Profile cover photo
Profile photo
Zayani Zulkiffli
95 followers -
Happy. Free. Confused. Lonely. At the same time.
Happy. Free. Confused. Lonely. At the same time.

95 followers
About
Posts

Post has attachment
Minum 1 Gelas Susu Dutch Lady PureFarm Untuk Kelengkapan Harian #StrongStart
Selamat pagi :) Korang jenis yang suka sarapan pagi ke tak? Atau jenis kadang-kadang makan, kadang-kadang tak sebab ikut mood atau ikut rajin atau tak? Pernah dengar pepatah " Breakfast like a King "? Dari situ dah tahu sarapan ni sangat penting sebab ia me...
Add a comment...

Post has attachment
Review Produk: ASIANIC Japanese Cherry Blossom Range
Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang, Jenama Asianic memang terkenal dengan produk mereka yang mesra Muslim sebab 100% menggunakan bahan natural dan Halal. Sebab tu ada orang kenal deorang ni dengan nama Asianic Halal. Produk ini juga bebas Paraben ...
Add a comment...

Post has attachment
Pilih Jus Kombinasi Buahan & Sayuran di Fruit Ninja @ Dochi, IOI Mall Putrajaya
Hai korang, Pernah main game Fruit Ninja yang main potong-potong buah tu? Aku dulu selalu main. Siapa tahu, dari dulunya hanya permainan dalam telefon, dah keluar pulak kedai jus buah dan sayuran. Unik kan konsep dia? Outlet Fruit Ninja @ Doch i di IOI Mall...
Add a comment...

Post has attachment
Pilih Jus Kombinasi Buahan & Sayuran di Fruit Ninja @ Dochi, IOI Mall Putrajaya
Hia korang, Pernah main game Fruit Ninja yang main potong-potong buah tu? Aku dulu selalu main. Siapa tahu, dari dulunya hanya permainan dalam telefon, dah keluar pulak kedai jus buah dan sayuran. Unik kan konsep dia? Outlet Fruit Ninja @ Doch i di IOI Mall...
Add a comment...

Post has attachment
Servis Solekan Make-up daripada MUA Kak Rosniza
Assalamualaikum dan hai korang-s, Haritu aku ada photoshoot gambar profile kat Kaio Studio Shah Alam. Pening jugak kapala fikir siapa nak make-up kau aku sebab nak solek sendiri, nanti tak lawa pulak atau nanti bila amik gamba tak nampak sangat pulak. Aku p...
Add a comment...

Post has attachment
Qui Production Group & De BEAUTY Anjurkan 2nd Ageless International Beauty Pageant 2017
Hai korang, Untuk yang suka tengok rancangan atau pertandingan ratu cantik (beauty pageant), korang kena follow satu pertandingan yang baru tahun kedua diadakan, iaitu Ageless International Beauty Pageant 2017 .  Qui Production Group dengan kerjasama dengan...
Add a comment...

Post has attachment
Martin Nguyen Juara 2017 ONE Championship Kategori Featherweight
Hello korang, Pertama kali aku dapat peluang untuk menyaksikan sendiri pertandingan seni pertahankan diri (martial arts) secara live depan mata.  Lagi aku excited, ramai hero Malaysia bertanding dalam kejohanan ni, macam Agilan Thani, Ec Ting, Gianni & Kean...
Add a comment...

Post has attachment
7 Sebab Kenapa Kena Pilih Kaio Studio di Shah Alam
Assalamualaikum dan salam sejahtera korang, Ada yang tengah mencari khidmat jurugambar sekitar Shah Alam? Meh sini aku recommend photographer di Shah Alam yang buat studio photo-shoot, ambil gambar dan video kahwin dan segala jenis khidmat gambar yang koran...
Add a comment...

Post has attachment
Viral Pasangan Suami Isteri Main Dota 2
Hai dan Assalamualaikum korang, Haritu sempena dengan ulang tahun perkahwinan kami yang ke-2, suami aku ada upload gambar kat bawah dengan caption: "2 Tanggos, 1 Ward" itulah yang selalu diungkapkan kepada isteri ketika bermain hobi kami yang sama sehingga ...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Cegah "3 Tinggi" dengan Anlene HEART-PLUS
Hai dan Assalamualaikum korang, Tahu tak korang, berdasarkan data daripada Institute for Public Health (IPH) 2015, yang orang Malaysia ni banyak yang tak reti nak jaga kesihatan diri sendiri?  → Hampir 1 daripada 2 rakyat Malaysia ada kolesterol tinggi; → H...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded