Profile

Cover photo
19 followers|12,835 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Ambasada e Italisë në Kosovë është e interesuar që të rrisë lidhjet tregtare në mes bizneseve italiane dhe atyre të Kosovës. Ata sot, sollën kompani mjaft të mëdha italiane, të cilat prezantuan biz...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Zyrat e Call Center në Tiranë ( e më tej në qytete të tjera) nisën të lulëzonin disa vite më parë, duke u fokusuar tek të rinjtë shqiptarë, të cilët në pamundësi të gjetjes së një profili punë që p...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Ka nisur kontingjenti prej tetëmbëdhjetë mijë palë këpucësh “Made in Kosova” për në Francë nga fabrika vendëse e prodhimit të këpucëve “Solid” nga Suhareka. Agim Shahini, kryetar i Aleancës Kosovar...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Të jesh një menaxher i mirë, do të thotë të kesh shumë cilësi të cilat të ndihmojnë në këtë profesion duke filluar nga komunikimi I mirëfillt me punëtorët,e deri tek arritja e rezultateve që secili...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Largimi nga puna na bënë neve të ndihemi shumë konfuz, të frikësuar madje edhe të pafuqishëm. Ndjenjat e tilla janë gjithmonë të pranishme pasi të marrim lajmin e largimit nga puna dhe gjithmonë në...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Thirrja e kësaj tryeze për industrinë e telekomunikacionit në këtë kohë, do ta vlerësoja si një veprim mjaft të qëlluar. E përgëzoj Ibrahim Rexhepin, si drejtues i organizatës “Strass” për gjetjen ...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Ai do të jetë i vetmi konkurrent presidencial që do të marrë qira nga Gucci Donald Trump, i cili ka shpallur kandidimin për presidencën e SHBA-së është i pasur . Se sa i pasur, ka qenë subjekt deba...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, përcolli fushatën e korrje-shirjeve, që ka filluar para dis...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Ja si janë ekspozuar vendet e rajonit të Ballkanit ndaj Greqisë, sipas AP. Miliona njerëz në Serbi, Shqipëri, Bullgari, Maqedoni dhe Rumani kanë depozitat e tyre në filialet e bankave greke në vend...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Facebook-u ka qenë dhe vazhdon të jetë njëri ndër rrjetet sociale më të përdorura të momentit. Statistikat tregojnë që 1/7 e popullsisë tashmë kanë profil të krijuar në të. Postimet tona, qofshin f...
1
Add a comment...

Oferta Pune

Shared publicly  - 
 
Koha në të cilën po jetojmë sot, po na ofron mundësi të jashtëzakonshme për një jetë më të mirë. Natyrisht ndikimi i teknologjisë ka pasur të mirat dhe të metat e veta, mirëpo në ditët e sotme bash...
1
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
+38138722737
Mobile
+38649882111
Email
Address
rr. zenel salihu nr 28/1, Prishtina, Kosove
Story
Tagline
Oferta Pune.net Portal Pune dhe i zhvillimit te karrieres
Introduction

OfertaPune është portrali më i ri i punësimit dhe zhvillimit te karrieres ne Kosove. Ofertapune.net ka për qëllim publikimin e vendeve të lira të punës në Kosovë. Momentalisht në faqen tonë janë më shumë se 150 vende të lira pune në industri të ndryshme.

Ne përkujdesemi që në faqen tonë të publikojmë edhe artikuj që do të ndihmojnë në zhvillimin e karrierës përfshij këtu edhe intervista me ekspert të burimeve njerzore. 

 Eksperiencat e me hershme ne fushën e teknologjisë na ndihmuan qe te krijojmë një portal i cili do te ofroj asistencë te vazhdueshme për personat qe janë duke ofruar punë apo kërkuar punë.