Profile

Cover photo
Online-Results A/S - Din partner inden for seo
88 followers|22,916 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Vi kunne ikke have gjort det uden jer!
Online-Results kan i dag fejre 5 års jubilæum. Det var vores vision at samle nogle af dygtigste online specialister og rådgivere for at levere online marketing i høj kvalitet til attraktive priser. Det var vores forventning, at kunderne ville belønne dette igennem trofasthed, således at vi kunne vokse sammen med vores kunder.
 
For vores team af ildsjæle er det i høj grad lykkedes - vi er nået længere, end vi nogensinde havde forestillet os den forårsdag i 2010, da virksomheden blev stiftet. For det kan vi takke vores mange, trofaste kunder, som igennem årene har udfordret os til at levere de bedste løsninger, der holder os – 2 steps ahead.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Er du en superdygtig sælger? Eller kender du nogen, der er? Online-Results søger to nye medarbejdere til afdelingen i Valby:
 ·  Translate
Vi søger 2 superdygtige Online Media Advisors/sælgere til vores afdeling i Valby. Se mere om jobbet og hvad vi kan tilbyde dig her.
1
Add a comment...
 
Spændende artikel - hvordan brugerne ser og interagerer med søgeresultaterne i 2014:
 ·  Translate
With Google's SERPs regularly testing new features, the team at Mediative decided it was time to figure out how the "Golden Triangle" has changed over the years. Check out how users are looking at and interacting with today's SERPs in the results of their study.
1
Add a comment...
 
Vi har udviklet denne video til Vejlefjordskolen, der tilbyder en helt speciel 10. klasse. Resultatet blev superfedt!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
I takt med vores vækst søger vi hos Online-Results nye kollegaer. Har du uovertrufne kompetencer inden for SEO/SEM eller mødebooking, så kast et blik på disse jobopslag: http://www.online-results.dk/job 
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
SEO er ikke altid helt nemt, selv Google kan ikke altid finde ud af det. 
 ·  Translate
Make no mistake. Plenty of sites — big brands included — willingly do things in an attempt to rank better on Google that go past SEO tactics that Google itself considers acceptable. However, there’s also no better poster child for how complicated and confusing Google’s rules can be than the fact that Google has had […]
2
Add a comment...
 
Hvor hurtigt loader din hjemmeside?
Kort loadtid bliver stadig mere vigtigt for både opnåelse af SEO resultater og brugervenlighed. Google ruller nu en test ud af et ’slow’ label, der skal markere sider med lang loadtid. Hvis du ikke vil hænges ud som ’a bit slow’, er der altså endnu en grund til at få optimeret loadtiden for din side.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Facebook altdominerende blandt de sociale medier
I fjerde kvartal af 2014 drev de sociale medier mere end 31 % af trafikken til websites. Facebook alene stod for næsten 25 % af denne trafik. Har du tænkt dette ind i din markedsføring? Hvis ikke, så kontakt os for at få et bud på, hvordan du bliver synlig for din målgruppe på Facebook.
 ·  Translate
Facebook annoncer giver dig direkte adgang til knap 3 mio. danske brugere. Kom foran konkurrenterne med unikt Facebook annonceringskoncept. Uforpligtende tilbud!
1
Add a comment...
 
Vi takker alle kunder og samarbejdspartnere for et fantastisk år - vi ser frem til at fortsætte det gode arbejde i det nye år!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Online-Results A/S kvalificeret til EY Entrepreneur of the Year
 
EY Entrepreneur of the Year er Danmarks mest anerkendte vækstskaberkonkurrence – en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
 
Mindre end 1 % af Danmarks samlede aktie- og anpartsselskaber lever op til de strenge krav til vækst, der stilles for at kunne deltage i EY Entrepreneur of the Year.
 
Online-Results A/S har formået at opfylde disse vækstkrav og er derfor blandt de få virksomheder i Danmark, der har kvalificeret sig til deltagelse i EY Entrepreneur of the Year. Det er vi naturligvis vanvittig stolte af.
 
Vi vil i den forbindelse gerne rette en stor tak til de mange kunder, der gennem de sidste 4 år har vist, og fortsat viser os, den store tillid det er at være en del af deres online strategi.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nye muligheder i AdWords
Google AdWords har for nylig rullet en ny annonceudvidelse ud. Det drejer sig om de såkaldte ’Infoudvidelser’, der kan bruges til at kommunikere endnu flere salgsargumenter til dine potentielle kunder.
 
De vises sammen med alle de andre udvidelser, men til forskel fra dem, kan der ikke klikkes på infoudvidelser. Infoudvidelser er en oplagt måde at medtage alle de fordele, du kan tilbyde kunden, men som det normalt kan være svært at få plads til i selve annonceteksten.
 
Det kan være salgsargumenter som ’Fri fragt’, ’Dag-til-dag levering’ osv. Det er også oplagt at bruge udvidelserne til kundeudtalelser (dog ganske korte, da der kun er 25 tegn til rådighed). Infoudvidelser kan ikke blot tilføje dine annoncer mere pondus, de kan også medvirke til, at du skiller dig ud fra konkurrenterne, og at dine annoncer optager mere plads.
 ·  Translate
2
1
Rasmus Mikkelsen's profile photo
Add a comment...
 
God stil for webshops!
 
Så er der en opfølgning på min kommentar til min ordre hos Lomax.dk. Jeg har fået den FEDESTE tegning som opfylder alle mine krav!! De er simpelthen for seje! Bare detaljen med at deres logo er blevet Batmans logo.

Det er vinder mentalitet for webshops!
 ·  Translate
23 comments on original post
4
1
Michael Øland Hindrichsen's profile photo
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
70 302 402
Email
Address
Ramsingsvej 28A, 2500 Valby
Ladegårdsvej 2, 7100 Vejle
Story
Tagline
Mere end bare trafik
Introduction
Få succes online
Online-Results er et innovativt og effektivt mediebureau med afdelinger i Valby og Vejle. Vi leverer målbare resultater - skåret ind til benet, krystalliseret og bøjet i neon. 

Seo, hjemmesider, adwords m.m.
Vi har håndplukket de bedste folk, der hver især bidrager med unik viden og kreativt talent inden for online markedsføring.

Ærlig dialog

Vores erfaring siger os, at hvis man er villig til at stå på mål for kunderne og vedligeholde en ærlig dialog, så bliver man også belønnet med langvarige og taknemmelige kundeforhold.  

Tag os gerne på ordet
Vi er altid klar på udfordringer - selv de mest vanskelige af slagsen. Derfor tager vi gerne handsken op, hvad enten du står med et projekt inden for seo, sem, smm, usabillity eller hjemmesider.

Besøg www.online-results.dk - eller kontakt os på 70 302 402.