Profile cover photo
Profile photo
eizz nrhzm
906 followers -
21 y/o | Part time blogger | Malaysia
21 y/o | Part time blogger | Malaysia

906 followers
About
Posts

Post has attachment
WINNERS - DAY 1 OF 12 DAYS OF BEAUTY
Hey guys. Lamanya tak menaip. Sebenarnya ada je beberapa post yang aku dah taip tapi itulah kadang-kadang separuh jalan je maka mereput lah di folder draft lol. Selama sebulan tahun baru berlalu, ada beberapa peristiwa yang terjadi kepada diri aku. Antarany...
Add a comment...

Post has attachment
WINNER! Third Place Lazada Online Revolution Blogger Contest
Hey guys. Selamat Tahun Baru. Post pertama untuk tahun 2018 😉. Apa azam tahun baru korang? Azam tahu baru aku nak berat 47 kg ( hehe ) dan semoga projek master berjalan dengan lancar. Bulan lepas aku ada join satu contest dari Lazada. Aku menang lagi guys....
Add a comment...

Post has attachment
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Hey guys. It has been awhile since my last post. I am so busy with my research right now. I already pursue my study, yay! I got an email from Lazada about Online Revolution Blogger Contest. So, I take this opportunity to join the contest and hopefully will ...
Add a comment...

Post has attachment
Trying out free samples from Mary Kay + Giveaway
Hello guys 😉, There's a mini giveaway at the end of this post (SCROLL DOWN). "Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will." - Zig Ziglar Sebelum ni aku ada buat review mengenai sample from Pure Beauty. Check it out! http...
Add a comment...

Post has attachment
Beauty haul from Korea
Hello guys. It has been a while since I shared about makeup and skincare. It took some time to publish this post because I was so lazy to edit the picture. A post without a picture is no fun 😜. About 3 weeks ago, my sister asked me to help her buy some mak...
Add a comment...

Post has attachment
GIVEAWAY FM FROM CANADA
Hello guys. Jom join giveaway 😉 Tarikh tutup penyertaan 30 September 2017 Jumpa lagi 😁
Add a comment...

Post has attachment
Tried and Tasted: Coolblog Cendol Durian Smoothie
Hello guys. Dah agak lama aku tak beli air di Coolblog. First time kenal Coolblog ni zaman asasi dulu-dulu. Itu pun sebab kedai dia dalam universiti. Itulah kali pertama aku tahu mengenai kewujudan Coolblog. Hahaa ( So jakun right? ). Masa tu kat kampung ak...
Add a comment...

Post has attachment
Gift from my sister
Hello guys. Kebosanan tahap apa dah kat rumah ni menunggu surat tawaran sambung master yang tak kunjung tiba. Doakan semua berjalan lancar. I just wanna share some part of my life. Yehee 🤗. Nothing special pun untuk post kali ini. Dua hari lepas, I got a p...
Add a comment...

Post has attachment
Trying out free sample of Pure Beauty from Watsons
Hey guys. I will share about a free sample of Moisture & Repair shampoo and conditioner by Pure Beauty. Kalau tak silap, brand Pure Beauty ni made in Korea dan ada kat Watsons je Actually, I got this from my sister. Dia baru lepas beli produk Pure Beauty so...
Add a comment...

Post has attachment
FACE MASK GIVEAWAY by Asyiqin89
Hey guys. Cuba nasib join giveaway. Hehe. Hari ni dah last. Harap-harap diterima. I choose this mask :) Till we meet again!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded