Her er et lille udpluk af mine noter og observationer fra dagens Digital Markedsføring 2012 konference i Holstebro (jeg har hist og her tilsat egne tolkninger, så tag ikke foredragsholderen til indtægt for eventuelt vrøvl :o))

* Du har ikke lyst til at blive ramt af negativ SEO, men kan i øvrigt intet gøre for at beskytte dig. Og for ikke at friste svage sjæle, så er +Søren Riisager s farlige tricks ikke medtaget her :o)
* I sidste uge så jeg i min Google+ strøm, at +Henrik Bondtofte havde skrevet om AuthorRank (http://www.henrik-bondtofte.dk/authorrank), men sprang indlægget over. Det var en fejl. Det bør jeg læse.
* +Casper Schneidereit indikerede, at Googles dyr æder sig ind på hans Exact Match Domains med tyndt indhold og mindede webshopejere om, at affiliate programmer uden restriktioner på AdWords og især omkring brand-relaterede søgeord er et rent tag-selv bord for affiliate hajer.
* Du sælger ikke produkter. Dine kunder køber dem. Det bør du tage højde for i din kommunikation.
* Hvis din virksomhed ikke allerede har en blog, så se at komme i gang. Dine medarbejdere har ifølge +Lars Bachmann masser af nyttig viden, som bør deles med Googles brugere. Og hvis du er uenig med Lars, så bør du nok finde dig nogle nye medarbejdere.
* Find dine unikke selling points, før du skriver dine AdWords annoncetekster.
* Opdel dine AdWords søgeord i mange annoncegrupper. Kun sådan kan du skrive målrettede annoncetekster. Citat: +Frank Hellerup Madsen (men jeg er 100% enig).
* +Ib Potter fortalte om, hvordan man med en et par håndfulde gode billeder placeret på et par håndfulde forskellige domæner kan sikre sig, at det ikke er drukbilledet fra din rustur, som dukker op i søgeresultaterne, når din måske kommende arbejdsgiver Googler dig
* Der er ikke myldretidstrafik af betydning i Holstebro og omegn. Til gengæld er der mange traktorer og selvom bondemanden giver den fuld træsko, så er topfarten vist max. 35 km/timen. Så husk at køre af sted i god tid, hvis du skal nå noget i Jylland.
Shared publiclyView activity