Profile cover photo
Profile photo
Noorizal Ramly (RestNrilekS)
Tuan punya tanah kepada www.restnrileks.com dan www.noorizal.me tempat untuk mengomel ngomel tanpa tujuan. Huhuu
Tuan punya tanah kepada www.restnrileks.com dan www.noorizal.me tempat untuk mengomel ngomel tanpa tujuan. Huhuu
About
Posts

Post has attachment
**
السلام عليكم Haha. Nak kemaskini blog ni pun, buat aku sendiri ketawa kecil. Yelah.. Mana tidaknya, artikel yg terakhir dok chiter fasal makanan Jepun, dah berapa bulan dulu dah. Kadang-kadang dok tanya juga kat diri sendiri, ni buat blog dot me tok apa kal...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Noorizal Ramly (RestNrilekS) commented on a post on Blogger.
Assalammualaikum

Gmbar yang kat tangga tu, macam konfius kejap.. mana satu chegunya, mana satu muridnya.  Huhu.

Bagus tu dapat peluang mendidik.  Alhamdulillah, depa suka Azah tu musti sebab azah dalam masa sama jadi chegu dan juga kawan dan juga kakak mereka tu : )
Add a comment...

Post has attachment
Noorizal Ramly (RestNrilekS) commented on a post on Blogger.
Assalam

Geram betui tengok catitan kiut miut dalam diari tuu.. Huhuhu.  

Balance tu kena cari tu.  Kadang-kadang ambil masa dok diam selama beberapa hari boleh tune balik diri kita.  Muhasabah diri.

Selamat seimbangkan kehidupan Azah.  Woot Woot
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Selamat tahun baru 2014. Semoga tahun 2014 memberikan pengalaman yang ohsem. Berazam baru atau tetap sama atau azam 2012 bawak ke 2014? Huhuuu

Post has attachment
Assalammualaikum. Selamat tahun baru 2014. Semoga tahun ini menjadi satu pengalaman yang ohsem untuk anda semua. Lama pulak tak menconteng blog. Ada azam baru ka?

Post has attachment
Assalammualaikum wbt.

Selamat Tahun baru 2014. Semoga tahun 2014 memberi pengalaman yang menarik buat anda semua. In Shaa Allah.

Berblogging conteng-conteng di www.restnrileks.com yang dah diperap jadi pekasam (tapi ikan pekasam sedap..haha). Tahun 2014 ni tangan dah mula gatal nak conteng tulis semula, cadangnya gitu le.

Dalam masa sama ngomel2 merapu-rapu ikut suka hati secara mobile aka live blogging di www.noorizal.me

Jika sudi meh le datang singgah dan komen, In shaa Allah akan balas kunjungan dan komen juga blog anda.

Itu ajer dari saya.

Selamat hari yang baik :)
Photo

Assalammualaikum wbt.

Selamat menyambut Tahun Baru 2014. Semoga tahun 2014 baik untuk kita semua. In Shaa ALLAH.

Blogging conteng-conteng di www.restnrileks.com dan mobile blogging @ live blogging ngomel sesuka hati di www.noorizal.me

Dua dua blog dah lama jadi pekasam. Hohoho. Tahun 2014 ni harap rajin semula blogging.

Sesiapa sudi sila singgah. Kalau rajin boleh komen. Whoaha! In Shaa Allah akan kunjung balas komen.

Itu aje :D

Post has attachment
Lama Tak conteng-conteng blog.  Dekat setahun lebih.  Apa pun, Selamat Tahun Baru 2014, semoga tahun 2014 ini lebih baik untuk kita semua.  In Shaa Allah
Wait while more posts are being loaded