Profile cover photo
Profile photo
Online-Results A/S - Din partner inden for seo
95 followers -
Mere end bare trafik
Mere end bare trafik

95 followers
About
Online-Results A/S - Din partner inden for seo's interests
View all
Online-Results A/S - Din partner inden for seo's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Det er med stor stolthed, at vi kan løfte sløret for, at vi af Børsen er kåret som Gazelle 2015! Vi har haft dette som en intern målsætning i flere år, hvilket gør det endnu mere tilfredsstillende at have nået denne milepæl.
Photo
Photo
2015-11-19
2 Photos - View album

Entrepreneur of the Year afholdes hvert år af Ernst & Young, og vi er meget stolte over at være indstillet til prisen for andet år i træk. På vej til kåringen er vi spændte på at hilse på de øvrige, indstillede virksomheder og høre, hvordan afgørelsen bliver!

Post has attachment
Vi støtter ’Knæk Cancer’. Igen i år bakker vi op om indsamlingen, og vi håber på et godt resultat af den fælles indsats, så vi sammen kan rykke et skridt tættere på at knække cancer.
Photo

Post has attachment
Vores 3 partnere var i sidste uge inviteret på besøg i Googles hovedkvarter i Mountain View. Turen var både inspirerende og satte gang i tanker om nye, spændende tiltag, som vi kan tilbyde vores kunder.
Photo

Markant løft i forhold til de sociale medier – vi har købt rettighederne til Netboss’ kunderelationer
 
Online-Results er klar over vigtigheden af at være synlig på de sociale medier, og det har længe været vores store ønske at blive endnu stærkere på dette felt. For halvandet år siden tog vi det første skridt i denne retning, da vi udvidede vores ressourcer på området med 2 exceptionelt stærke specialister i marketing på de sociale medier.
 
Nu har vi taget næste skridt mod at styrke vores kompetencer på de sociale medier ved at overtage Netboss’ kunderelationer. Netboss har længe leveret stærke løsninger inden for Facebook annoncering, og med overtagelsen af deres kunderelationer tager vi en genvej til at udvide vores arbejde med de sociale medier. Hele teamet hos Online-Results ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med denne kundegruppe og bevare deres online succes.
Wait while more posts are being loaded