Profile

Cover photo
Noter Alb
Worked at notary office
Attended University of Toronto
Lives in Rreshen
20 followers|5,501 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
MIRDITË - Zona e Kthellës në Mirditë tashmë do të jetë Park Natyror Rajonal. Larmia natyrore, shpellat karakteristike, monumentet e shumta natyre qe ndodhen në këtë zonë si dhe si dhe zakonet e bukura unike Mirditore ka nxitur qarkun e Lezhës për marrjen e këtij vendimi. Në inaugurimin e Parkut Natyror të Kthellës kanë marrë pjesë autoritet vendore, si dhe përfaqësues të shoqatave mjedisore të cilët e kanë vlerësuar peizazhin që të ofron kjo zonë...
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
SH34, Rrëshen 4601, Albania
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
 
nga 11 tetori 2013 is OPEN 
Mos hezitoni te prenotoni festen tuaj, ditelindje, fejesa dasma etj.Do te mbeteni vertet te kenaqur!
 ·  Translate
1
Add a comment...
In her circles
44 people
Have her in circles
20 people
livio macaj's profile photo
Avi Macaj's profile photo
Xhovalin Tarazhi's profile photo
Notary Public's profile photo
Ina Nikolli's profile photo
Zef Macaj's profile photo
Notaio Facile's profile photo
Besnik Palnikaj's profile photo
av.Genci Ismaili's profile photo

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
Festa della Repubblica Italiana #GoogleDoodle
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
Ndonjëherë madhësia e një vendi nuk reflekton edhe rëndësinë e tij. Disa sosh vizitohen vetëm për vulë në pasaportë, por disa vizitohen
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
Zhvillohet ​K​onferenca “20 Vjet Noteri si Profesion i Lirë dhe i Pavaruar”.
1
Add a comment...

Noter Alb

Shared publicly  - 
 
nga 11 tetori 2013 is OPEN 
Mos hezitoni te prenotoni festen tuaj, ditelindje, fejesa dasma etj.Do te mbeteni vertet te kenaqur!
 ·  Translate
1
1
Noter Alb's profile photo
Add a comment...
People
In her circles
44 people
Have her in circles
20 people
livio macaj's profile photo
Avi Macaj's profile photo
Xhovalin Tarazhi's profile photo
Notary Public's profile photo
Ina Nikolli's profile photo
Zef Macaj's profile photo
Notaio Facile's profile photo
Besnik Palnikaj's profile photo
av.Genci Ismaili's profile photo
Work
Occupation
notaio notaier giudice lower
Employment
  • notary office
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Rreshen
Previously
Tirana Albania Rreshen Albania
Contact Information
Work
Email
Address
Sheshi Abat Doci Rreshen
Story
Tagline
NE PUNE ASNJE GABIM
Introduction
Korrektesi saktesi guxim vendosmeri arritje argetim shedet pune sukses......................................................
Bragging rights
tante
Education
  • University of Toronto
Basic Information
Gender
Female
Links
YouTube
Contributor to
Public - 3 months ago
reviewed 3 months ago
The ideal place for a coffee near nature, for an afternoon with friends, to celebrate, bio and traditional food, for a birthday or romantic wedding.
Public - 6 months ago
reviewed 6 months ago
3 reviews
Map
Map
Map
Rreshen IS a small town in northern Albania.POPULATION about 13 000 inhabitants
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago