Profile cover photo
Profile photo
Digitoimisto Olbedesign
5 followers -
Tamperelainen digitoimisto, jossa asiat tehdään aina vähän toisin.
Tamperelainen digitoimisto, jossa asiat tehdään aina vähän toisin.

5 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Olbedesign on nyt viimein myös LinkedInissä. Eli jos sielläpäin hengailet, pistähän seuraten! Kiitos, nam.

#kotisivut   #yritykselle   #digitoimisto   #tampere   #some  

Post has attachment
Lue blogista muutama melko tärkeäkin huomio, joita kannattaa miettiä kun on kotisivut ja tekijä hakusessa. Säästyt harmeilta.

#kotisivut   #tekijä   #huomioitavaa   #vaarat  

Post has attachment
Edulliset kotisivut yritykselle etsinnässä?

Voit lopettaa etsinnät! Olbedesign Gazelle™ on erittäin napakka palvelupakkaus, jolla saat yrityksesi brändin hyvään alkuun. Tai, jos sinulta löytyvät jo murheita tuovat, halvat kotisivut, niiltä pelastamaan.

Olbedesign Gazelle™:n edulliset kotisivut sisältävät myös oman .fi-verkkotunnuksen ja Olbedesign Agama™ kotisivutilan sähköpoisteineen! Useimmiten jo tilauspäivänä voit unohtaa ne kusiset Gmail ja Hotmail-sähköpostit ja ryhtyä viestittelemään virallisesti.

#edulliset   #kotisivut   #yritykselle   #olbedesign   #gazelle  

Post has attachment
Jaan blogissa pois koodin, jolla MyCashflow-verkkokauppa pyörii ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden! Siinä säästää jo ihan oikeaa rahaa.

Jos koskaan olet harkinnut kyseisen kaupan käyttöönottoa, tämä alennuskuponki saattaa olla vastaus pohdintoihisi.

Mikäli et ole vielä varma, soveltuuko tämä kauppaohjelmisto tarpeisiisi, testaa se ensin perusteellisesti. Saatavilla on nimittäin myös ilmainen verkkokauppa "MyCashflow Free", jolla testaus onnistuu leikiten. (Pystyt hyödyntämään koodin myös versiovaihdoksen yhteydessä.)


#tarjous   #alennus   #alekoodi   #alennuskuponki   #mycashflow   #verkkokauppa   #ilmainen  

Post has attachment
Jee!

Taas on koittanut aika perjantaikevennyksen. Vaan eipä tässä vaiheessa enää kukaan mitään töitä jaksa tehdäkään, joten antaa mennä. Sluibaile.

Kuten olet kuvista saattanut huomata, olen saanut (kyseenalaisen) kunnian työskennellä arvostetun luupään, itsensä Skeletorin kanssa! Tuo pieni, oudon tuoksuinen muoviäijä autteli minua kun piti kuvailla uudet hienot käyntikortit jotka suunnittelin itselleni.

Mutta todettakoon, että itseasiassa "Skele" on aivan käsittämättömän laiska jätkä. En voi varauksetta suositella yhteistyökumppaniksi.

Lue koko kohupaljastus blogistani, ja kerro, mitä fiiliksiä se herättää.

#käyntikortit   #yritykselle   #skeletor   #fail  

Post has attachment
Lue Olbedesignin blogista miten päädyin toteuttamaan näinkin laadukkaat käyntikortit itselleni. Ja hei, minä osaan suunnitella sinullekin tuollaiset hienot käyntikortit! 
Sen paketin nimi on Olbedesign Meerkats™: http://www.olbedesign.fi/kayntikortit-yritykselle-olbedesign-meerkats.html

LAITA VIESTIÄ TAI LÄHETÄ YHTEYSTIETOSI.

#laadukkaat   #käyntikortit   #yritykselle  

Post has attachment
Kuvauspäiväni Skeletorin kanssa meni täysin mönkään. Tarkoitus oli kuvata uudet käyntikortit, mutta Skeletor olikin toista mieltä. Sitä ollaan niin Universumin Mestaria! Laiska paskiainen koko äijä, sanon minä.

Kirjoitan aiheesta blogiin piakkoin: http://www.olbedesign.fi/blogi/

#skeletor   #käyntikortit   #yritykselle  
Photo

Post has attachment
Ensimmäinen Olbedesignin uudistuneista käyntikorteista! Mitäs tykkäät? #käyntikortit #yritykselle #meerkats
Photo

Post has attachment
EASTER EGGS!!

Tiesitkös, että Olbedesignin sivusto erottuu kaikesta nettimassasta muutoinkin kuin säkenöivän ulkoasunsa ja huutonaurattavien juttujensa vuoksi?

Koska en ole ihan se perinteisin väsynyt markkinamies lapsellisine fraaseineen, haluan tietysti tarjota kävijöille myös virkistävää aivopähkinää pienten jekkujen muodossa. Olenkin siis kätkenyt sivustolle jo tekovaiheessa myös useita "Easter Egg" -ylläreitä!

Piilotetut easter eggit löytyvät parhaiten tietokoneella selatessa, mutta kyllä jotain pientä selviää myös mobiilisti, jos hoksottimet pelaavat. Ne ovat erilaisia, eri tyylisiä ja löytyvät monilla eri tavoilla.

...

Teille, jotka ette vielä tiedä, mikä tämä "pääsiäismunajuttu" on, löytyy Wikipediasta lyhyt selostus: http://j.mp/1GsrF2e

...

Aloita pääsiäismetsästyksesi vaikkapa Olbedesign Meerkats™-sivulta: http://www.olbedesign.fi/kayntikortit-yritykselle-olbedesig

...

MONTAKO KÄTKÖÄ SINÄ LÖYSIT?
— Hienoa! Nyt voitkin jakaa tämän päivityksen somekanavissa myös lähipiirillesi. Ne kekkulit tuskin löytävät yhtä montaa. Hah! Naurakaamme rinnan niille onnettomille tunareille!

#EasterEgg   #Kotisivut
Photo

Post has attachment
Mitä perkelettä!?

Ensimmäinen vääryys Olbedesignin uudistusta kohtaan koettu!

Laitoin eilen mielestäni ihan asiallisen, kaupallisen tiedotteen Suomi24:n laatufoorumille (kuva). Viestissäni tiedustelin, löytyisikö sieltä kenties yrittäjiä, jotka olisivat Olbedesign Wombat™ —paketin kohderyhmää. Ainahan siellä joku on ruinaamassa sivuja firmalleen kaljakeissin hinnalla.

Yllätyin, sillä YHTÄKÄÄN kurapalautetta en saanut — mikä on erittäin harvinaista — mutta sivustolla pitkään viihtyviä kävijöitä sen sijaan. Eli kaikki tykkäsivät, oletin. Olihan viestini kohdennettu juurikin tuon foorumin väelle. Kaikki voittivat, siis.

Vaan ei! Nyt viestini on poistettu mitään asiasta ilmoittamatta. Ainoa, mitä viestistä on jäljellä on tuo kuva, jonka sain vielä napattua pädin selaimen välimuistista. Sitten se olikin mennyttä. Kuvasta jäi pois vain allekirjoitukseni.

Niinpä niin. Kyllä tuolla foorumilla saa kaiken maailman ryönää markkinoida miten lystää, mutta sen kerran kun laittaa esille jotain ihan asiallista, mikä jopa kiinnostaa ihmisiä, heti joutuu poistetuksi. Liekö joku painanut voimauttavaa "Ilmianna"-nappia..

Mielestäni oli kyllä kuitenkin ihan validia tavaraa tuo viestini aloitus. En valehtele, enkä lupaile liikoja. Esitän vain faktat, jotka selviävät myös tuotesivulta.

Oletko samaa mieltä, että olen kohdannut silkkaa vääryyttä?

--
Jopa Googlehaku huomioi viestini heti alkuunsa, mutta nyt uteliaille aiheutuukin vain mielipahaa yrittäessään osallistua keskusteluun!

Surusilmäisimmille lohdutuksena toimikoon tuotteen oma sivu, eli: http://www.olbedesign.fi/halvat-kotisivut-yritykselle-olbedesign-wombat.html

#suomi24   #sensuroitu   #halvat   #kotisivut   #halvalla   #olbedesign   #wombat  
Photo
Photo
2015-03-27
2 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded