Profile

Cover photo
Olivian Breda
Works at Nursing-Personnel.com (MPP Locums UK)
Attended State University of Political and Administrative Studies Bucharest
Lives in Brentford, Greater Area London, UK
4,016 followers|5,378,944 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Casa Jurnalistului (Ștefan Mako and Vlad Ursulean) talk at Romanian Cultural Centre in London (2015.11.25) http://olivian.ro/casa-jurnalistului/

Founding members Ștefan Mako and Vlad Ursulean came to Romanian Cultural Centre in London to share their past projects and future ambitions for an improved version of independent journalism in Romania. The discussion was moderated by journalist Crina Boros. 
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Două site-uri OK cu promoții zboruri (pentru călătorii)

www.fly4free.com – Fly4free.com is the best way to find cheap flights. Our super-secret techno source makes sure that we present you with the cheapest flights in the world!

www.facebook.com/secretflying – The deals nobody else knows about. Save up to 80% on flights around the world. no signup. completely free. totally safe.
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
"A făcut primarul glume de mine și copiii au râs. Îmi dau demisia!"

Evident, primarul a gafat, evident, copiii nu ar fi trebuit să își ironizeze directorul.

Dar să îți dai demisia că au râs copiii când primarul a făcut glume ...

Nu mi se pare atât de mult pe partea de onoare, cât pe partea de "unde sunt puterile mele? Unde sunt eu mai bun ca alții?".

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20608887-video-directorul-liceului-gheorghe-sincai-din-baia-mare-demisionat-dupa-fost-ironizat-primar-fata-elevilor.htm
 ·  Translate
Directorul Colegiului National Gheorghe Sincai din Baia Mare, Cristian Heuberger, si directorul adjunct, Marina Lici, au demisionat dupa ce primarul municipiului, Catalin Chereches, a participat la o
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Concluzii după Black Friday 2015 - Olivian.ro – de Olivian Breda : http://olivian.ro/black-friday-2015/

"… și a fost și Black Friday 2015. Am cumpărat pentru mai multe persoane, buget pe la 8.000 de lei, undeva în zona asta, cumpărături totale. Cele mai multe comenzi au fost la eMAG, dar volumul cel mai mare la F64. Am stat până târziu aseară, după miezul nopții, ora României m-am trezit. Dimineața la 5:30 ora României eram în picioare."
 ·  Translate
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Maestrul Dumitru Farcas concerteaza la Londra : http://www.sfgheorghelondra.org.uk/32-dumitru-farcas
Concert de Colinde cu Stefan Hrusca la Londra : http://www.sfgheorghelondra.org.uk/33-stefan-hrusca
Concert de muzică religioasă și populară : https://www.facebook.com/events/1044052412314058/
Turneu European de colinde - Ștefan Hrușcă : https://www.facebook.com/events/1390781414554201/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
This Is the Hero Who Sacrificed His Own Life to Save Hundreds From ISIS Terrorists : http://mic.com/articles/128558/adel-termos-hero-who-sacrificed-his-own-life-to-protect-beirut-from-from-isis-suicide-bombers

"Adel Termos was walking in an open-air market with his daughter in southern Beirut's Bourj al-Barajneh district Thursday when he heard a blast. A bomb had detonated. Glass and debris went flying. There was mayhem. When Termos noticed a second suicide bomber preparing to attack, he made a split-second decision to tackle the assailant.

The bomb went off, killing Termos and his daughter. But Termos' sacrifice likely saved dozens, if not hundreds, of lives."

+Mihnea Maruta 
"Joi, cu o zi înainte de atentatele de la Paris, un atacator sinucigaş s-a aruncat în aer lângă o moschee şiită, situată într-o piaţă din sudul Beirutului. 40 de morţi, peste 200 de răniţi.

Adel Termos se plimba cu fiica sa prin acel bazar în aer liber când s-a produs explozia. Omul a observat că un al doilea bomber se apropie de mulţimea adunată în faţa moscheii şi s-a aruncat asupra lui. Au murit pe loc, şi el, şi fetiţa. Dar a doua explozie n-a mai făcut alte victime."
 ·  Translate
Remember Adel Termos — and the dozens of other victims in Beirut.
1
Add a comment...
Have him in circles
4,016 people
Dan Ceausescu's profile photo
pravindra singh's profile photo
RED MAGISTERIAL ESTADOS UNIDOS MEXICANOS's profile photo
Bude Pavel's profile photo
CAR CRASH OBZOR AVTO's profile photo
Copaceanu Constantin's profile photo
Liviu Ioan's profile photo
Vlad Mihalachioiu's profile photo
Alana Boggs's profile photo

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Radio Guerrilla revine pe frecvențe. CNA a acordat postului 7 licențe : http://www.infomusic.ro/2015/11/radio-guerrilla-revine-cna-a-acordat-7-licente/

"Radio Guerrilla a recâștigat prin concurs 7 dintre licențele retrase de CNA în septembrie 2013. Postul va reveni pe frecvențe de anul viitor, la mai bine de doi ani de la încetarea emisiei."

Și niște detalii: http://goo.gl/cHA2P4

(via +Vali Petcu)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Story of my life.

2
1
Olivian Breda's profile photoKristal John's profile photo
2 comments
 
Yes.
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania | Stiri Evenimente Muzicale : http://muzica.metropotam.ro/stiri-evenimente-muzicale/disney-beauty-and-the-beast-musicalul-original-de-pe-broadway-ajunge-in-premiera-in-romania-art2623258544/

Disney Beauty and The Beast, musicalul original de pe Broadway, ajunge in premiera in Romania de pe 4 pe 6 decembrie la Romexpo.

Turneul international creat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la prima punere in scena a celebrului musical soseşte in aceasta iarna la Bucuresti, cu patru reprezentatii spectaculoase ce vor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central.

Spectacolele se vor juca in limba engleza, cu subtitrare in limba romana.

https://www.youtube.com/watch?v=AZp41oD892o

Biletele se pot cumpara incepand pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Early-bird: in perioada 16.09 - 1.10.2015, biletele pentru adulti, mai putin cele VIP, au 10% discount. Oferta valabila in numar limitat. Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15. Vizitati www.eventim.ro pentru mai multe detalii.
 ·  Translate
Eventim.RO ofera bilete la mai mult de 11500 de evenimente pe an. Concerte rock pop, evenimente culturale, evenimente sportive - sunt disponibile evenimente pentru toate gusturile. Oferta generoasa de bilete este completata de facilitati proprii siteului, cum ar fi prezenta cosului de cumparaturi sau posibilitatea de a alege locurile dorite direct din planul de sala. In plus, exista posibilitatea de a va inregistra la diferite categorii de newsle...
2
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
How to learn communication and manipulation? The answer: „Thanks for letting your light shine” - Olivian.ro – de Olivian Breda : http://olivian.ro/communication-manipulation/

"One friend recently asked me how should he/she learn communication and manipulation. What are the best opportunities to learn this in Romania? She plans to change the world for the better."
1
Add a comment...

Olivian Breda

Shared publicly  - 
 
Times New Roman - Un terorist ISIS a eliminat printr-un singur gest toată revolta de pe Facebook: și-a închis laptopul : http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/un-terorist-isis-a-eliminat-printr-un-singur-gest-toata-revolta-de-pe-facebook-si-a-inchis-laptopul

"El spune că a fost suficient să-și închidă laptopul pentru ca toată reacția de până acum a Europei revoltate să dispară pur și simplu. ”E ca și cum Europa nu ar fi reacționat la actul nostru de terorism”, spune membrul ISIS. ”În loc să pună mâna pe arme, ei țin conferințe de presă, își declară solidaritatea sau transmit condoleanțe. Nouă ne convine, dar nu pot să nu recunosc că nu mă așteptam la o așa lipsă de reacție din partea Europei.”

Liderul ISIS spune că l-a distrat foarte mult reacția Facebook, care a creat o aplicație prin care orice utilizator își poate pune steagul francez peste imaginea de profil. ”La următorul atentat pe care-l facem, mă aștept de la Zuckerberg să fie și mai dur și să introducă butonul de Dislike, numai pentru ca utilizatorii să poată arăta că urăsc ISIS. Oamenii ăștia nu înțeleg nimic din ce facem noi”, a spus teroristul."
 ·  Translate
Un terorist ISIS a eliminat printr-un singur gest toată revolta de pe Facebook: și-a închis laptopul
1
Add a comment...
People
Have him in circles
4,016 people
Dan Ceausescu's profile photo
pravindra singh's profile photo
RED MAGISTERIAL ESTADOS UNIDOS MEXICANOS's profile photo
Bude Pavel's profile photo
CAR CRASH OBZOR AVTO's profile photo
Copaceanu Constantin's profile photo
Liviu Ioan's profile photo
Vlad Mihalachioiu's profile photo
Alana Boggs's profile photo
Work
Occupation
SEO Manager at Nursing-Personnel.com (MPP Locums UK)
Employment
 • Nursing-Personnel.com (MPP Locums UK)
  SEO Manager, 2015 - present
 • Internet marketer
  Own company (freelancer), 2009 - present
 • Webvertise
  2008 - 2009
 • Cratima
  2006 - 2007
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Brentford, Greater Area London, UK
Previously
Bucharest, Romania - Navodari, Constanta, Romania - Pirjol, Bacau, Romania
Story
Introduction
I do fitness and jogging, attend conferences, listen to music, and read. Some call these self-improvement.
Education
 • State University of Political and Administrative Studies Bucharest
 • Academy of Economic Studies Bucharest
 • Lazar Edeleanu high-school Navodari
Basic Information
Gender
Male
Birthday
May 3
Bine organizat, punctuali, mulți participanți la slujbe. M-am simțit cel mai aproape de cum e "acasă".
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
I have been recruited 9 weeks ago as a SEO Manager through clockworkTalent and I really think there's a good fit between what I can offer and what the company needs. I'm very grateful for the new opportunity. Best of luck!
Public - 2 months ago
reviewed 2 months ago
2 reviews
Map
Map
Map