Profile cover photo
Profile photo
Siti Nurzafirah
405 followers -
Be sincere. Be brief. Be seated.
Be sincere. Be brief. Be seated.

405 followers
About
Posts

Post has attachment
HARGA MINYAK OGOS WW 33 ~ 34
Assalamualaikum. Holla ~ Salam Jumaat yang penuh dengan barakah. Semoga hari kita dipermudahkan segalanya. Aaaamiinn... Minggu lepas MZ tak update pun pasal harga minyak baru kan. So, minggu ni MZ kongsikan buat tatapan. Naik lagiii ! Baru ja naik... Stress...

Post has attachment
Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona - Enchanteur Stunning !
Assalamualaikum. Holla ~ Wangian seorang wanita mempunyai daya tarikan sama seperti tertariknya seekor lebah kepada pati nektar dan kenyataan ini sememangnya tidak dapat disangkalkan lagi. Kajian menunjukkan wanita yang memakai haruman dilihat lebih sensual...

Post has attachment
belVita Breakfast Biscuits .:. Banana & Oats
Assalamualaikum... Holla ~ Good morning uolls ! It's Monday, no more Monday blues okey.. Ni hampa ni dak breakfast ke ? Breakfast apa tadi ? Macam MZ, MZ suka breakfast yang ringan, tapi mengenyangkan, macam oat, biscuits etc. Salah satu daripada menu break...

Post has attachment
REVIEW .:. SAMUDERA PIZZA STICK
Assalamualaikum. Holla ~ Disebabkan ada yang suggest Pizza Stick ni hari tu, MZ pun belilah... Hajatnya nak rasai keenakkan Pizza Stick ni, bolehlah review kat hampa. Al kekdahnya, dah rasa and nak review... jadi, hampa kenalah baca naaa... Kalau entri dulu...

Post has attachment
REVIEW .:. SOYMILK LACTASOY
Assalamualaikum. Holla ~ Dah lama tak try benda baru ni. Kebetulan baru ni MZ singgah ke pasar raya Giant, usai pulang dari klinik. Hajatnya nak cari pain relief dalam bentuk patch, jumpa pulak yang lain. Satu kotak Soymilk Lactasoy ni berharga RM 0.99, leb...

Post has attachment
HARGA MINYAK JULY 2017 WW 30 ~ 31
Assalamualaikum. Holla ~ Hujung tanduk punya update. Esok harga minyak dah lain.. Yang ni untuk minggu ni. Haishh ! Lambat sangat update..

Post has attachment
BUDGET TRIP KRABI- PLACE TO STAY
Assalamualaikum. Holla ~ Entri terkahir untuk entri Krabi. Entri ni memang cerita pasal penginapan kami sepanjang disana. Dan MZ memilih untuk menginap di P.N Guesthouse ni sebab.... Dah tak banyak pilihan, kalau ada pun, mahal.. Sebab masa tu dok berkira-k...

Post has attachment
SEMBANG GEGURL .:. DOLL SKIN FOUNDATION BY SENDAYU TINGGI
Entri Sembang Gegurl secara berjemaah... ada lagi dalam satu entri sebelum entri Sembang Gegurl berakhir buat masa ini. Assalamualaikum. Holla ~ MZ bukanlah MUA hebat, bukanlah kaki make up.. Sekadar untuk mencantikkan lagi pandangan  mata sendiri, disampin...

Post has attachment
SEMBANG GEGURL .:. KAT VON D LOVER
Assalamualaikum. Holla ~ Baru ja cerita pasal Marc Jacobs kegilaan MZ buat masa ni kan. Ni lagi satu item yang MZ terpengaruh dengan Kak Phora, Kat Von D, Double Dare. Cantik gilos warna dia.. Kak Phora banyak menghantui MZ recently, kena jampi serapah dah ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded