Profile cover photo
Profile photo
Olivian Breda
4,049 followers
4,049 followers
About
Olivian's posts

Post has attachment
Speakeri excepționali pe scena GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrală și de Est! – Olivian.ro – by Olivian Breda : https://olivian.ro/gpec-summit-2017/

Pe 16-17-18 Mai, Bucureștiul devine capitala comerțului electronic pentru țările din Europa Centrală și de Est. În cele 3 zile se desfășoară a 12-a ediție anuală a GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce din regiune – care aduce industriei o zi de Conferință premium, două zile de Workshop-uri aplicate, Expo și Networking cu elita pieței românești și internaționale.

Post has attachment
Romanian IT | Comunitatea globala a romanilor din tech : https://romanianit.com/find-my-mentor

Programul "Find my mentor" este dedicat membrilor comunitatii Romanian IT, membrilor LSRS care activeaza in domeniul IT si ale oricaror alte organizatii romanestic cu profil tehnic.

Studentii, tineri profesionisti, antreprenorii la inceput de drum au deseori nevoie de sfarturi si indrumare, fie pentru alegerea unei cariere, pentru a-si dezvolta abilitatile profesionale si personale sau de leadership.

Acest program le permite menteelor sa discute despre telurile lor profesionale cu experti in domeniu si sa invete din experienta si provocarile celor care deja au parcurs trasee vocationale similare.

Post has attachment
GPeC 2017 a început: Zappos vine în România, iar magazinele online au parte de cel mai detaliat audit de website în cadrul Competiției GPeC – Olivian.ro – by Olivian Breda : https://olivian.ro/gpec-2017/

A 12-a ediție anuală GPeC – considerat drept cel mai important eveniment de e-commerce din România – a luat startul în forță anunțând primii 3 speakeri internaționali confirmați la GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai și noile criterii de evaluare ale magazinelor online care se înscriu în Competiția GPeC.

Directorul departamentului de Customer Loyalty al gigantului Zappos vine în România

Rob Siefker s-a alăturat echipei Zappos în ianuarie 2004 fiind, în prezent, directorul echipei de Customer Loyalty a retailerului online de fashion, echipă care numără peste 500 de angajați. Principala lui preocupare este de a asigura experiențe unice clienților Zappos, Rob fiind un adevărat ambasador al crezului Delivering Happiness – best seller-ul semnat de Tony Hsieh, CEO-ul Zappos.

Post has attachment
Olivian Breda: Tutorial: Ce inseamna SEO in pagina - Marketing - StartupCafe.ro : http://www.startupcafe.ro/stiri-marketing-21710251-optimizare-seo-pagina.htm

Daca ai trecut de faza in care ai schitat cum ar trebui sa arate site-ul afacerii tale, te indrepti deja spre o etapa despre care ai auzit probabil de la alti antreprenori cu afaceri online: SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) pentru paginile care descriu afacerea, produsele si serviciile pe care le oferi. Bine ai venit la inceputul unui drum lung si destul de complicat! Incercam sa deslusim itele cu un tutorial in care discutam despre ce inseamna SEO in pagina: continut indexabil, cuvinte cheie, meta descrieri, taguri, structura URL-uri, continut duplicat.

Post has attachment
Emilia Şercan povesteşte ce nu s-a văzut în emisiunea Eugeniei Vodă : https://pressone.ro/emilia-sercan-povesteste-ce-nu-s-a-vazut-in-emisiunea-eugeniei-voda/

Jurnalista Emilia Şercan ne-a încredinţat un text în care spune că, în timpul înregistrărilor pentru emisiunea "Profesioniştii", a cerut de câteva ori ca filmarea să fie oprită pentru a-şi reveni, însă realizatoarea Eugenia Vodă a refuzat.

După o săptămână în care acel moment a fost întors pe toate feţele în presă şi pe Facebook, Emilia Şercan a decis că e mai bine ca publicul să afle direct de la ea cum a ajuns să clacheze şi ce nu s-a văzut la televizor.

Post has attachment
http://tecomm.ro/ https://olivian.ro/tecomm-2017-magazine-online/

Soluţiile eficientizării unei afaceri și extinderea globală vor fi prezentate între 26 și 27 aprilie la TeCOMM eCommerce Conference&Expo, punctul de întâlnire a proprietarilor de magazine online și profesioniștilor în eCommerce.
Photo

Post has attachment
Cu caiacul pe Arges - 8 Aprilie 2017 : http://turecaiac.ro/?wysija-page=1&controller=email&action=view&email_id=9&wysijap=subscriptions&user_id=173

Aşa cum am promis recent, redeschidem sezonul de caiaceală pe 2017. Vino cu noi într-o tură uşoară pe Argeş. Te aşteptăm Sâmbătă 8 Aprilie ora 8:30 la Olteniţa. Punem la dispoziţia ta caiacele şi canoele noastre echipate complet.

Vom parcurge aproximativ 8 km pe Argeş până la vărsarea acestuia în Dunăre după care vom intra în pădure. Aici, după ce padelăm puţin printre copaci (ce tocmai înverzesc) şi triluri de păsărele, aşezăm tabăra şi în timp ce noi pregătim ceaunul pentru tochitură tu te poţi relaxa la soare/umbră sau poţi testa celelalte ambarcaţiuni din flotila noastră.
După ce servim masa de prânz şi bineinteles siesta de rigoare pornim înapoi încet spre Olteniţa unde vom ajunge în jurul orei 16:00.


Post has attachment
Diseară, la ora 18, pe Pro TV, la ROMANIA, TE IUBESC! despre o construcție inutilă din Năvodari.

Piaţa de Peşte din Năvodari, o nouă destinaţie pentru turişti, pe litoral GALERIE FOTO : http://www.evz.ro/piata-de-peste-din-navodari-o-noua-destinatie-pentru-turisti-pe-litoral.html

Post has attachment
Cu un mesaj donezi 2 euro pentru modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-născuți a Spitalului Județean Constanța.
Fundația Vodafone România dublează suma strânsă din donații.

Nou Nascuti Constanta | Ajuta la reconstructia Sectiei de terapie intensiva nou-nascuti de la Constanta : http://www.nounascuticonstanta.ro/

Notă: puteți dona și prin alte metode decât SMS, și Vodafone tot va dubla suma.

Post has attachment
TeCOMM 2017: Extinderea magazinelor online la nivel internațional – Olivian.ro – by Olivian Breda : https://olivian.ro/tecomm-2017-magazine-online/

Proprietarii de afaceri din Europa îşi îndreaptă tot mai mult atenţia spre mediul online. În acest fel companiile îşi eficientizează procesele, reduc costurile şi îi mobilizează mai bine pe clienţi. România se află la acest capitol la coada clasamentului în Europa, lângă ţări precum Bulgaria sau Polonia, conform statisticilor oferite de Comisia Europeană.

Soluţiile eficientizării unei afaceri și extinderea globală vor fi prezentate între 26 și 27 aprilie la TeCOMM eCommerce Conference&Expo, punctul de întâlnire a proprietarilor de magazine online și profesioniștilor în eCommerce.
Wait while more posts are being loaded