Profile

Cover photo
Nurmujahidah Ismail
20,686 followers|8,711,733 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
64
2
dj imran roy's profile photoJewok Kabok's profile photoSofia Hannah's profile photoFarihah Eyfa's profile photo
9 comments
 
Nurmujahidah ismail hai boleh kenal x.??
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
54
1
Azlan Ismail's profile photosamsuri amid's profile photoAsharaf Apul's profile photo
3 comments
 
Assalammualaikum salam kenal dr saya semoga apa yang dilakukan diberkati allah
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
produk kecantikan yang memang aku idam-idamkan.. mhon rakuten bagi kat aku kelima-limanya.. hehehee
 ·  Translate
50
Mishal Abdul's profile photoibrahim abd latif's profile photoTio P's profile photo
9 comments
Tio P
 
pljri ni smu
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
20
Linamanja Lina's profile photoNur Syazwana's profile photoNurmujahidah Ismail's profile photo
8 comments
 
halal +Nur Syazwana produk dari malaysia
 ·  Translate
Add a comment...
Have them in circles
20,686 people
Ali ismael Ibrahim's profile photo
Indra Nugraha BMJ's profile photo
PERCETAKAN RAWAMANGUN's profile photo
Diah Setyaningrum's profile photo
akhv mehmet alkelantani's profile photo
s  0n  1 lesMana's profile photo
Belgacem ben ahmed's profile photo
kang aaf's profile photo
Muhtar H's profile photo

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
48
nas rudi's profile photoNurmujahidah Ismail's profile photoMuhd Fakhriy's profile photodino dino's profile photo
6 comments
 
Oooo...cantik..
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
18
Azlan Ismail's profile photo
 
Barang kosmetik ini tidak dipakai lelaki dan orang tua lelaki.
 ·  Translate
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
What I Want From My Man
What I Want From My Man | Assaalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. I feel very terrible today. How can a girl be willing to ride my fiancee's car from Johor to Kelantan back and forth. It is an 8-hour journey for one way. Being alone in a car for 8 ho...
I am Nurmujahidah, a blogger on www.mujadafewa.my. I usually write reviews on beauty products, make ups, women clothing, and other girly stuff. I can write anything on my blog as I have never signed any contract with any company. I can translate English article to Malay and Malay article to English.
35
1
labah-labah hero's profile photomuhammad shafi's profile photo
 
Hehe.. +Nurmujahidah Ismail​
Add a comment...

Nurmujahidah Ismail

Shared publicly  - 
 
Tweet Aku Dengan Tunang Katangku- Kena Reject | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Amboi, suka sangatlah tu nak tahu kisah aku yang comel lote lagi baik hati ni kena reject kan? Tak kisahlah. Sebab dah janji, t...
39
Agus Subrata's profile photo
 
Ok tuh 
Add a comment...
People
Have them in circles
20,686 people
Ali ismael Ibrahim's profile photo
Indra Nugraha BMJ's profile photo
PERCETAKAN RAWAMANGUN's profile photo
Diah Setyaningrum's profile photo
akhv mehmet alkelantani's profile photo
s  0n  1 lesMana's profile photo
Belgacem ben ahmed's profile photo
kang aaf's profile photo
Muhtar H's profile photo
Story
Tagline
A Lady Warrior Striving In Her Life
Nurmujahidah Ismail's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Peluang Perniagaan EMAS Online Bersama EMGOLDEX
nicknashram.blogspot.com

Berminat nak tambah pendapatan? Nak berbisnes tapi tak tahu macam mana? Apa kata join EMGOLDEX . EMGOLDEX menawarkan satu peluang perniagaan

Sakit Kepala Migrain??
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. petang tadi lepas gorengkan abah keropok lekor, sempat join sekaki makan, tetiba terasa berdenyut semacam je di kepa

Mereka suka tengok kaki aku hari ni.
lilizazaliza.blogspot.com

Hai assalamualaikum. Ingatkan tadi tak da apa nak update. Pagi ni dekat office ramai pula perasan dan tegur liz pakai heels. Yang paling tak

Mujadafewa Pergi Kursus Kahwin ?? ~ Nurmujahidah
www.mujadafewa.my

Kursus Perkahwinan Dan Kekeluargaan Islam wajib disertai oleh setiap orang yang ingin melangsungkan perkahwinan. Hal ini untuk memberi pende

Serba Baharu Buat ‘Aisy - BAYI - Pa&Ma
pama.karangkraf.com

Perbezaan umur 'Aisy dan kakaknya, enam tahun. Oleh kerana itu, segala kelengkapan untuk kegunaan si comel ini serba-serbi baharu. Semuanya

7 Sebab Yeo’s Pilihan Semulajadiku
ahmadfaizal.com

Pernah minum air kotak? Air kotak jenama atau syarikat manakah yang menjadi pilihan korang? Yeo's. Itulah jenama atau syarikat yang menjadi

Aku, gadis kurung hijau dan Yeo's -
farzli.com

Aku tulis sekejap, berehat untuk minum air. Aku teguk dengan penuh nikmat, terfikir tentang gadis tadi yang membebel pasal Yeo's. Selesai mi

Yeo's Produk Terbaik Seisi Keluarga
www.zazazehra.com

Yeo's Sahabat Setia Dulu Dan Kini Yeo's Pilihanku - Seingat saya Yeo's memang menjadi pilihan saya terutama minuman perisa kacang soya ( soy

Gaya Hidup Sihat Bersama Minuman Yeo’s
www.irwanalessatyme.com

Assalamualaikum.. Yeo's, bukanlah jenama yang asing bagi kita sendiri rakyat Malaysia.. Sejak era 40-an lagi Yeo's kini mengorak langkah leb

SilenceBlogz
www.silenceblogz.com

Blogger Malaysia, info minda, informasi, tutorial cara buat blog, live streaming, hiburan, gambar, santai, lawak, berita, travel, photografi

Agen Top up Percuma | Pakej Top up Junior | komisyen Top Up
agen-topup.mytopupprepaid.com

AGEN TOP UP PERCUMA CARA DAFTAR | PERCUMA PANDUAN JUAL TOP UP | PERNIAGAAN TOP UP 2014 | NASIHAT BELI TOP UP | UNTUNG JUAL TOP UP

Nurmujahidah: Peperiksaan PISMP Semester 2 2013
www.mujadafewa.my

Pengalaman menduduki peperiksaan semester 2 2013

BANYAKNYA JANGAN ! JANGANNNN
anisnajwa92.blogspot.com

I cakap JANGAN sumbat ramai2 dalam kereta.. Kan nampak mcm sardin dah nie ! Ewah ewahhh gatal pulak nak ber 'i' .. Geli kalau mak Anis baca

Lulu pages
lulu-pages.blogspot.com

KERANA MAHALNYA SYURGA - IMI HAFIMI | Betapa dalamnya dendam seorang lelaki, kepada seorang wanita, Umi Zafwa yang bertanggungjawab membawa

Tip 8Share: Download Aplikasi 8Share | NurmujahidahTip 8Share: Download ...
www.mujadafewa.my

Tip 8Share, Download aplikasi untuk memudahkan proses berkongsi iklan di 8Share

Blog ieta
ieta-myblog.blogspot.com

Blogging about my experience.

Segmen – Saya Mahu Ditegur.
ahmadfaizal.com

Ok. Macam mana nak tegur dalam Segmen – Saya Mahu Ditegur ini? Korang cuma perlu bagi pandangan tak kiralah membina atau tidak diruang komen

CARA MUDAH DOWNLOAD MOVIE | NurmujahidahCARA MUDAH DOWNLOAD MOVIE
www.mujadafewa.my

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people