Profile

Cover photo
Olivian Breda
Works at Nursing-Personnel.com (MPP Locums UK)
Attended State University of Political and Administrative Studies Bucharest
Lives in Brentford, Greater Area London, UK
4,085 followers|5,887,832 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
40 maps that explain the internet http://www.vox.com/a/internet-maps

"The internet increasingly pervades our lives, delivering information to us no matter where we are. It takes a complex system of cables, servers, towers, and other infrastructure, developed over decades, to allow us to stay in touch with our friends and family so effortlessly. Here are 40 maps that will help you better understand the internet — where it came from, how it works, and how it's used by people around the world."
Where the internet came from, how it works, and how it's used by people around the world
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Postul de radio Guerrilla a inceput sa emita din nou la Bucuresti - Media & Publicitate - HotNews.ro : http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21031013-postul-radio-guerrilla-inceput-emita-din-nou-bucuresti.htm

Radio Guerrilla a reinceput sa emita, vineri dimineata, pe aceeasi frecventa pe care a emis pana in toamna anului 2013, cand CNA ii retrasese licentele. Emisia pe 94,8 FM a inceput la cateva zile dupa ce forul audiovizual i-a autorizat studioul din Bucuresti. Postul a revenit in eter cu multumiri pentru ascultatorii care au semnat o petitie numita "Vreau Guerrilla inapoi".

Un mesaj publicat pe Facebook prezinta cine face parte din echipa radioului: "Incepem chiar acum prin vocile lui Dobro, a lui Matei si a Gildei si nu o sa iesim din Studiourile Radio Guerrilla pana cand nu rostim cel din urma nume de pe lista. La 10.00, preiau stafeta Sorin Badea si Petru Stratulat, apoi Liviu Mihaiu, Memo, Bogdan Serban, Dragos Olaru, Iulian Tanase, Mitos Micleusanu, George Mihalcea, Sorin Faur, Delia Panait, Nic Cocarlea, Alexandru Anghel si schimbul de noapte."
 ·  Translate
Radio Guerrilla a reinceput sa emita la Bucuresti, vineri dimineata, pe aceeasi frecventa pe care a emis pana in toamna anului 2013, cand CNA ii retrasese licentele. Emisia pe 94,8 FM a inceput la
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Live de la GPeC Summit Mai 2016 - Pyuric.roPyuric.ro http://www.pyuric.ro/2016/05/25/gpec-summit-mai-2016-live/

"Azi sunt la GPeC Summit – ediția de primăvară. În speranța că viața bateriei mele de la laptop va fi cât mai lungă și prosperă, voi încerca să updatez în permanență acest articol, să vă țin la curent cu tot ceea ce se discută la conferință. "
 ·  Translate
Azi sunt @ GPeC Summit - Gala Premiilor în eCommerce, ediția de primăvară. Voi completa în permanență acest articol cu informațiile discutate la conferință.
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
One Skill that Will Take Your Writing from Good to Great - Copyblogger - : http://www.copyblogger.com/great-writing/

"The first thing our instructor did was throw most of our work straight on the scrap heap:

“Completely vanilla. If you have nothing new to bring to this topic, don’t add to the noise out there in the world about it.”

Next came her response to a 1,000-word piece of text. From it, she identified a single, golden line — the seed of a big idea:

“Start again with just that line. Throw away the rest.”

A rambling 900-word tribute to someone dearly departed? Ruthlessly whittled down to 250 emotion-laden words that cut the reader to the core."
Kelly Exeter reveals a writing skill that helps make the difference between creating content and creating content that resonates deeply with the world.
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Uimitor de multe asemănări cu experiențe personale în întreg textul de mai jos.

Orlando Nicoară: Viața la țară http://www.orlando.ro/2016/05/21/viata-la-tara/

Un fragment, mi-a plăcut tot.
"Ai mei ma “parcau” in fiecare vacanta mare la mamaie si tataie, iar mie imi placea pentru ca mamaie imi facea toate poftele si imi dadea bani cand plecam de la ei, in general un Balcescu albastru, adica 100 lei. Din tot ceea ce-mi facea mamaia, preferatele erau “turtele” coapte pe plita si porumbul fiert sau copt. Imi mai placeau gogosile facute in ceaun si mamaliga cu lapte de vaca. Desi am crescut cu lapte de capra, mamaliga imi placea mai mult amestecata cu cel de vaca. Noi aveam capra asa ca mamaia cumpara cu cativa lei lapte de vaca de la nea Nicu, cel cu caii. Sau facea schimb, dadea de capra si lua de vaca. Nu-mi mai aduc aminte. Insa de la mijlocul lui iulie si pana spre final de august, cand deja era “batran”, mancam aproape zilnic porumb fiert sau copt. Porumbul fiert ii placea si lui Costica. Nici un parinte nu ar trebui sa-si ingroape copilul. Mama Dina, sora mamaiei, i-a ingropat pe amandoi. Si pe nea Vintila. A ajuns la 88 de ani. "
 ·  Translate
“Au murit toti, maica, si Nicu, si Paraschiva, si Mircea, si Leonora, Victor, nen-tu Ion al Nelei, ai lui Toaie. S-au dus, a ramas a lui Buidan si eu.” O ascult pe mamaia si incerc sa-i vizualizez pe fiecare in parte. Nea Nicu si caii lui, sotia lui, Paraschiva, Mircea care nu prea vorbea, ...
2
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Seth's Blog: The short run and the long run http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2016/05/the-short-run-and-the-long-run.html

It's about scale. Pick a long enough one (or a short enough one) and you can see the edges.
It's about scale. Pick a long enough one (or a short enough one) and you can see the edges. In the short run, there's never enough time. In the long run, constrained resources become available. In the short run, you...
1
Add a comment...
Have him in circles
4,085 people
kromek kromec's profile photo
Eternity's profile photo
Nelly Nelson's profile photo
Dansand Cu Destinul's profile photo
Oana Ciuca's profile photo
Fern Gavazzi's profile photo
Cizmas George's profile photo
Khaineimang Vaiphei's profile photo
Rares dan's profile photo

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Adio, București! Locuitorii Capitalei sărbătoresc în stradă „Ultima săptămână fără Firea” http://www.timesnewroman.ro/politic/adio-bucuresti-locuitorii-capitalei-sarbatoresc-in-strada-ultima-saptamana-fara-firea

„Am ieșit și eu, am făcut câteva poze să le am amintire. Sigur, nu era un oraș extraordinar, avea părțile lui mai puțin plăcute dar și câteva colțișoare fermecătoare. Ce n-a avut până acum a fost un primar care să fie și incompetent și pesedist. Asta e, a fost mișto cât a fost”, a declarat un bucureștean. „Chiar începuse să fie ok, scăpasem de Oprescu, scăpasem de maidanezi, era locuibil”, a povestit un alt locuitor al orașului.

Gabriela Vrânceanu Firea va câștiga algerile pentru primăria Capitalei în 6 iunie, după ce PNL s-a predat în fața dușmanului propunând 4 papagali la primărie, unul mai bizar ca celălalt iar celelalte forțe de „dreapta” s-au concentrat în a-și da la gioale una altuia până la nimicire. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Cristi Puiu: Nu sunt regizor - Scena 9 : http://www.scena9.ro/article/cristi-puiu-sieranevada-cannes

"Oamenii nu înțeleg o chestie. Dacă s-ar uita la filmele mele cu atenție, ar vedea că mă preocupă ceea ce este legat de raporturile interumane. Sunt atent la chestia asta de foarte multă vreme. Am ales cinema-ul, tipul acesta de cinema, în 1994. Sunt 22 de ani de preocupare continuă. Eu îmi petrec timpul cu asta, face parte din structura mea intimă, a devenit un al treilea braț. Și vine jurnalistul și mă ia cu nu știu ce fel de discursuri pe după vișini, știu toate mecanismele astea, dar închid ochii la început, apoi explodez. De multe ori, atunci când doi oameni se întâlnesc într-o configurație de tipul ăsta, intervievat-jurnalist, devine și un soi de ședință de terapie personală. Vine jurnalistul și vrea să câștige niște bile albe, să crească în propriii lui ochi, să-și alimenteze stima de sine pe principiul „eu sunt jurnalist și sunt foarte tare pe domeniul meu, dar mă pricep puțin și la domeniul tău. Una peste alta, te-am bătut la tine acasă”. Astea mi se par niște prostioare. Dar sunt specifice neamului ăstuia și mai ales sudului României. Mi se pare că noi românii suntem cumva eternii adolescenți, la vârsta teribilismul, de 13-14 ani, când vrem cu orice preț să arătăm ce putem. "
 ·  Translate
"Sieranevada", filmul lui Cristi Puiu elogiat la Cannes, a fost filmat în apartamentul unui bătrân care murise de curând.
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Ziua Portilor Deschise la Fundatia Calea Victoriei - Alte-evenimente, Workshops - Fundatia Calea Victoriei, Bucuresti - 04 Iun 2016 11:00 - 04 Iun 2016 18:00 http://metropotam.ro/evenimente/Ziua-Portilor-Deschise-la-Fundatia-Calea-Victoriei-event4178996919/

Sâmbătă, 4 iunie, între 11.00 și 18.00, Fundația Calea Victoriei te invită la Ziua Porților Deschise să te bucuri de subiectele seducătoare ale atelierelor pregătite pentru vara aceasta.

Participă gratuit la demourile noastre și explorează teme captivante precum: psihologia și dezvoltarea personală, istoria artei, moda şi frumuseţea, astronomia, animația japoneză, filmul, istoria Bucureştiului, povești orientale, religia și mistica.
Te vei delecta alături de lectorii fundaţiei - regizori, muzicologi, pictori, coacheri, psihologi, istorici sau stiliști - dacă alegi să ȋţi petreci serile de vară într-o atmosferă destinsă și efervescentă, ȋmpreună cu oameni originali.
Participanții la demourile noastre vor primi un voucher de 50 ron care poate fi avans pentru unul dintre Cursurile de Vară.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Donatii pentru Cumintenia Pamantului : http://www.emag.ro/campaign/cumintenia-pamantului
 ·  Translate
Doneaza pentru sculptura “Cumintenia Pamantului” prin eMAG. Toate donatiile colectate de eMAG vor fi directionate catre Ministerul Culturii, in fondul alocat subscriptiei.
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Doru Panaitescu: "Filonul de senzațional din presă: cel mai misterios șarpe uriaș, rar, veninos și periculos din fauna României" | zoso blog : http://www.zoso.ro/serpi/

Haideți să vă dărâm acest mit, dragi redactori de senzațional: nu mai exista șerpi rari. Nedescoperiți încă, în România cel puțin, care să apară din neant. Exista doar presupunerea voastră că toți cititorii sunt atât de nătăfleți încât vor înghiți speculațiile făcute pentru trafic. Înainte de orice altceva, le reamintesc tuturor cele 10 specii de șerpi din țara noastră ...

+Panaitescu Doru
 ·  Translate
Acest articol este dedicat acelei nații ciudate de redactor dornic de a produce trafic pe articolele sale, în funcție de care probabil va
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Mihnea Măruţă: "Dispariția omului care cunoștea ramificațiile acestei crime naționale ne spune, încă o dată, că purtăm permanent un dublu război, împotriva răului din interior și a răului din afară, împotriva lăcomiei iresponsabile și a explozibililor pe care unii și alții continuă să ni-i așeze pe la tot felul de încheieturi.

Singura șansă de a rezista e să curățăm ceea ce avem înăuntru, ceea ce ne stă în putere, cât mai grabnic și cât mai adânc, ca o rezecție fără anestezie, cu urlete și leșinuri."

Atentatul național : https://pressone.ro/editorial/atentatul-national/

+Mihnea Maruta
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
4,085 people
kromek kromec's profile photo
Eternity's profile photo
Nelly Nelson's profile photo
Dansand Cu Destinul's profile photo
Oana Ciuca's profile photo
Fern Gavazzi's profile photo
Cizmas George's profile photo
Khaineimang Vaiphei's profile photo
Rares dan's profile photo
Work
Occupation
SEO Manager at Nursing-Personnel.com (MPP Locums UK)
Employment
 • Nursing-Personnel.com (MPP Locums UK)
  SEO Manager, 2015 - present
 • Internet marketer
  Own company (freelancer), 2009 - present
 • Webvertise
  2008 - 2009
 • Cratima
  2006 - 2007
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Brentford, Greater Area London, UK
Previously
Bucharest, Romania - Navodari, Constanta, Romania - Pirjol, Bacau, Romania
Story
Introduction
I do fitness and jogging, attend conferences, listen to music, and read. Some call these self-improvement.
Education
 • State University of Political and Administrative Studies Bucharest
 • Academy of Economic Studies Bucharest
 • Lazar Edeleanu high-school Navodari
Basic Information
Gender
Male
Birthday
May 3, 1982
Bine organizat, punctuali, mulți participanți la slujbe. M-am simțit cel mai aproape de cum e "acasă".
Public - 8 months ago
reviewed 8 months ago
I have been recruited 9 weeks ago as a SEO Manager through clockworkTalent and I really think there's a good fit between what I can offer and what the company needs. I'm very grateful for the new opportunity. Best of luck!
Public - 8 months ago
reviewed 8 months ago
2 reviews
Map
Map
Map