Profile

Cover photo
Nurmujahidah Ismail
10,676 followers|7,206,082 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

 
Pelayaran Islamik 3.0 untuk mereka yang ingin bercuti sambil beribadah di atas kapal Star Cruise Libra. Pengisian agama yang padat sesuai untuk semua! :D

#pelayaranislamik #bercutisambilberibadah #starcruiselibra #berlayarkephuket #berlayarkekrabi  
 ·  Translate
Pelayaran Islamik 3.0:| Cara Tarik Orang Hadiri Program Islamik | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Satu perkara aku nak mengaku, susah bebenar aku ni nak mencongokkan diri dalam masjid untuk hadiri majlis agama. ...
29
2
Azizul Shoaib's profile photoNurmujahidah Ismail's profile photoIbrahim Yem's profile photojabbar bhatti's profile photo
4 comments
 
+deb photography +Ibrahim Yem +Azizul Shoaib assalaamualaikum jugak semuanya :D
 ·  Translate
Add a comment...
 
#tipjualbarang #tipjualbarangonline #tipjualbarangatastalian jom baca perkongsian aku dalam pengalaman berdropship di internet :)
 ·  Translate
5 tip jual barang secara online untuk pengalaman berniaga secara atas talian melalui internet yang lebih baik.
19
Mex Yoner's profile photoNurmujahidah Ismail's profile photo
2 comments
 
saya tak guna bb +Mex Yoner 
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail
owner

Ping Entry  - 
 
she is really a beauty!!! suka giler tengok dia ngan hafiz berbahagia.. semoga kekal sampai syurga :)
 ·  Translate
Majlis perkahwinan wan diana omar yang merupakan adik artis fizo omar dan pasangannya hafiz di selising, pasir puteh, kelantan
3
Add a comment...
In their circles
1,940 people
Have them in circles
10,676 people
Asraf Hashim's profile photo
idris Nai'mullah's profile photo
calvin wong's profile photo
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)'s profile photo
heri kuswanto's profile photo
Are'Trisya Aisyah's profile photo
hayati Zainudin's profile photo
isnarul faizal's profile photo
wak luu's profile photo
16
Jambul Man's profile photo
2 comments
 
pergh...ada klassss sume...i like...!
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
15
1
nur nabihah yunus's profile photoRaden Guang's profile photoArmetajhalakh7 Armetajalah7's profile photo
2 comments
 
Hai
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
A Tip For An Everlasting Love- The Power Of Throwback
A Tip for an Everlasting Love- The Power of Throwback | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. A relationship never goes smoothly as imagined, as we want. There will always be ups and downs that will test us on our determination to hold strong to it....
I am Nurmujahidah, a blogger on www.mujadafewa.my. I usually write reviews on beauty products, make ups, women clothing, and other girly stuff. I can write anything on my blog as I have never signed any contract with any company. I can translate English article to Malay and Malay article to English.
23
1
hilman hilman's profile photo
Add a comment...
 
korang pun baru start online selling macam aku?
korang tak tahu nak start macam mana?
boleh baca entri ni. khas untuk korang. harap-harap membantu. sama-sama kita cari rezeki halal guna medium baru, :D

#tipjualbarangsecaraonline #tipjualbarangonline #jualbarangonline #onlinesellingtips #tiponlineselling #tiponlinebusiness #tipmujadafewa #tipnurmujahidah  
 ·  Translate
22
1
Nurmujahidah Ismail's profile photohafiz maarof's profile photoRaden Guang's profile photonohmohamad mohamad's profile photo
10 comments
 
Hai
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail
owner

Ping Entry  - 
 
untuk yang nak jadi pramugara, pramugari, ground staff, kerja di airport, suka travel, boleh join program ini. kalau malas baca, boleh whatsapp aku terus 01126947035. :)
 ·  Translate
program persediaan krew kabin ambilan februari 2015 untuk mereka yang ingin bekerja dalam industri penerbangan seperti pramugari, krew kabin dan ground staff di lapangan terbang
3
1
nohmohamad mohamad's profile photo
Add a comment...
People
In their circles
1,940 people
Have them in circles
10,676 people
Asraf Hashim's profile photo
idris Nai'mullah's profile photo
calvin wong's profile photo
Ummi Hanie Fadzil (Nis Azmier)'s profile photo
heri kuswanto's profile photo
Are'Trisya Aisyah's profile photo
hayati Zainudin's profile photo
isnarul faizal's profile photo
wak luu's profile photo
Story
Tagline
A Lady Warrior Striving In Her Life
Nurmujahidah Ismail's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Peluang Perniagaan EMAS Online Bersama EMGOLDEX
nicknashram.blogspot.com

Berminat nak tambah pendapatan? Nak berbisnes tapi tak tahu macam mana? Apa kata join EMGOLDEX . EMGOLDEX menawarkan satu peluang perniagaan

Sakit Kepala Migrain??
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. petang tadi lepas gorengkan abah keropok lekor, sempat join sekaki makan, tetiba terasa berdenyut semacam je di kepa

Mereka suka tengok kaki aku hari ni.
lilizazaliza.blogspot.com

Hai assalamualaikum. Ingatkan tadi tak da apa nak update. Pagi ni dekat office ramai pula perasan dan tegur liz pakai heels. Yang paling tak

Mujadafewa Pergi Kursus Kahwin ?? ~ Nurmujahidah
www.mujadafewa.my

Kursus Perkahwinan Dan Kekeluargaan Islam wajib disertai oleh setiap orang yang ingin melangsungkan perkahwinan. Hal ini untuk memberi pende

Serba Baharu Buat ‘Aisy - BAYI - Pa&Ma
pama.karangkraf.com

Perbezaan umur 'Aisy dan kakaknya, enam tahun. Oleh kerana itu, segala kelengkapan untuk kegunaan si comel ini serba-serbi baharu. Semuanya

7 Sebab Yeo’s Pilihan Semulajadiku
ahmadfaizal.com

Pernah minum air kotak? Air kotak jenama atau syarikat manakah yang menjadi pilihan korang? Yeo's. Itulah jenama atau syarikat yang menjadi

Aku, gadis kurung hijau dan Yeo's -
farzli.com

Aku tulis sekejap, berehat untuk minum air. Aku teguk dengan penuh nikmat, terfikir tentang gadis tadi yang membebel pasal Yeo's. Selesai mi

Yeo's Produk Terbaik Seisi Keluarga
www.zazazehra.com

Yeo's Sahabat Setia Dulu Dan Kini Yeo's Pilihanku - Seingat saya Yeo's memang menjadi pilihan saya terutama minuman perisa kacang soya ( soy

Gaya Hidup Sihat Bersama Minuman Yeo’s
www.irwanalessatyme.com

Assalamualaikum.. Yeo's, bukanlah jenama yang asing bagi kita sendiri rakyat Malaysia.. Sejak era 40-an lagi Yeo's kini mengorak langkah leb

SilenceBlogz
www.silenceblogz.com

Blogger Malaysia, info minda, informasi, tutorial cara buat blog, live streaming, hiburan, gambar, santai, lawak, berita, travel, photografi

Agen Top up Percuma | Pakej Top up Junior | komisyen Top Up
agen-topup.mytopupprepaid.com

AGEN TOP UP PERCUMA CARA DAFTAR | PERCUMA PANDUAN JUAL TOP UP | PERNIAGAAN TOP UP 2014 | NASIHAT BELI TOP UP | UNTUNG JUAL TOP UP

Nurmujahidah: Peperiksaan PISMP Semester 2 2013
www.mujadafewa.my

Pengalaman menduduki peperiksaan semester 2 2013

BANYAKNYA JANGAN ! JANGANNNN
anisnajwa92.blogspot.com

I cakap JANGAN sumbat ramai2 dalam kereta.. Kan nampak mcm sardin dah nie ! Ewah ewahhh gatal pulak nak ber 'i' .. Geli kalau mak Anis baca

Lulu pages
lulu-pages.blogspot.com

KERANA MAHALNYA SYURGA - IMI HAFIMI | Betapa dalamnya dendam seorang lelaki, kepada seorang wanita, Umi Zafwa yang bertanggungjawab membawa

Tip 8Share: Download Aplikasi 8Share | NurmujahidahTip 8Share: Download ...
www.mujadafewa.my

Tip 8Share, Download aplikasi untuk memudahkan proses berkongsi iklan di 8Share

Blog ieta
ieta-myblog.blogspot.com

Blogging about my experience.

Segmen – Saya Mahu Ditegur.
ahmadfaizal.com

Ok. Macam mana nak tegur dalam Segmen – Saya Mahu Ditegur ini? Korang cuma perlu bagi pandangan tak kiralah membina atau tidak diruang komen

CARA MUDAH DOWNLOAD MOVIE | NurmujahidahCARA MUDAH DOWNLOAD MOVIE
www.mujadafewa.my

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people