Profile cover photo
Profile photo
Tilitoimisto Nordic C-Management Oy
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Onko mielessäsi käynyt tilitoimiston vaihto?
Uuden vuoden alku on hyvä aika miettiä myös asian toteuttamista käytännössä.

Nordic C-Managementin tilitoimistoon vaihtaminen ei aiheuta asiakasyritykselle vaivaa, ja on kaiken lisäksi maksutonta. Itse vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta, ja jatkossa palvelemme sinua paremmin kuin edes uskaltaisit toivoa.

Käytännössä tilitoimiston vaihtaminen ei ole alkuunkaan niin hankalaa kuin usein luullaan. Toimimme asiakaslähtöisesti ja huolehdimme siitä, että sinä yrittäjänä pääset mahdollisimman helpolla.

Yritykseni Nordic C-Managementin asiakkaaksi?

1. Sinun panoksesi: Tarvitsemme allekirjoituksesi kahteen paperiin – toimeksiantosopimukseen sekä vanhan tilitoimiston irtisanomisilmoitukseen. Tästä eteenpäin me vastaamme kaikesta.

2. Hoidamme vanhan tilitoimiston irtisanomisen puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia tästä.

3. Vastaamme siitä, että yrityksesi aikaisemmat kirjanpitomateriaalit tulevat toimitetuksi meille. Hoidamme kaiken yhteydenpidon aikaisempaan tilitoimistoosi.

4. Nimeämme yrityksellesi henkilökohtaisen kirjanpitäjän, otamme yrityksesi meille sisään ja käymme kanssasi läpi liiketoiminnan keskeiset asiat – ilman lisäkustannuksia.

5. Alamme hoitaa yrityksesi taloushallintoa panostaen ensiluokkaiseen asiakaspalveluun tuoden samalla lisäarvoa yrityksesi toiminnalle.

Miltä tämä kuulostaa, voisimmeko olla oikea tilitoimisto palvelemaan teitä? Ota yhteyttä!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Joulukuun kuukauden vinkki

Vuoden loppu häämöttää, ja tilinpäätösaika lähestyy. Joulukuun kuukauden vinkkiimme keräsimme listan asioita, jotka yrittäjän on hyvä hoitaa kuntoon vielä kuluvan vuoden puolella.
Listasimme viisi vinkkiä, joka kannattaa painaa mieleen:

1) Varastoinventaari: Mikäli yritykselläsi on varasto, muista huolehtia varastoinventaarin tekemisestä.
2) Myyntilaskutus: Huolehdi siitä, että kuluvalle tilikaudelle kuuluvat myynnit tulevat laskutettua.
3) Reskontran tilanne: Pitääkö tieto yrityksesi saatavista paikkansa? Toisin sanoen, onko reskontran saldo ajan tasalla? Tämä kannattaa tarkistaa.
4) Palkkaennakot: Mikäli vuoden aikana on nostettu palkkaennakoita, mutta niitä ei ole ilmoitettu palkkahallintoon, tulisi tämä tehdä vielä kuluvan vuoden aikana, jotta tiedot näkyvät oikein vuosi-ilmoituksessa.
5) Tapaa kirjanpitäjäsi: Kuluvan tilikauden tulos kannattaa käydä läpi yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Tämän ehtii tehdä ennen tilinpäätöksen laatimista, joten vielä on muutamia viikkoja aikaa sopia tapaaminen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tervetuloa jouluaamiaiselle Helsingin toimistollemme keskiviikkona 7.11. klo 8-10!

Jouluaamiaisella voit vaihtaa kuulumisia muiden yrittäjien kanssa sekä keskustella yrityksesi tulevan vuoden tapahtumista yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa.

Tule yksin, kaksin tai isommalla porukalla - ruokaa riittää! Voit myös pyytää mukaan kirjanpitovinkkejä kaipaavia ystäviäsi. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tervetuloa!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Taas meillä on yksi uusi KLT-kirjanpitäjä!

Nordic C-Managementin tiimi sai uuden vahvistuksen KLT-tutkinnon suorittaneen kirjanpitäjä Petri Waseniuksen liittyessä joukkoomme.

Vahvan kokemuksen taloushallinnosta sekä yritysjuridiikasta omaava Petri on koulutukseltaan laskentatoimen ekonomi. Petri myös kouluttaa itseään aktiivisesti, ja parhaillaan hän suorittaa yritysneuvojan ammattitutkintoa. Tulevaisuudessa Petri pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä syvällisempää opastusta liiketoimintaan liittyen.

Laadukkaan kirjanpitotyön lisäksi Petrille tärkeitä asioita ovat erinomainen asiakaspalvelu sekä asiakkaan kohtaaminen.

Tervetuloa Nordic C-Managementille Petri!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pian yrityksen perustaminen muuttuu helpommaksi.

Vielä tämän vuoden aikana PRH ottaa käyttöön sähköisen nimentarkistuspalvelun, joka helpottaa yrityksen nimeämistä.

Toistaiseksi ainoastaan osakeyhtiön on voinut perustaa verkossa. Ensi vuonna myös yksityisen elinkeinonharjoittajan perustamisen voi hoitaa sähköisesti.

Me Nordic C-Managementilla olemme mielellämme avuksi yrityksesi perustamisprosessissa, ja hoidamme perustamisen nopeasti ja vaivattomasti. Soita meille numeroon 020 734 6900, mikäli jokin yrityksen perustamisessa askarruttaa!


https://www.yrittajat.fi/uutiset/544927-mika-nimeksi-yritykselle-pian-nimiehdotukset-voi-tarkistaa-nopeasti
Add a comment...

Marraskuun #kuukaudenvinkki

Vuoden 2017 alussa Verotili-palvelu korvataan OmaVerolla. OmaVero pitää sisällään samat toiminnallisuudet kuin vielä toistaiseksi käytössä oleva Verotili, mutta uudistuneessa muodossa. OmaVero – palvelussa asiakas voi antaa ilmoitukset oma-aloitteisista veroista sekä maksaa verot ennakkomaksulla. Palvelu näyttää myös kuukausittaisen yhteenvedon maksuista sekä palautuksista. OmaVerossa näkyvät myös mahdolliset huomautukset koskien maksamattomia veroja.

Tunnistautuminen uuteen palveluun tapahtuu samalla tavalla kuin Verotili-palveluun, eikä nykyisiin Katso-valtuuksiin tarvitse tehdä muutoksia. Muutosten seurauksena monet tutut termit, kuten esimerkiksi Verotili, verotiliote ja kausiveroilmoitus, kuitenkin poistuvat käytöstä. Esimerkiksi Verotili-rooli tulee jatkossa olemaan Yrityksen OmaVero-rooli. Kausiveroilmoittaja-rooli puolestaan muuttuu Oma-aloitteisten verojen ilmoittaja -rooliin.
Add a comment...

Post has attachment
Viikonloppu on hyvää aikaa tutustua yrittäjän kymmeneen käskyyn, ja ehkäpä löytää niiden joukosta vinkki jos toinenkin oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Nordic C-Management toivottaa kaikille aurinkoista viikonloppua!

https://sadanajatuksenhaaste.wordpress.com/2016/03/16/kymmenen-kaskya-yrittajalle/
Add a comment...

Post has attachment
Kirjanpitäjämme Sami ja Silver ovat onnistuneesti suorittaneet Procountorin sertifiontikokeen ja ovat nyt sertifioituja Procountor-osaajia.

Tampereen toimistopäällikkömme Sari puolestaan on läpäissyt Netvisorin kirjanpitäjäsertifioinnin erinomaisin tuloksin.

Kokeissa testattiin tietämystä muun muassa käyttöoikeuksiin, myynti, osto ja kirjanpito –osioiden toimintoihin sekä tilinpäätös- ja veroilmoitustoimintoihin liittyen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pyydä tarjous 31.10. mennessä - saat kuukauden ilmaista kirjanpitoa kun tulet asiakkaaksemme.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded