Profile cover photo
Profile photo
Normi Nieza
3,064 followers
3,064 followers
About
Posts

Post has attachment
live streaming France vs Croatia
Live Streaming France V Croatia
Live Streaming France V Croatia
norminieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Live Streaming France V Croatia
Assalamaualaikum.. Peminat-peminat bola seruluh dunia pasti tertunggu-tunggu perlawanan Piala Dunia 2018.  Bagi yang tak dapat tengok live kat tv atau big screen korang boleh jer tengok kat live streaming. Ni Cik Nor bagi link untuk korang tengok live strea...
Live Streaming France V Croatia
Live Streaming France V Croatia
norminieza.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Live Streaming England VS Belgium | Piala Dunia 2018 Akhir
Assalamaualaikum.. Peminat-peminat bola seruluh dunia pasti tertunggu-tunggu perlawanan akhir Piala Dunia 2018.  Bagi yang tak dapat tengok live kat tv atau layar putih korang boleh jer tengok kat live streaming. Ni Cik Nor bagi link untuk korang tengok liv...
Add a comment...

Post has attachment
Jom join giveaway
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP
Assalamualaikum Cik Siti kita buat Giveaway lagi weh. Jom la join..hadia dia confirm barang dari luar negara. Rugi la korang kalau tak join. Cik Nor dapat dapat baru ni, harap-harap Cik Nor menang lagi kali ni..aamiin Siapa-siapa yang nak join klik banner c...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded