Profile cover photo
Profile photo
idzwa kamaruddin
484 followers
484 followers
About
Posts

Post has attachment
ENCHANTEUR STUNNING | “Penampilan tidak akan sempurna tanpa wangian"
ENCHANTEUR STUNNING|  Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona   ENCHANTEUR STUNNING | adalah rangkaian wangian dan produk penjagaan badan berasaskan wangian berkualiti, mengikuti peredaran masa yang berinspirasikan keunggulan haruman Perancis. Wangian ENCHANTE...

Post has attachment

Post has attachment
SETELAH SEKIAN LAMA BERDIAM DIRI TAK UPDATE BLOG ;)

Post has attachment
idzwa kamaruddin commented on a post on Blogger.
seronok raya akak ;)

Post has attachment
Lamanya !
Ya allah lama nyer tak sembang! Lama betul tak update blog. Entry sebelum ni pun duk dalam draft lama dah approve baru publish. Rindu nak berceloteh. Eh korang rindu aku  tak? Tak? Tak takpe lahhhhh biar aku sembang sorang-sorang. Hihihi..~ Lama aku senyap ...

Post has attachment
Street Churros | National Churros Eating Championship 2017
National Churros Eating Championship National Churros Eating Championship JOM CHURROS!   Street Churros, rangkaian ‘global no. 1 take out café’, kini menganjurkan pertandingan National Churros Eating Championship 2017 di beberapa cawangan outlet. Aku berpel...

Post has attachment
Tak Jejak Di Tanah!
HALUUUUUUUUUUUUUU...lama nyer tak update blog! Malas pun ye berehat pun ye juga. Syakirah kene chicken pox ni ade juga hikmah nyer! Aku dapat berehat sepenuhnya juga kat rumah sampai langsung tak jejak tanah weh! Hilang juga la sakit-sakit aku ni ha. Hahaha...

Post has attachment
Cuti Kuarantin
Chicken Pox Cuti kuarantin 5 hari la kita nampak gaya. Nasib baik kene jumaat malam, jadi sabtu ahad start mereput kat rumah je la sampai lah ke harini hari rabu aku dah sesak kepala sebab tak keluar rumah. Ha..ha..ha.. Masak pun malas apatah lagi makan .. ...

Post has attachment
Selamat Hari Lahir Yang Ke-4!
Syakirah Irneena Suhaidi Ya dah 4 taHun dah dia! Akal pun bukan main lagi lah. Mulut pun boleh tahan becok nyer, cakap tak pernah pelat langsung. Ragam amukan pun macam biasalah, dengan aku kurang sikit amukan tapi kalau dengan abah dia pantang tak dapat ap...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded