Profile

Cover photo
Olivian Breda
Works at Internet marketer
Attended State University of Political and Administrative Studies Bucharest
Lives in Bucharest, Romania
3,403 followers|4,055,468 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Un telefon (clasic) surprinzător de frumos, de bun și de rezistent, dual SIM, pentru 300 de lei - Olivian.ro – de Olivian Breda : http://olivian.ro/utok-telefon/

"Mai jos, găsiți detalii despre un telefon Dual SIM (deși serviciul standard la orice cartelă de telefonie acoperă 95% din nevoile une persoane, poți pune al doilea SIM pentru siguranță, sau pentru că ai la dispoziție un SIM de la RDS). Telefonul nu e sofisticat, dar e teribil de rezisent, și are niște funcții utile, de la radio la lanternă. Te ține zile bune, în amintirea telefoanelor Nokia. Nu e un smartphone, dar îți dă suficientă funcții, știe microUSB, așa că îl poți încărca ușor, suportă carduri, așa că poți adăuga muzică pe el (are player audio).

Dacă aș depinde mai puțin de email și Facebook, ar fi o alegere foarte bună."
 ·  Translate
3
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
The two types of bouncers on your web site - OlivianBreda.com : http://olivianbreda.com/bounce-rate/

"On most of the blogs I own, I have a high bounce rate, between 80 and 90%.

I recently wondered – is it OK to have such a high bounce rate?

I’ll give you below what the general theory says, and then I’ll suggest how I view things."
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
+WizzAirr, doar astăzi: cumperi un bilet și primești încă unul gratuit » nwradu blog : http://www.nwradu.ro/2015/05/wizz-air-doar-astazi-cumperi-un-bilet-si-primesti-inca-unul-gratuit/

"Încă o ofertă superbă: doar astăzi, la Wizz Air plătești un bilet și primești două. Orice destinație, orice zbor.
Trebuie să rezervi minim 2 bilete și al doilea va fi gratuit. Limita maximă este la 6 din care 3 vor fi gratuite. Wizzair zboară din București către multe destinații potrivite pentru concedii sau city-break-uri."

+Radu Dumitru 
 ·  Translate
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Cum ar arăta un curs ideal de ecommerce? - Olivian.ro – de Olivian Breda : http://olivian.ro/curs-ecommerce/

"Să zicem că lucrezi într-o instituție de învățământ și vrei să introduci în programă cursuri de ecommerce. Cum să procedezi?

Eu sugerez ca decât să știi puțin din toate, și să ai doar vagi noțiuni despre multe lucruri, mai bine te specializezi în mai puține lucruri, pe care să le aprofundezi.

Eu nu aș sugera să înveți tot, puțintel, doar pentru a avea imaginea globală. Aș sugera, mai degrabă, să mergi pe puțin și bine înțeles/aprofundat.

În opinia mea, ar ajuta mult cursuri despre CRO (conversion rate optimization).

Ca să le faci bine, ai nevoie să înțelegi mai multe lucruri."
 ·  Translate
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
"Alimentul X dă cancer". "Dimpotrivă, alimentul X e o soluție anti-cancer". Cum iei decizia între două studii care zic lucruri fix opuse?

Science is often flawed. It's time we embraced that. - Vox : http://www.vox.com/2015/5/13/8591837/how-science-is-broken

""Meta research" is becoming increasingly prominent and unified across scientific disciplines. Last year, Stanford launched the Meta-Research Innovation Center to bring researchers who work on studying research together in one place. The center is guided by this mission statement: "Identifying and minimizing persistent threats to medical-research quality." These meta-researchers apply the scientific method to study science itself and find out where it falters.

With the growth of research on research has come another important insight: that we need to stop giving too much credence to single studies, and instead rely more on syntheses of many studies, which bring together all findings on a given topic and minimize the biases inherent within each particular study."
Why all of the attention on how science is broken is actually a good thing for science.
4
1
Maria Handic's profile photo
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Inedit: Fragmente din "Fantoma de la Opera" si alte opere celebre vor fi interpretate live in Cimitirul Bellu din Capitala, de 'Noaptea Muzeelor" - Administratie Locala - HotNews.ro : http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20118356-inedit-fragmente-din-fantoma-opera-alte-opere-celebre-vor-interpretate-live-cimitirul-bellu-din-capitala-39-noaptea-muzeelor.htm

Primaria Municipiului Bucuresti ii invita pe bucuresteni, sambata, 16 mai, la un concert unic, "Dolce Vita", pus in scena de artisti ai Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian". Evenimentul, organizat cu ocazia "Noptii Muzeelor",  va avea loc in Cimitirul Bellu, incepand cu ora 21.00, si vor fi interpretate live cele mai frumoase momente din spectacole celebre de opereta si musical.

Astfel, Irina Baiant, Florin Budnaru, Ernest Fazekas, Adrian Nour si Catalin Petrescu, acompaniati de Orchestra si Corul Teatrului de Opereta si Musical ,,Ion Dacian", ii vor incanta pe cei prezenti cu arii din spectacolele de opereta: ,"Contesa Maritza" , ,"Silvia" si ,,Prin?esa Circului" de Emmerich Kalman, "Secretul lui Marco Polo" de Francis Lopez,  ,"Liliacul" de Johan Strauss-fiul, precum si melodii din musicalurile ,,Mizerabilii" de Claude Michel Schonberg, "Jesus Christ Superstar" de Steve Balsamo, "Notre Dame" de Riccardo Cocciante, "Apocalipsa iubirii" de Ernest Fazekas, dar si din cea mai recenta premiera a institutiei - celebrul musical "Fantoma de la Opera" de Andrew Lloyd Webber.

Inedit: Fragmente din "Fantoma de la Opera" si alte opere celebre vor fi interpretate live in Cimitirul Bellu din Capitala, de 'Noaptea Muzeelor" - Administratie Locala - HotNews.ro : http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20118356-inedit-fragmente-din-fantoma-opera-alte-opere-celebre-vor-interpretate-live-cimitirul-bellu-din-capitala-39-noaptea-muzeelor.htm

Tiberiu Albu & Irina Baiant - The phantom of the opera - Vocea Romaniei finala 2014 - YouTube : 
https://www.youtube.com/watch?v=tgq8LIRNgnQ

Notre Dame de Paris - Belle HD - YouTube : 
https://www.youtube.com/watch?v=-XB7aftz6zY

Jesus Christ Superstar (1973) - Everything's Alright - YouTube : 
https://www.youtube.com/watch?v=jkje4FiH9Qc

Am scris despre Fantoma de la Opera aici:
http://olivian.ro/fantoma-de-la-opera/

Harta locatie:
https://goo.gl/j233Y8
 ·  Translate
Primaria Municipiului Bucuresti ii invita pe bucuresteni, sambata, 16 mai, la un concert unic, "Dolce Vita", pus in scena de artisti ai Teatrului de Opereta si Musical "Ion
4
Add a comment...
Have him in circles
3,403 people
Gheorghe George's profile photo
Cabletchi GUY OLIVIER's profile photo
Nicolae Ivanciu's profile photo
Debashish Behera's profile photo
Ionut Bejinariu's profile photo
Nicoleta Pistolea's profile photo
Carolle Sy's profile photo
CoCo Rocco's profile photo
Daniel Fernandes Freitas's profile photo

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
+Seth Godin: "You don't know Lefsetz?": http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2015/05/you-dont-know-lefsetz.html

"If you don't know who the must-reads in your field are, find out before your customers and competitors do.

Too much doing, not enough knowing."
I was talking to someone dedicating his career to working in newspapers. I asked him what he thought of the work of Jeff Jarvis. He had no idea what I was talking about. I met a musician the other day,...
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
+Jim bagnola: Becoming a Professional Human Being on Vimeo : https://vimeo.com/110292894

Leadership Transformational - Jim Bagnola: http://www.jimbagnola.ro/evenimente/leadership-transformational/
Timisoara 2 Iunie, Cluj Napoca 4 Iunie, Bucuresti 11 Iunie, 249 Euro, fără TVA
 ·  Translate
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Cu caiacul pe Argeş şi Dunăre pentru o zi : https://www.facebook.com/events/654670871331096/

După o lungă pauză în activitatea noastră vă invităm din nou la o tură de o zi cu caiacul sau canoea. Vom parcurge un traseu lejer de aproximativ 12km pe Argeş şi Dunăre. Vom servi prânzul, gătit pe loc ca de obicei de Master Chef Teo, în pădure la umbra bogată a copacilor. În timp ce tochitura se prepară la foc mic veţi putea explora împrejurimile experimentând alte ambarcaţiuni din dotarea noastră sau puteţi pur şi simplu să vă bucuraţi de natură în toată splendoarea ei.
Vă aşteptăm Duminică la ora 9:00 la Petrom-ul de la intrare în Olteniţa. Locurile sunt limitate.

Aşteptăm mailurile voastre pe pagina noastră de contact.
http://turecaiac.ro/contact/

+Costin Iatan 
 ·  Translate
După o lungă pauză în activitatea noastră vă invităm din nou la o tură de o zi cu caiacul sau canoea. Vom parcurge un traseu lejer de aproximativ 12km pe Argeş şi Dunăre. Vom servi prânzul, gătit pe loc ca de obicei de Master Chef Teo, în pădure la umbra bogată a copacilor.
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Întrebări și răspunsuri cu Andrei Pleșu:
"Q: Aş vrea să vă întreb, din experienţa dumneavoastră de viaţă de până acum, ce aţi constatat că este important, la ce concluzie aţi ajuns, ce v-a învăţat viaţa până acum pe dumneavoastră?

Răspuns A.P.: Întâi şi întâi că sunt încă în proces de învăţare, până în ultimul moment poţi avea surprize, poţi afla lucruri care să răstoarne tot ce ai crezut până atunci. Eu nu m-aş mira să se întâmple asta. Dacă e să spun totuşi ceva aş spune că principalul sentiment pe care îl am faţă de tot ce am trăit şi de tot ce se poate trăi în general este că e recomandabil să iei tot ce ţi se întâmplă ca fiind un prilej. Adică o ocazie să începi ceva. Şi o bucurie şi o suferinţă şi o nenorocire şi o şansă, toate trebuie luate ca prilejuri. Să nu te opreşti la ele. Să nu te blochezi în satisfacţie, să nu te blochezi în suferinţă, să încerci să le iei nu drept efecte fără urmare, ci drept cauze ale unei posibile mişcări mai departe. Deci, a trăi viaţa ca pe un prilej, a trăi tot ce ţi se întâmplă ca pe un prilej, adică ca pe o provocare la care trebuie să ai un răspuns. Asta e maximum de înţelepciune pe care îl pot livra în momentul ăsta."

BONTON. Andrei Pleșu: „Românii se descurcă, de-aia nici nu sunt foarte grăbiţi să schimbe lucrurile” : http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Cultura/Stiri/BONTON+Andrei+Plesu
 ·  Translate
România a pierdut nu doar monumente - adevarate bijuterii arhitecturale - ci şi multe reguli importante de politeţe. În ultimii 25 de ani am devenit mai gălăgioşi, mai puţin atenţi la ceilalţi şi la felul în care vorbim. Este convingerea unui maestru al cuvintelor, scriitorul Andrei Pleşu.
3
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Cum faci backup tuturor pozelor tale? Folosești Flickr Uploadr: https://www.flickr.com/tools/

Detalii despre asta? Flickr's New Tools Automatically Upload and Organize All Your Photos : http://lifehacker.com/flickrs-new-tools-automatically-upload-and-organize-all-1702855423 

și pe blogul lor:
http://blog.flickr.net/2015/05/07/flickr-camera-roll/

Până nu recent, puteai face backup unui număr mare de poze doar cu Picasa (software-ul celor de la Google), dar la rezoluție mai mică decât cea originală a fotografiilor:
https://support.google.com/picasa/answer/106867?hl=en (poți urca un număr nelimitat de imagini, dar vor fi micșorate la 2048x2048 pixeli)

Cei de la Google au și un progrămel:
https://support.google.com/picasa/answer/4392268?hl=en
, dar dacă dați restart la PC, programul o ia de la capăt. Am lăsat calculatorul deschis o zi, două, ajunsese la un procent nesmnificativ. Primul restart și a luat-o de la capăt.

O soluție mai bună? Mai nou, Yahoo! a luat taurul de coarne și oferă prin Flickr o metodă prin care poți salva 1 TB de poze (ca idee, în toți anii în care am făcut poze, eu am strâns cam 600 de GB de poze). Au și ei un progrămel, să-l punem la teste.

Pozele sunt private în mod standard, trebuie să le faceți voi publice.

Există variantă de Windows, Android și iOS:
https://www.flickr.com/tools/
 ·  Translate
Flickr is almost certainly the best online photo management and sharing application in the world. Show off your favorite photos and videos to the world, securely and privately show content to your friends and family, or blog the photos and videos you take with a cameraphone.
2
Olivian Breda's profile photoCristian Motoiu's profile photo
5 comments
 
+Olivian Breda E in regula
N-am prea intels eu de ce ai folosit Picasa si nu Google+ dar nu conteaza.
 ·  Translate
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Humanitas la Bookfest 2015, 20-24 mai | Humanitas : http://www.humanitas.ro/humanitas/humanitas-la-bookfest-2015-20-24-mai

Ediţia a X-a a Salonului Internaţional de Carte Bookfest va avea loc între 20 și 24 mai, în pavilioanele C1, C2, C4 și C5 ale Complexului Romexpo.

Vă aşteptăm la standul Humanitas, în pavilionul C2, cu peste 1000 de titluri, 10% reducere de preț generală şi ediții de colecție la preţuri speciale.

Program: miercuri, 20 și joi, 21 mai, 10–20; vineri, 22 și sâmbătă, 23 mai, 10–21; duminică, 24 mai, 10–20.

Intrarea este liberă.
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
3,403 people
Gheorghe George's profile photo
Cabletchi GUY OLIVIER's profile photo
Nicolae Ivanciu's profile photo
Debashish Behera's profile photo
Ionut Bejinariu's profile photo
Nicoleta Pistolea's profile photo
Carolle Sy's profile photo
CoCo Rocco's profile photo
Daniel Fernandes Freitas's profile photo
Work
Occupation
Internet marketing freelancer
Employment
  • Internet marketer
    Own company (freelancer), present
  • Webvertise
  • Cratima
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Bucharest, Romania
Previously
Navodari, Constanta, Romania - Pirjol, Bacau, Romania
Story
Introduction
I do fitness and jogging, attend conferences, listen to music, and read. Some call these self-improvement.
Education
  • State University of Political and Administrative Studies Bucharest
  • Academy of Economic Studies Bucharest
  • Lazar Edeleanu high-school Navodari
Basic Information
Gender
Male
Birthday
May 3