Profile cover photo
Profile photo
Organizare evenimente Bucuresti - Nunta si Eveniment DeGal
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment

Pentru ca dumneavoastră să aveţi parte de o petrecere reuşită, noi vă stăm la dispoziţie pentru a vă ajuta să găsiţi DJ-ul de botez pe care vi-l doriţi. Lucrăm doar cu profesionişti, iar aceştia ştiu cât de important este să se întâlnească şi să discute cu clienţii înainte. Mai mult de atât, dacă doriţi să vedeţi un eveniment la care participă DJ-ul, acest lucru poate fi rezolvat fără probleme. Înţelegem necesitatea de a face o alegere înţeleaptă şi informată, şi de aceea suntem gata să vă oferim toate materialele de care aveţi nevoie şi să vă răspundem la toate întrebările. Împreună vom face cele mai bune alegeri, atât pentru ca evenimentul să fie unul minunat, cât și pentru ca bugetul să fie unul care să vi se potriveasc


http://bit.ly/DjBotez

Post has attachment

http://www.degalfoto.ro/fotograf-botez/

Sunt fericit si recunoscator cand parintii si familia sunt multumiti de rezultatul muncii mele. Pentru un fotograf de botez nu exista satisfactie mai mare ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor care vad fotografiile cu care vor ramane toata viata si îmi spun cat de mult de plac.
Photo

Post has attachment
Organizezi un eveniment în curând și ai uitat tocmai de fotograf? El nu a uitat de tine!

Dacă dorești o ședință foto de eveniment cu adevărat profesionistă și vrei să-ți păstrezi memoriile vii cu ajutorul unor fotografii profesionale, contactează-ne!

Îți stăm la dispoziție cu fotografii de eveniment / nuntă / botez / ședințe foto portret și fotografii de familie / ședințe foto copii.

www.nuntasieveniment.ro

Post has attachment
Cadoul perfect este acela care îți aduce aminte de fiecare dată de persoana ce ți l-a dăruit și de momentele de fericire pe care le reprezintă acel cadou pentru tine.

De aceea, cel mai semnificativ cadou, în zilele noastre, tinde să fie fotografia. Răsfață-i pe cei dragi cu o ședință foto de familie așa cum ai visat mereu!

https://goo.gl/aTrm3T
Photo

Post has attachment
SFAT: Nu acorda mai multă atenție fotografiei de eveniment decât evenimentului în sine. Fii atent la fotograf, zâmbește în poze, însă nu uita să te comporți natural și să trăiești acele clipe minunate exact așa cum ți le-ai imaginat.

Naturalețea și fotografiile spontane oferă calitate ședinței foto!
https://goo.gl/fcHQ7y
Photo

Post has attachment
Reuniți împreună pentru magie culinară și pentru voie bună!

Unilever Food Solutions - Sărbătoarea Gustului, un adevărat eveniment dedicat măiestriei culinare, nu merita altceva decât un album foto profesionist, realizat prin implicare, seriozitate și prin găsirea unor momente oportune pentru fotografierea celor mai inedite rețete.

https://goo.gl/fDZgfu
Photo

Post has attachment
Magia unei fotografii nu este oferită de aparatul profesionist și de un decor de poveste, deși acestea influențează procesul.

Ea este rezultatul surprinderii unui moment, a unei emoții, a unei amintiri, prin propria viziune a fotografului.

Și tu poți ieși frumos în poze. Trebuie doar să alegi fotograful potrivit.
https://goo.gl/q3QUUO
Photo

Post has attachment
Nu poți controla toate evenimentele din viața ta, dar poți decide care dintre ele să le păstrezi în amintiri printr-o ședință foto de eveniment memorabilă.
https://goo.gl/jhJ3up
Photo

Post has attachment
Frumusețea unei nunți nu constă în petrecerea de moment și în aranjamentele ce au să dispară a doua zi. Ea poate fi surprinsă doar în albumul foto, care rămâne ca amintire cuplului pentru totdeauna.

Realizează un album foto profesionist cu ajutorul unui fotograf de nuntă care să cunoască adevărata valoare a unui astfel de moment!
Photo

Post has attachment
În fiecare buchet al miresei, cea mai colorată floare este speranța!
#buchetulmiresei #aranjamentenunta #nuntasieveniment
Photo
Wait while more posts are being loaded