Profile cover photo
Profile photo
Nordic Green Energy Finland
12 followers -
Nordic Green Energy - Pohjoismainen sähköyhtiö
Nordic Green Energy - Pohjoismainen sähköyhtiö

12 followers
About
Nordic Green Energy Finland's posts

Post has attachment
Hauskaa juhannusta 🌞🌞 Jos kaipaat asiakaspalvelumme apua ennen perjantaita, kannattaa puhelimeen tarttua tänään. Nordic Green Energyn henkilöstö siirtyy juhannuksen viettoon ja asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 23.6.2017. Yhteydenotot juhannuksen aikana voi jättää lomakkeella osoitteessa https://goo.gl/X3EgCE

Photo

Post has attachment
Kun katsotaan taakse päin, Pörssisähkö on osoittautunut pitkässä juoksussa edullisimmaksi sähkösopimukseksi. Pörssisähkössä hinta muuttuu tunneittain sähköpörssin Spot-hinnan mukaan, joten voit halutessasi keskittää energiankulutusta edullisimmille tunneille ja siten pienentää sähkölaskua. Tutustu sähkösopimukseen ja hintahistoriaan!

Post has attachment
Hoi Vaasa! Etsimme Vaasan toimistollemme myyntiedustajia työskentelemään sähkönmyynnin parissa. Työ keskittyy erityisesti jatkomyyntiin nykyisille kuluttaja-asiakkaillemme. Tarjolla on vakituinen työsuhde, mielenkiintoinen ja haastava työ kasvavassa yrityksessä sekä mahtavat työkaverit. 👌 Ei muuta kuin hakemaan!

Post has attachment
Miltä sähkömarkkinoilla näytti huhtikuussa? Katso markkinakatsauksemme!

Post has attachment
Sinustako sähköntuottaja? Meiltä saat aurinkopaneelit eri kokoisiin kohteisiin. S-paketti sopii mökille, M-paketti pieneen pari- tai omakotitaloon ja L-paketti omakotitaloihin. Lue lisää!

Post has attachment
Mitä useampi osapuoli on mukana sähkönhankinnan toteutuksessa, sitä suuremmiksi kokonaiskustannukset usein muodostuvat. Siksi me kannustamme yrityksiä pyytämään sähkötarjouksen suoraan meiltä. Kilpailuttaminen kannattaa aina, mutta tällä hetkellä se on erityisen fiksua, sillä sähkön hinnat ovat varsinkin pidemmille sopimuskausille erittäin kilpailukykyisellä tasolla. Ota meihin yhteyttä, ja saat yrityksellesi ajantasaisen sähkötarjouksen!

Post has attachment
Nordic Green Energyn väki toivottaa kaikille aurinkoista pääsiäistä! 🐣 Asiakaspalvelumme lomailee pyhät ja on jälleen linjoilla tiistaina 18.4. Tänään tavoitat asiakaspalvelumme normaalisti.
Photo

Post has attachment
Oletko muuttamassa uuteen kotiin? 🏠 Kokosimme sinulle muuttajan muistilistan, jonka lukeminen helpottaa muuttohässäkkää.

Post has attachment
Ostamalla uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä saat puhdasta energiaa, mutta mitä saat valitsemalla EKOenergia-merkityn sähkön? EKOenergian ohjelmapäällikkö Steven Vanholme tarttui blogimme vieraskynään ja kirjoitti EKOenergian matkasta kansainväliseksi ympäristömerkiksi. Lue lisää!

Post has attachment
Sehän on jo huhtikuu! Etenkin sähkölämmittäjillä kevät tuntuu pienempinä sähkölaskuina. Jo nyt kannattaa ruuvailla pattereita pienemmälle, sillä lämpömittari on jo monissa paikoissa mukavasti plussan puolella ja kun aurinko paistaa sisään, myös sisätilat lämpenevät.
Wait while more posts are being loaded