Profile cover photo
Profile photo
Ο Κλόουν
122 followers -
Νέα, αρθρογραφία, σάτιρα, Ο Κλόουν
Νέα, αρθρογραφία, σάτιρα, Ο Κλόουν

122 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες τα κάνουν όλα καλύτερα. Τα δύο παρακάτω video αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία.
Add a comment...

Post has attachment
Κάποια στιγμή Έλληνα, πρέπει να ξεφύγεις απ' το σύνδρομο του "τι κανει ο γείτονας" και να μάθεις να μην ασχολείσαι με τους γύρω σου εφόσον δεν σε ενοχλούν και η "προσβολή" της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ αισθητικής δεν είναι ενόχληση.
Add a comment...

Post has attachment
Τις ήσυχες και εύκολες εποχές, όταν τα πράγματα είναι σχετικά σταθερά κι όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους προς την αργή ίσως, πρόοδο όμως, κανείς δεν ομνύει στην βία. Στις δύσκολες και αδιέξοδες εποχές σαν την δική μας η βιαιότητα επιστρέφει. Σαν απελπισία, σαν ανυπομονησία, σαν εκβιασμός γεγονότων, σαν η "άλλη" επιλογή. Επιστρέφει. Αλλά ποτέ μόνη και συνήθως ποτέ πρώτη: πρώτα επιστρέφει ο δογματισμός, οι θρησκευόμενοι, οι προφητείες, οι εξ αποκαλύψεως "αλήθειες".
Add a comment...

Post has attachment
Τον 4ο Πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό σε 39 πόλεις της Ελλάδας διοργανώνει το πανελλήνιο δίκτυο εθελοντικών ομάδων υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού.
Add a comment...

Post has attachment
Μουσικό δείγμα από «παρτιτούρες» των αρχαίων Ελλήνων, κατάφεραν να αναπαραγάγουν ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αφού πρώτα δημιούργησαν το αρχαίο ελληνικό όργανο που θα έπαιζε τη μουσική. Μάλιστα, η αναπαραγωγή έχει γίνει με 100% ακρίβεια από το αρχικό κείμενο.
Add a comment...

Υπάρχουν φυσικά πολλοί λόγοι που αυτές οι δυνάμεις δεν ενώνονται και τυπικά - αλλά αυτοί οι λόγοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι γιατί τους λείπει το ΠΑΣΟΚ. Μάλλον η παρουσία του ανάμεσά τους τούς μεταφέρει την κρίση του πάλε ποτέ αυτοδύναμου κινήματος και δημιουργεί εντάσεις, φραξιονισμούς και προσωπικές αντιθέσεις βυθίζοντας τα εγχειρήματα στην καχυποψία.
Add a comment...

Post has attachment

«Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό» και γίνεται κάθε τέτοια εποχή που θυμόμαστε παλιγγενεσίες και περασμένα μεγαλεία, ανάρπαστη προκειμένου να βρεθούν τα άξια χέρια που θα την κρατήσουν ψηλά, περήφανα και ταπεινά ταυτόχρονα…

Και ενώ βρίσκουμε τα χέρια, αποφασίζουμε ότι τα «ξένα χέρια είναι μαχαίρια» και ξανά μανά έρχεται  να κλονίσει την επικαιρότητα «ξαντό αγγελούντι» ένα  άλλο θεματάκι από τη λεβεντογέννα Κρήτη.
Add a comment...

Post has attachment
Ρε μάγκα, κάθε φορά που έρχονται παρελάσεις, προβληματίζομαι κάπως. Νιώθω συναισθήματα αντικρουόμενα, περίεργα. Από μικρός το έχω αυτό. Αν μπουκάρεις μέσα στο δωμάτιό μου και ψάξεις κρυφά μέσα στα συρτάρια θα βρεις φωτογραφίες με εμένα να κάνω παρέλαση σε όλες τις φάσεις, από το νηπιαγωγείο μέχρι το στρατό, κάθε Οκτώβρη και κάθε Μάρτη, ήμουν πάντα εκεί, στοιχισμένος, έτοιμος για βήμα συγχρονισμένο με τον διπλανό και με τον μπροστινό μου.
Add a comment...

Post has attachment
Μια και πλησιάζει η επέτειος του "ΟΧΙ" και, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, θα ακουστούν οι γνωστοί έπαινοι για τον Ιωάννη Μεταξά και την πατριωτική πολιτική του, αξίζει να θυμηθούμε μια παλιά ιστορία, που θέλει το συγκεκριμένο πρόσωπο να προσφεύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και να επιτυγχάνει τη διαγραφή τού τότε ελληνικού χρέους. Η ιστορία αυτή διεδόθη ιδιαίτερα προ διετίας, όταν στις συγκεντρώσεις στις πλατείες δεν έλειψαν τα πανό με επαινετικά σχόλια για τον πατριώτη Μεταξά.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded