Profile

Cover photo
NOVASOL Danmark
45 followers|17,157 views
AboutPostsPhotosYouTube
Story
Tagline
Ferieboliger til ferie med familie, husdyr og venner!
Introduction

Vi er førende indenfor feriehusudlejning i Europa med mere end 40.000 ferieboliger i 29 lande. Hos os kan du leje din ”egen” feriebolig til din ferie – Fra Polarcirklen til Palermo og fra Storbritannien til Bratislava. Vælg imellem vores ferieboliger i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Luxemburg, Grækenland, Spanien, Kroatien, Bulgarien, Østrig, Albanien, Polen, Belgien, Italien, Tjekkiet, Frankrig, Finland, Island, Ungarn, Montenegro, Slovenien, Slovakiet, Cypern, Tyrkiet, Portugal, Schweiz, Storbritannien og Irland.   

Tæt på 2 millioner feriegæster om året booker deres ferie igennem NOVASOL. Vi tilbyder en stor variation af ferieboliger, såsom villaer og store feriehuse til familier og grupper, ”Back-to-nature” feriehuse, by ferielejligheder, traditionelle feriehuse på landet og ved vandet og sågar slotte. Vores udvalg er stort og varieret, så du helt sikkert kan finde lige netop den feriebolig, der passer til din ferie og budget. Som udbyder af ferieboliger af høj kvalitet bestræber NOVASOL sig på, at yde den bedst mulige service. På vores hjemmeside giver vi dig, med detaljerede husbeskrivelser, mulighed for, at finde præcis den feriebolig du vil have.

NOVASOL blev grundlagt I 1968 og har lige siden tilbudt feriehuse og ferielejligheder, med lokale servicekontorer, på mange destinationer i Europa. Disse kontorer servicerer vores gæster, så de kan få en rigtig god ferie.

NOVASOL startede med hytteferie i Norge, blev hurtigt udvidet med feriehuse i Danmark og dermed det førende feriehusudlejningsfirma i Nordeuropa. I dag kan du finde NOVASOL ferieboliger i næsten hele Europa. Alene med 6.500 feriehuse i Danmark og over 7.000 ferieboliger I Kroatien, tilbyder NOVASOL flere ferieboliger I disse lande end nogen anden udbyder.

I tillæg til udbuddet af ferieboliger kan NOVASOL også tilbyde andre fordele. For eksempel afskaffer vi i 2015 forbrugs-depositum på næste alle ferieboliger. Vi har ”All inclusive” ferieboliger, hvor strøm, vand, linned, slutrengøring og selv turistskatten er inklusiv i lejen. Der er også feriehuse med aktiviteter for børn, såsom gynge, sandkasse og ved en del huse også udendørs legetøj. Rigtig mange af vores ferieboliger tillader også at man tager sin hund, kat eller andet husdyr med på ferien. 

www.novasol.dk

Oktober 2014

Contact Information
Contact info
Phone
70424424

Stream

NOVASOL Danmark hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.