Profile

Cover photo
Nurmujahidah Ismail
28,978 followers|9,364,192 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
Tweet Ni je yang mampu. Beliau tak suke dah ambik gambar ngan ittew sekarang. :( Hari Raya Aku Yang Semakin Sempurna.- Raya Pertama Sebagai Isteri Hoiii | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Aku tak tahu lah k...
53
mohdbustaman matzin's profile photo
 
selamat pengantin baru sokmo.
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
orang bertudung untuk tutup aurat pun nak question. aku tak tanya pun kenapa kau free hair. O_O
 ·  Translate
Tweet Hak Kamu Untuk Free Hair, Hak Aku Untuk Bertudung | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Jadi panas pulak aku bila nowadays, ada manusia-manusia yang mula pertikaikan kenapa orang bertudung itu bertudun...
62
faiza amad's profile photoRudi Santoso's profile photoGuelah Guee's profile photo
3 comments
 
Cariin aku teman yg berhijab dong 
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
66
1
Azman Azman's profile photoputera zulkarnain's profile photoLinda Awangsa's profile photoHanif  Zubir's profile photo
18 comments
 
Best nya cuti panjang ni nak cuti kat kl
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
28
Harris Ahmad's profile photo
 
Hem...hem
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
69
Nurmujahidah Ismail's profile photoArezim Muhd's profile photoKamil Tumiran's profile photo
8 comments
 
Bru kawin ke???slmt penganti bru ye
Add a comment...
Have them in circles
28,978 people
Bahri Septian's profile photo
‫عبدالقادر خباز‬‎'s profile photo
Max Zam's profile photo
Ridwan Sehat's profile photo
Perodua Terhebat Laris's profile photo
Deny Chiks's profile photo
Abd Razak's profile photo
ART HOME KEDIRI's profile photo
SaDuLLah İMZAOĞLU's profile photo

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
29
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
10 Adorable Things Guys Do Which Every Girl Loves
10 Adorable Things Guys Do Which Every Girl Loves | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. As usual, it has been so long since I last updated this blog. I hope someone somewhere is missing my writing. You know what, I am married!!! Yeahhh!!! I am a w...
I am Nurmujahidah, a blogger on www.mujadafewa.my. I usually write reviews on beauty products, make ups, women clothing, and other girly stuff. I can write anything on my blog as I have never signed any contract with any company. I can translate English article to Malay and Malay article to English.
57
1
Paah Paok's profile photoSisjoko Joko's profile photoGuelah Guee's profile photomohamed zamzam's profile photo
6 comments
 
Yg secantik kaya kamu ya
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
I'm enjoying 【Nurmujahidah: Bukit Bendera, Air Itam - Tempat Menarik Pulau Pinang】 | http://www.mujadafewa.my/2015/08/bukit-bendera-air-itam-tempat-menarik-pulau-pinang.html?m=1
 ·  Translate
326
22
Fabien Grosjean's profile photoDobot Dobot's profile photoMerci Merci's profile photoAriff Ghani's profile photo
76 comments
 
Salam
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
113
rohkin anjas's profile photoAzilah Taman Medan's profile photoarif hossain's profile photoserazul islam's profile photo
22 comments
 
hi
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
101
5
Sofia Hannah's profile photoShasilla Illa's profile photoMomo Kamal's profile photosang penjejak badai's profile photo
17 comments
 
(y)
Add a comment...
People
Have them in circles
28,978 people
Bahri Septian's profile photo
‫عبدالقادر خباز‬‎'s profile photo
Max Zam's profile photo
Ridwan Sehat's profile photo
Perodua Terhebat Laris's profile photo
Deny Chiks's profile photo
Abd Razak's profile photo
ART HOME KEDIRI's profile photo
SaDuLLah İMZAOĞLU's profile photo
Story
Tagline
A Lady Warrior Striving In Her Life
Nurmujahidah Ismail's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Peluang Perniagaan EMAS Online Bersama EMGOLDEX
nicknashram.blogspot.com

Berminat nak tambah pendapatan? Nak berbisnes tapi tak tahu macam mana? Apa kata join EMGOLDEX . EMGOLDEX menawarkan satu peluang perniagaan

Sakit Kepala Migrain??
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. petang tadi lepas gorengkan abah keropok lekor, sempat join sekaki makan, tetiba terasa berdenyut semacam je di kepa

Mereka suka tengok kaki aku hari ni.
lilizazaliza.blogspot.com

Hai assalamualaikum. Ingatkan tadi tak da apa nak update. Pagi ni dekat office ramai pula perasan dan tegur liz pakai heels. Yang paling tak

Mujadafewa Pergi Kursus Kahwin ?? ~ Nurmujahidah
www.mujadafewa.my

Kursus Perkahwinan Dan Kekeluargaan Islam wajib disertai oleh setiap orang yang ingin melangsungkan perkahwinan. Hal ini untuk memberi pende

Serba Baharu Buat ‘Aisy - BAYI - Pa&Ma
pama.karangkraf.com

Perbezaan umur 'Aisy dan kakaknya, enam tahun. Oleh kerana itu, segala kelengkapan untuk kegunaan si comel ini serba-serbi baharu. Semuanya

7 Sebab Yeo’s Pilihan Semulajadiku
ahmadfaizal.com

Pernah minum air kotak? Air kotak jenama atau syarikat manakah yang menjadi pilihan korang? Yeo's. Itulah jenama atau syarikat yang menjadi

Aku, gadis kurung hijau dan Yeo's -
farzli.com

Aku tulis sekejap, berehat untuk minum air. Aku teguk dengan penuh nikmat, terfikir tentang gadis tadi yang membebel pasal Yeo's. Selesai mi

Yeo's Produk Terbaik Seisi Keluarga
www.zazazehra.com

Yeo's Sahabat Setia Dulu Dan Kini Yeo's Pilihanku - Seingat saya Yeo's memang menjadi pilihan saya terutama minuman perisa kacang soya ( soy

Gaya Hidup Sihat Bersama Minuman Yeo’s
www.irwanalessatyme.com

Assalamualaikum.. Yeo's, bukanlah jenama yang asing bagi kita sendiri rakyat Malaysia.. Sejak era 40-an lagi Yeo's kini mengorak langkah leb

SilenceBlogz
www.silenceblogz.com

Blogger Malaysia, info minda, informasi, tutorial cara buat blog, live streaming, hiburan, gambar, santai, lawak, berita, travel, photografi

Agen Top up Percuma | Pakej Top up Junior | komisyen Top Up
agen-topup.mytopupprepaid.com

AGEN TOP UP PERCUMA CARA DAFTAR | PERCUMA PANDUAN JUAL TOP UP | PERNIAGAAN TOP UP 2014 | NASIHAT BELI TOP UP | UNTUNG JUAL TOP UP

Nurmujahidah: Peperiksaan PISMP Semester 2 2013
www.mujadafewa.my

Pengalaman menduduki peperiksaan semester 2 2013

BANYAKNYA JANGAN ! JANGANNNN
anisnajwa92.blogspot.com

I cakap JANGAN sumbat ramai2 dalam kereta.. Kan nampak mcm sardin dah nie ! Ewah ewahhh gatal pulak nak ber 'i' .. Geli kalau mak Anis baca

Lulu pages
lulu-pages.blogspot.com

KERANA MAHALNYA SYURGA - IMI HAFIMI | Betapa dalamnya dendam seorang lelaki, kepada seorang wanita, Umi Zafwa yang bertanggungjawab membawa

Tip 8Share: Download Aplikasi 8Share | NurmujahidahTip 8Share: Download ...
www.mujadafewa.my

Tip 8Share, Download aplikasi untuk memudahkan proses berkongsi iklan di 8Share

Blog ieta
ieta-myblog.blogspot.com

Blogging about my experience.

Segmen – Saya Mahu Ditegur.
ahmadfaizal.com

Ok. Macam mana nak tegur dalam Segmen – Saya Mahu Ditegur ini? Korang cuma perlu bagi pandangan tak kiralah membina atau tidak diruang komen

CARA MUDAH DOWNLOAD MOVIE | NurmujahidahCARA MUDAH DOWNLOAD MOVIE
www.mujadafewa.my

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people