Profile cover photo
Profile photo
Novicell
202 followers -
Følg med og hør om vores kernekompetencer webudvikling, online markedsføring og digitalt design og få invitationer til vores konferencer og gratis seminarer.
Følg med og hør om vores kernekompetencer webudvikling, online markedsføring og digitalt design og få invitationer til vores konferencer og gratis seminarer.

202 followers
About
Novicell's posts

Post has attachment
Husk hastighed som KPI
Et hurtigt website er stadig et af de vigtigste parametre for både brugeroplevelsen, konverteringsraten og søgemaskineoptimering.

Hvornår har du sidst evalueret performance på din webløsning?

http://bit.ly/2crb074

#websiteperformance #loadtid #googledevelopertool #realusermonitoring

/+Emil Rasmussen

Post has attachment
Google Shopping indtager nu for alvor Danmark
Har du en webshop? Så er nu, dine produktfeeds for alvor skal testes.
Forbrugeren får nemlig vist dine produkter i nyt format nu i søgeresultatet under fane Indkøb (eller Shopping), hvor dine produkter vises med beskrivelse, ratings og filtre.

http://bit.ly/2crJ0xv

+Morten Svinth #googleshopping #digitalmarketing #onlineannoncering #webshop

Post has attachment
Inbound Marketing Guide
Hent vores Inbound Marketing Guide - fyldt med idéer til nye marketingtiltag og optimering af virksomhedens digitale strategi. Guiden er inddelt i overskuelige 4 trin. God læselyst!

#inboundmarketing #digitalmarketing

http://bit.ly/2bL5wUO


Post has attachment
3 nye seminarer i efteråret
Har du set vores tre nye seminarer? Relevant for dig, der sidder med ansvaret for online forretningsudvikling i en større virksomhed. Tilmeld dig her >>

#digitalstrategy #digitalmarketing #emailmarketing

Post has attachment
I går rullede Google deres nye annonceformat ud til alle +AdWords-annoncører. Ændringerne betyder bl.a. større overskrifter og mere tekst i annoncerne.

Så hvis du sidder på kontoret i ferien, er her en oplagt chance for at komme i gang med de nye annonceringsmuligheder før dine konkurrenter :-)

Læs om nyhederne her.

Post has attachment
KIWIs digitale strategi: Her er de 3 vigtige faser
At nå ud til den moderne, digitale forbruger kræver ofte, at virksomheden gentænker hele sin digitale strategi. Det er discountkæden KIWI i gang med - i samarbejde med Novicell.

Læs om samarbejdet her: http://bit.ly/294Ldlp

Post has attachment
Sidste chance for at købe Early Bird-billet er på fredag d. 1/7

Vil du spare 500,- på din billet til vores konference om digital forretningsudvikling på Islands Brygge d. 1. september, så skal du være hurtig. På fredag lukker vi nemlig ned for salget af Early Bird-billetter.

Til konferencen kan du bl.a. opleve en af Euorpas mest indflydelsesrige kvinder i tech-branchen, Natasha Friis Saxberg. På baggrund af sin erfaring med strategisk innovation vil hun inspirere til, hvordan du kan udvikle din forretning til at være mere agil og tilpasningsdygtig.

Natasha er blot én af mange spændende oplægsholdere. Du kan se, hvem der mere er programmet lige her: http://bit.ly/28VloPA

https://youtu.be/SmWi4Lxmals

Post has attachment
Få de nyeste indsigter i digital business

Martin Frederiksen, digital business ekspert, er netop udkommet med opfølgeren til den populære bog "Cross Channel" fra 2014.

Martin er keynote speaker på vores konference d. 1. september på Islands Brygge. Her fortæller han netop om de allernyeste tendenser inden for retail og sammenspillet mellem digitale kanaler og fysisk forretning.

Læs mere om hans speak og det fulde program her http://bit.ly/28RuQJ5

Post has attachment
CodeGarden16: Hvor er Umbraco på vej hen?

På årets CodeCamp fik Novicell indsigt i de 3 spor, Umbraco i øjeblikket forfølger: Umbraco v7, Umbraco v8 samt UasS (Umbraco as a Service). Her får du en kort opsummering.

#umbraco #codegarden #H5UR

/ +Emil Rasmussen

Foto credit: Douglas Robar

Post has attachment
Videoguide: Opsæt og indsæt en Facebook-pixel

Du har måske hørt om Facebooks pixel - det første step til lave kampagner, der har websitekonverteringer som målsætning. Det kan f.eks. være gennemførslen af et køb eller fuldførslen af en tilmelding.

Lyder det som noget for dig?

Så se med her, hvor Pernille forklarer, hvordan du kommer i gang http://bit.ly/1UcVuHW

+Mette Skole Mikkelsen
Wait while more posts are being loaded