Profile cover photo
Profile photo
Nurfarah Harryna
465 followers -
Blogger Since 2009 Blog Design/Artwork | Review | Iklan | Sponsorship please email me at fara_idola@yahoo.com TQ :)
Blogger Since 2009 Blog Design/Artwork | Review | Iklan | Sponsorship please email me at fara_idola@yahoo.com TQ :)

465 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sedap ke makanan viral tu?
Assalammualaikum dan salam sejahtera. Selamat berhujung minggu semua. Kononnya nak update blog setiap hari tapi memang tak lahh. Busy memanjang. Sesungguhnya sudah 2 bulan RPH aku tak buat, maka dengan itu malam ni kena mengerah tenaga untuk buat RPH. Sila ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan Design Blog Pink Lady Body Perfection
Assalammualaikum, Ok last update untuk hari ni bagi tempahan design blog. Termengah menaip kat keyboard. Kali ni nak review blog design lagi. Ini adalah blog bisness bertemakan jualan produk kesihatan. Kalau nak dapatkan produk Pink Lady Body Perfection bol...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan Design Blog Hanis Zulaikha
Assalammualaikum dan dalam sejahtera. Misi update review tempahan design blog Cik Farah masih diteruskan. Kali ni nak review tempahan daripada Hanis Zulaikha. Hanis minta 2 column. Thema pink putih! Thema lace-lace like girly Jom skodeng header milik beliau...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan Design Blog Mahira Majme
Assalammualaikum, Hari ni free so kita pulun update segala jenis tempahan design blog ye. Kali ni design blog dari Mahira Majme. Thema yang dikehendaki oleh tuan blog adalah: Warna: Purple slow with putih Thema bunga-bunga Jom intai header beliau. Cik farah...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan Design Blog Serba Dagang Online
Assalammualaikum. Kali ni Cik Farah nak review blog bisness pulak. Thema merah putih. 2 column. biz theme. Jom tengok header: Blog ni memang khas nak buat blog pre-order dari China. Sesiapa nak join boleh contact tuan blog. Full template seperti di bawah: S...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded