Profile cover photo
Profile photo
NT Websites
3 followers -
NT Websites
NT Websites

3 followers
About
Posts

Post has attachment
В четвъртък нашият управител, г-н Николай Кръстев ще изнесе лекция по време на конференцията Indit Black Hat 2018. Тъй като NT Websites сме партньори на събитието, само за днес и утре, ексклузивно, за всички наши приятели има код за отстъпка в размер на -80% от цената за билета (при поръчка, след като въведете в полето следния код за отстъпка: ntwebsites-80, цената автоматично ще се намали от системата).

Тази година заедно с Николай Кръстев лектори ще бъдат Илия Базлянков, Нина Трънкова, София Лятева, Георги Стефанов, Георги Дюлгеров, Ивайло Христов, Снежана Калчева и организаторът, Георги Динчев, които са подготвили много интересни лекции, така че ще се радваме ако успеем да се видим и с вас по време на събитието! https://blackhat.indit.org
Add a comment...

Post has attachment
Изключително съм щастлив, че по поръчка на Google Developers Group (GDG Sofia) имахме възможността да изградим уебсайта на първата у нас техническа конференция на Google: DevFest 2018 Sofia. Уебсайта можете да видите тук: https://goo.gl/1FdtC4

Благодаря на София Лятева и Борис Странджев за поканата и съдействието по изграждането на сайта, както и на Венелин Борисов, който от наша страна се грижеше за целия проект!

Николай Кръстев, NT Websites

п.п.: Важно е също така да спомена, че билетите за Google DevFest Sofia 2018 още броени дни ще са на супер преференциална цена, така че сега е най-добрия момент да се снабдите с такъв - ще има куп лектори от Google, страхотни презентации и много приятни емоции!
Add a comment...

Post has attachment
Николай Кръстев от NT Websites е SEO специалист, който се занимава с онлайн маркетинг и всичко, което може да бъде в помощ на WordPress базирания имидж на бизнеса. Паралелно Николай работи по инициативата “Безопасност в интернет”, която включва посещения на училища с цел информиране на учениците за опасностите, които се крият във виртуалното пространство. Във връзка с тази своя кауза, той е номиниран за “Герой на децата” на наградите “Златната ябълка”, а бъдещите му планове отново са свързани с обучението на деца, както и родители.
Add a comment...

Post has attachment
Ники Кръстев от NT Websites намира вдъхновение от пътешествията. Учи постоянно. Мултитасква (каква хубава българска дума). Иии ще ни сподели много интересни неща за SEO през 2018.
Add a comment...

Post has attachment
Възможно ли е да има срив на интернет на 11 октомври?

Николай Кръстев: "На подобни срещи винаги има представители на България, така че българският потребител може да бъде сигурен, че е в добри ръце и ще бъдат взети предвид неговите интереси."
Add a comment...

Post has attachment
Наши колеги присъстваха на поредния софийски WordPress meetup, състоял се в Puzl CowOrKing. Albert Peschar говори за автоматизирана оптимизация посредством разширението PhastPress, разработено от него и екипът му.
Add a comment...

Post has attachment
Нашият управител, г-н Николай Кръстев, присъства на старта на новата програма на Google за обучения по дигитален маркетинг на малките и средни предприятия в България. Официалният старт на програмата „Grow with Google – Дигитален гараж България“ бе даден даден в Гранд Хотел София, като на откриването на събитието присъстваха министър-председателят на Република България Бойко Борисов, заместник-министърът на икономиката Александър Манолев и Анетe Крьобер-Риел, старши директор Публични политики и връзки с правителствата в „Google“, както и много политици, представители на бизнеса, представители от общността на стартиращите компании и представители на гражданското общество.
Add a comment...

Post has attachment
Присъствахме на шестото поред събитие, свързано с конференцията Google I/O. В офиса на DataArt България, изпълнен с балони на Google и друга празнична декорация се събрахме на събитието, организирано от Google Developers Group Sofia (GDG Sofia), насочено към интересуващите се от новите технологии и по-скоро продуктите за разработчици, за да можем да гледаме директното излъчване от Амфитеатър Шорлайн на Google I/O.
Add a comment...

Post has attachment
С радост искаме да съобщим, че нашият управител, Г-н Николай Кръстев, бе номиниран в категорията „Герой на децата“, част от годишните награди „Златна ябълка“, организирани всяка година Национална мрежа за децата. Причина за номинацията му е инициативата за безопасен интернет за деца, с която той посети близо 20 софийски училища.
Add a comment...

Post has attachment
Николай Кръстев посети първата Amazon Web Services конференция в България, която се проведе днес в Интер Експо Център, София. Лектор бе Жулиен Симон, технически евангелист в AWS, който притежава всичките седем сертификата на Amazon Web Services. Жулиен Симон има над 12 годишен опит в сферата на телекомуникациите и повече от 10 години е изпълнявал длъжността Технически директор във водещи технологични компании.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded