Profile cover photo
Profile photo
Núria Vives Ylla
37 followers
37 followers
About
Posts

Post has attachment
Ja tinc gairebé a punt l'adaptació i il•lustració d'aquest conte japonès. És un conte que m'ha semblat interessant il•lustrar perquè ens mostra que cal acceptar les persones tal com són, especialment els nens, que són més vulnerables. Tots tenim unes qualitats i unes habilitats diferents. Potenciar-les ens ajudarà a millorar l’autoestima, la confiança en nosaltres mateixos, la capacitat de defensa de les pròpies idees i, en definitiva, ens ajudarà a ser més feliços.
http://mynicebooks.com/el-nen-que-dibuixava-gats/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Estic il·lustrant un nou conte. Es tracta d’un conte de Nadal que explica d’una manera molt subtil que sempre podem rectificar el nostre comportament quan reaccionem impulsivament, sense reflexionar sobre les causes d’una situació concreta, i no entenem que l’altre no actua per molestar sinó per necessitat.
http://mynicebooks.com/lamanda-i-el-ninot-de-neu/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I’ve published my first tale, “Amanda and the Ladybug”. Text and illustrations by me! You can find it at Amazon in English, German, Spanish and Catalan.

https://www.amazon.com/Amanda-Ladybug-N%C3%BAria-Vives-ebook/dp/B015CJOY8C
Photo

Post has attachment
Acabo de publicar “L’Amanda i la marieta” a Amazon. El text i les il·lustracions són meves i es pot trobar en català, castellà, anglès i alemany.
http://www.amazon.com/s/ref=dp_byline_sr_ebooks_1?ie=UTF8&text=N%C3%BAria+Vives&search-alias=digital-text&field-author=N%C3%BAria+Vives&sort=relevancerank

SINOPSI
L’Amanda té la grip i s’ha de quedar al llit. Tot d’una s’adona que a l’ampit de la finestra de la seva habitació hi ha una marieta i aconsegueix caçar-la amb una capseta de cartró. Quan s’adorm, somnia que ella mateixa es converteix en una marieta. Què farà l’Amanda quan es trobi tancada dins d’una capsa fosca i estreta?
Aquest conte ens mostra que posar-se a la pell dels altres permet veure la realitat des d’un altre punt de vista. Ens ajuda a experimentar els seus sentiments i les seves emocions per entendre millor com es poden sentir en determinades situacions.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Wait while more posts are being loaded