Profile cover photo
Profile photo
Oculus News
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Diamantet Blu vijnë nga shtrati i Oqeanit
 P ërveçse janë të
pastër, shumë të kërkuara dhe ekstremisht të fortë, diamantet tregojnë histori
unike në lidhje me gjeologjinë.  Ndryshe
nga idetë e mëparshme që thonë se diamantet janë formuar nga një transformim
magjik i qymyrgurit, diamantet formohen n...
Add a comment...

Post has attachment
"Putini dhe Rusia e kanë humbur influencën në Ballkan"
  Rusia e ka humbur gjerësisht luftën e saj për influencë në Ballkan: nëntë nga 12 vende (përfshirë edhe Kosovën, e cila nuk është anëtare e Kombeve të Bashkuara) janë pjesë e Organizatës së Traktatit të Atllantikut Veriorë, dhe të gjithë vendet e Ballkanit...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Djegja e Lëkurës nga Dielli, si reagon trupi dhe rreziqet
 Në dekadën e fundit incidenca e kancerit të lëkurës u rrit me 77% - dëmtimet nga djegja prej diellit është pjesë e rëndësishme e këtij problemi kritik. Çfarë i ndodh lëkurës kur digjemi nga dielli? Pra, keni bërë një gabim, jeni "skuqur" si spec? "Një djeg...
Add a comment...

Post has attachment
Burrë i Varur në Litar befas, gjatë Koncertit të famshëm?...
 Duke parë vetëm figurën, pa dëgjuar muzikë, çdo njeri mund të mendonte se bëhet fjalë për një njeri të varur në tavan të sallës së koncerteve në Kopenhagen, Danimarkë. Në fakt bëhet fjalë për një koncert të zhvilluar nga një prej orkestrave më prestigjioze...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Burrë i Varur në Litar befas, gjatë Koncertit të famshëm?...
  Duke parë vetëm figurën, pa dëgjuar muzikë, çdo njeri mund të mendonte se bëhet fjalë për një njeri të varur në tavan të sallës së koncerteve në Kopenhagen, Danimarkë. Në fakt bëhet fjalë për një koncert të zhvilluar nga një prej orkestrave më prestigjioz...
Add a comment...

Post has attachment
Prirjet e Çuditshme të Shtatzanisë
 Gratë kanë lindur jetë që në fillim të ekzistencës së njeriut, dhe qysh atëherë njerëzit ndërmarrin rituale të ndryshme lindjesh. Për shembull, në Malaizinë e lashtë, gratë lindnin duke u ulur drejt; në shekullin e 18 në Francë, të lindurve u bëhej banjë m...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded