Profile cover photo
Profile photo
Oglasnik Vozila
7 followers -
Auto oglasnik za entuzijaste!
Auto oglasnik za entuzijaste!

7 followers
About
Oglasnik Vozila's posts

Post has attachment
Vlasnici Škoda vozila odnedavno mogu skinuti korisnu Škoda Service mobilnu aplikaciju za Android i iOS uređaje:
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.inmite.prj.skoda.service&hl=hr
https://itunes.apple.com/cz/app/skoda-service/id555311924?mt=8

Aplikacija omogućava jednostavno pronalaženje najbližeg service, skidanje uputa za vaše vozilo i još nekoliko korisnih stvari koje je zgodno imati uz sebe. Aplikacija je naravno besplatna!

Post has attachment
Citroen je osamdesetih zaista bio ispred svog vremena. GSA Pallas iz 1984 to najbolje pokazuje!

Post has attachment
Proizvodu liniju je napustio posljednji BMW M3 Coupe čija proizvodnja ovime zauvijek prestaje. Radi se o jednom od legendardnih BMW modela sa dugom tradicijom. Zbogom, nedostajat će nam!

Post has attachment
James Bond je poznat i po istančanom ukusu za automobile - u svakom od James Bond filmova gotovo da je jedna od zvijezda bio i jedan od njegovih sportskih automobila. 8. rujna u Londonu na prodaju će biti ponuđen jedan od tih automobila - i to kakav! Pogledajte! :) http://ow.ly/mBjMk

Post has attachment
Pogledajte nevjerojatnu najavu aukcije Chevrolet automobila iz pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih od kojih mnogi nemaju niti nekoliko prijeđenih kilometara! Raj za ljubitelje klasičnih vozila.

Post has attachment
Ako vam trebaju nove auto gume, možete ih sigurno naručiti online sa dostavom na vašu adresu ili adresu vašeg vulkanizera. Provjerite ponudu našeg partnera!

2 nije baš neki popularan broj, zato od danas svi imaju pravo na besplatnu objavu 3 oglasa. Osim ako niste certificirani entuzijast, jel'...

Post has attachment
Zahvaljujući susretljivim alfistima sa www.alfisti.hr uspostavljena je još jedna suradnja. Javite se privatnom porukom korisniku Ribosom na alfisti forumu i aktivirajte svoj zasluženi status na oglasniku ako imate više od 50 postova.

Post has attachment
Uspješno smo dogovorili suradnju sa Peugeot klubom. Ako ste aktivni član na njihovom forumu javite nam se i ostvarit ćete posebne pogodnosti poput neograničenog broja oglasa za objavu i jednog istaknutog oglasa za naslovnici.

Post has attachment
Oops! Znali smo da će nešto nedostajati, i ispalo je da smo u pravu - kategorija za Opel vozila. Problem riješen!
Wait while more posts are being loaded