μεταφέρεται στο σκάφος για εξετάσεις.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
The Three Caballeros http://buff.ly/1NnXdGM Ένα μεγάλο κουτί φτάνει για τα γενέθλια του Donald, με τρία δώρα μέσα. Κάθε φορά που ανοίγει ένα από αυτά εκείνο τον οδηγήσει και σε μια περιπέτεια. Το πρώτο είναι ένας προβολέας με μια ταινία για τα πουλιά της Νότιας Αμερικής. Το δεύτερο δώρο είναι ένα βιβλίο για τη Βραζιλία. Μέσα σε αυτό είναι καπνιστής παπαγάλος José Carioca (εκπροσωπεί τη Βραζιλία), ο οποίος παίρνει τον Donald στη Bahia της Βραζιλίας. Το τρίτο δώρο είναι μια πινιάτα, που συνοδεύεται από τον πιστολά κόκορα Panchito Pistoles (εκπροσωπεί το Μεξικό). Μια βόλτα με ένα μεξικάνικο πόντσο παίρνει τους τρεις amigos σε ένα ταξίδι στο Μεξικό. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Μεξικό στις 21 Δεκεμβρίου 1944. Αποτελεί την έβδομη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Η πλοκή της ξεδιπλώνεται σε περιοχές της Λατινικής Αμερικής, ενώ συνδυάζει ζωντανή δράση και animation.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
The Rescuers Down Under http://buff.ly/1999lxX Ο Μπερνάρ και η Μπιάνκα, τα δυο ατρόμητα ποντικάκια, ταξιδεύουν στην Αυστραλία, προκειμένου να βοηθήσουν ένα αγόρι να βρει ξανά το φίλο του: έναν αετό που αιχμαλωτίστηκε από κάποιον αδίστακτο κυνηγό.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Big Eyes http://buff.ly/1bEgckx Η αληθινή ιστορία του Walter Keane (Christoph Waltz), ενός από τους πιο επιτυχημένους ζωγράφους της δεκαετίας του 50. Σήμα κατατεθέν του και μόνιμο θέμα στους πίνακές του τα μικροκαμωμένα κορίτσια με τα τεράστια εκφραστικά μάτια. Η φήμη του άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία καθώς το επιχειρηματικό του δαιμόνιο τον ώθησε στην μαζική παραγωγή αντιτύπων των πινάκων του τα οποία τα διέθετε προς πώληση μέσα σε βιβλιοπωλεία, supermarket, ακόμα και βενζινάδικα. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι τα έργα δεν ήταν δικά του, αλλά της συζύγου του Margaret Keane (Amy Adams) η οποία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της και να διεκδικήσει την καλλιτεχνική καταξίωση που αυτός της είχε στερήσει.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gall Force - Eternal Story http://buff.ly/1D9MkZK «Eternal Story» είναι ο τίτλος της πρώτης ταινίας από την σειρά OVA Gall Force. Η ιστορία του Eternal Story τοποθετείται στο διάστημα όπου συμβαίνει ένας πόλεμος μεταξύ δύο φυλλών, των Paranoids και ανθρωπόμορφων αποκλειστικά θηλυκών Solenoids. Οι ηρωίδες της ιστορίας είναι το πλήρωμα του διαστημοπλοίου «Starleaf». Η ταινία αρχίζει με μία μάχη μεταξύ των Paranoids και Solenoids η οποία βρίσκει τις ηρωίδες μας να ετοιμάζονται να μπουν σε ταχύτητα φωτός για να ακολουθήσουν τον στόλο των Solenoid. Λίγο πριν να φτάσει το Starleaf στην ταχύτητα φωτός μία έκρηξη βραχυκυκλώνει τα συστήματα πλοήγησης του και ως αποτέλεσμα αποκτά πολύ μεγάλη επιτάχυνση. Έτσι καταλήγει να βγει από την ταχύτητα φωτός με κατεστραμμένες μηχανές και να προπορεύεται του στόλου του. Μετά από πολλές απώλειες και μάχες τρία άτομα από το πλήρωμα του Starleaf καταφέρνουν να φτάσουν στον αρχικό στόχο τους ο οποίος είναι ο πλανήτης Chaos. Εκεί το πλήρωμα του Starleaf ανακαλύπτει πολλά, τα οποία και οι δύο πλευρές κρατάνε μυστικά και εμπλέκονται σε μια μεγάλη συνομοσία για την διεξαγωγή πειραμάτων διαστάυρωσης των Paranoid και Solenoid για την δημιουργία μιας ενδιάμεσης φυλλής με σκοπό να σταματήσει ο πόλεμος πριν αλληλοεξοντοθούν και οι δύο φυλλές μεταξύ τους. Μάλιστα το ίδιο το πλήρωμα του Starleaf έχει γίνει το πειραματόζωο σε αυτό το πείραμα, το οποίο αν και δεν πέτυχε είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας νέας μορφής ζωής όμοιας με τους Solenoid αλλά γένους αρσενικού. Καθώς και οι Paranoid αλλά και οι Solenoid καταφτάνουν στον Chaos για να πάρουν στα χέρια τους αυτήν την νέα μορφή ζωής μια ακόμη μεγάλη μάχη ξεσπά που έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του πλανήτη αλλά και των δυο πλευρών. Οι μόνοι επιζώντες είναι η τελευταία επιζόντας του πληρώματος του Starleaf και «αρσενικός» Solenoid που διαφεύγουν στον γειτονικό πλανήτη Terra με αποτέλεσμα να γίνουν οι πρώτοι του ανθρώπινου είδους στην γη.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Franklin and the Green Knight http://buff.ly/1a237kL Στο καταχείμωνο, μια ατρόμητη χελώνα ξεκινά σε μια προσπάθεια να φέρει την άνοιξη στην πατρίδα τις.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lucky Luke: The Ballad of the Daltons http://buff.ly/1FVP0dI Ακόμα και οι πιο πονηροί έχουν δικαίωμα στην έκπληξη, ακόμα και οι πιο κακοί έχουν δικαίωμα στο δώρο. Έστω και αν αυτοί είναι οι Ντάλτον, έστω και αν αυτοί θα πάρουν το δώρο τους από τον πιο μισητό cowboy, τον Λούκυ Λουκ. Και όταν ο θείος των Ντάλτον, ο Χένρυ, πεθαίνει από τον πιο φυσικό για Ντάλτον τρόπο, την κρεμάλα, ο Λούκυ Λουκ ορίζεται διαιτητής της παράξενης κληρονομιάς. Οι Ντάλτον θα αποδείξουν μέσα από το κυνήγι της εκπλήρωσης των όρων της διαθήκης πως ο χαρακτήρας του ανθρώπου μένει αναλλοίωτος από τις όποιες περιστάσεις...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Son of Batman http://buff.ly/198UPXb Ο Μπάτμαν, μαθαίνει ότι έχει έναν βίαιο, γιο στην προεφηβεία, μεγαλωμένο μυστικά από μια σπείρα τρομοκρατών, την Λεγεώνα των Δολοφόνων.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dungeons and Dragons: The Book of Vile Darkness http://buff.ly/1Bvxbee Η τρίτη ταινία φαντασίας, που βασίζεται σε ένα απο τα πρώτα και πιο επιτυχημένα παιχνίδια ρόλων, σας μεταφέρει ακόμα πιο βαθιά μέσα στο σκοτεινό κόσμο αυτού του έπους φαντασίας. Όταν ο Μπέρεκ ο πολεμιστής οδηγεί του Ήρωες σε μια κρύπτη με στόχο να βρουν το κλεμμένο στέμμα του βασιλιά, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν ισχυρό κακό μάγο και τους μπράβους του… και η μάχη αρχίζει.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Papadopoulos and Sons http://buff.ly/1Bvx9ms Ο αυτοδημιούργητος, πλούσιος Ελληνοβρετανός επιχειρηματίας Χάρης Παπαδόπουλος έχει τα πάντα: μια έπαυλη, πολλά βραβεία και ένα πολυτελή τρόπο ζωής. Όταν όμως η οικονομική κρίση χτυπάει, ο Χάρης τα χάνει όλα! Όλα εκτός από το ξεχασμένο εστιατόριο "Τα Τρία Αδέλφια", που έχει εξ' αδιαιρέτου με τον αποξενωμένο αδελφό του, Σπύρο. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Χάρης και η οικογένειά του αναγκάζονται να μετακομίσουν στον Θείο Σπύρο, όπου όλοι μαζί πια, προσπαθούν να αναστήσουν το ξεχασμένο εστιατόριο, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του παλιού τους αντίπαλου Χασάν, ιδιοκτήτη ενός Τούρκικου εστιατορίου. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν το μικρό μαγαζάκι σε μία κερδοφόρα επιχείρηση....
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded